पड़ोसन शोषण करती है

पड़ोसन शोषण करती है

पड़ोसन शोषण करती है के लिरिक्स को लिखा है सोनू सरगम आरा (sonu sargam aara) ने जबकि रौशन सिंह (raushan singh) ने इसका संगीत तैयार किया है। इस गीत को खेसारी लाल यादव के साथ शिल्पी राज (shilpi raj) ने गाया है।

खेसारी लाल यादव (Khesari Lal Yadav) के नए सॉन्ग ‘पड़ोसन शोषण करती है’ (Padosan Shoshan Karti Hai) ने यूट्यूब पर गर्दा उड़ा दिया है।

पड़ोसन शोषण करती है लिरिक्स भोजपुरी।

तs कवन लोशन !
तs कवन लोशन !
शोषण करेलु नव ..!
शोषण करेलु नवछटियन के !
केहू बाचे ना पावे नजरिया से
जान ले ली ला ललकी घघरिया से
ले ली ला ललकी घघरिया से !
केहू बाचे ना पावे नजरिया से
जान ले ली ला ललकी घघरिया से
कतनो कटबs चानी होई ना परेशानी
पानी पियले बानी हर घटीयन के
तs कवन लोशन !
अरे ई कवन क्रीम लगाती है रे ?
फेयर लवली है की विक्को ..?
ऐ ब्यास !
हs !
टर्मरिक लगाती है !
अरे एहि से नs धपs धपs उजर लागतिया !
तs कवन लोशन लगावेलू ऐ हो पड़ोसन
की शोषण करेलु नवछटियन के
का ?
कवन लोशन लगावेलू ऐ हो पड़ोसन
की शोषण करेलु नवछटियन के
आ बाक तहरा ना बुझाई !
अच्छा तहरे ढेर बुझाता !!
शोषण करेलु नवछटियन के !
हमार बिंदिया इंडिया डाहेला
लोग कोरा धरल चाहेला
अच्छा !
का हो का विचार बा ?
तहरे खानी बा !
हँसी हँसी तू तs डसी जालु हो
पतरको मैडम
जान लेके तनी ना मोहालु हो
ऐ सवरको मैडम
बढ़ल बा बाबू रेट बिगाड़s जनि नेप
दम एहिजा ना बा कवनो नतियन में
तs कवन लोशन !
सुनs मैडम !
का हs !
हमनी के संस्कारी हई जा !
अच्छा !
अईसे गारी मत दs ना तs हम छुल दे रो देब ठेहुन से !
ऐ …!
तs कवन लोशन लगावेलू ऐ हो पड़ोसन
की शोषण करेलु नवछटियन के
कवन लोशन लगावेलू ऐ हो पड़ोसन
की शोषण करेलु नवछटियन के
शोषण करेलु नवछटियन के !
शोषण करेलु नवछटियन के !
देखी देखी के जरेलs
काहे अनका धन पs मरेलs
अईसे काहे घुरिया रहे हो जी ?
घुरियाएब ना ..?
आय..!
अरे चीज जदि अईसे चिखईबु हो
तs बोलs के ना बहकी
आग सोनू सरगम खेसारी के भीतर
काहे नाही लहकी
पूरा ना होई मन हहरत रही तन
जादू चली ना मीठी मीठी बतियन के
तs कवन लोशन !
सुनs !
ओरचन के संगे खाटी आ जादो जी के लाठी
बार बार ना मिले
अईसन का !
पकड़ लs ना !!
तs कवन लोशन लगावेलू ऐ हो पड़ोसन
की शोषण करेलु नवछटियन के
तs कवन लोशन लगावेलू ऐ हो पड़ोसन
की शोषण करेलु नवछटियन के
चलs होने बतावतानी !
हमहू उहे चाहतानी !!

पड़ोसन शोषण करती है Lyrics English

Ta Kawan Lotion !
Ta Kawan Lotion !
Shoshan Karelu Nav ..!
Shoshan Karelu Navchhatiyan Ke !
Kehu Bache Na Pawe Najariya Se
Jaan Le Li Na Lalki Ghaghariya Se
Le Li Na Lalki Ghaghariya Se !
Kehu Bache Na Pawe Najariya Se
Jaan Le Li Na Lalki Ghaghariya Se
Katno Kataba Chani Hoi Na Pareshani
Pani Piyale Bani Har Ghatiyan Ke
Ta Kawan Lotion !
Are E Kawan Cream Lagati Hai Re ?
Fair Lovely Hai Ki Vikko ..?
Ae Byas !
Ha !
Turmeric Lagati Hai !
Are Aehi Se Na Dhapa Dhapa Ujar Lagatiya !
Ta Kawan Loshan Lagawelu Ae Ho Padosan
Ki Shoshan Karelu Navchhatiyan Ke
Ka ?
Kawan Loshan Lagawelu Ae Ho Padosan
Ki Shoshan Karelu Navchhatiyan Ke
Aa Baak Tahra Na Bujhaai !
Achha Tahre Dher Bujhata !!
Shoshan Karelu Navchhatiyan Ke !
Hamar Bindiya India Dahela
Log Kora Dharal Chahela
Achha !
Ka Ho Ka Vichar Ba ?
Tahre Khani Ba !
Hasi Hasi Tu Ta Dasi Jalu Ho
Patarko Madam
Jaan Leke Tani Na Mohalu Ho
Ae Sawarko Madam
Badhal Ba Babu Rate Bigada Jani Nep
Dun Aehija Na Ba Kawno Natiyan Me
Ta Kawan Lotion !
Suna Madam !
Ka Ha !
Hamani Ke Sanskari Hayi Ja !
Achha !
Aaise Gari Mat Da Na Ta Hum Chhul De Ro Deb Thehun Se !
Ae…!
Ta Kawan Loshan Lagawelu Ae Ho Padosan
Ki Shoshan Karelu Navchhatiyan Ke
Kawan Loshan Lagawelu Ae Ho Padosan
Ki Shoshan Karelu Navchhatiyan Ke
Shoshan Karelu Nawchhatiyan Ke !
Shoshan Karelu Nawchhatiyan Ke !
Dekhi Dekhi Ke Jarela
Kahe Anka Dhan Pa Marela
Aaise Kahe Ghuriya Rahe Ho Ji ?
Ghuriyaeb Na ..?
Aay ..!
Are Cheej Jadi Aaise Chikhaibu Ho
Ta Bola Ke Na Bahaki
Aag Sonu Sargam Khesari Ke Bhitar
Kahe Nahi Lahaki
Pura Na Hoi Man Haharat Rahi Tani
Jadu Chali Na Mithi Mithi Batiyan Ke
Ta Kawan Lotion !
Suna !
Orchan Ke Sange Khati Aa Jado Ji Ke Lathi
Baar Baar Na Mile
Aaisan Ka !
Pakad La Na !!
Ta Kawan Loshan Lagawelu Ae Ho Padosan
Ki Shoshan Karelu Navchhatiyan Ke
Ta Kawan Loshan Lagawelu Ae Ho Padosan
Ki Shoshan Karelu Navchhatiyan Ke
Chala Hone Batawatani !
Hamahu Uhe Chahatani !!

पड़ोसन शोषण करती है Video

Title : पड़ोसन शोषण करती है
Singer : Khesari Lal Yadav, Shilpi Raj
Music: Raushan Singh
Lyrics: Sonu Sargam Ara
Label / Company: Neelkanth Films

Search Keywords: पड़ोसन शोषण करती है, sonu sargam ara bhojpuri gaane, shilpi raj ka new bhojpuri song 2021, raushan singh bhojpuri video song 2021, padosan shoshan karti hai bhojpuri gana, khesari lal yadav bhojpuri video songs 2021, khesari lal yadav aur shilpi raj ka bhojpuri song, khesari lal padosan shoshan karti hai video song, khesari lal ka gana videod, bhojpuri superhit video song hd quality

FAQs

‘पड़ोसन शोषण करती है’ गीत के बोल किसने लिखे?

Sonu Sargam Ara

‘पड़ोसन शोषण करती है’ गीत के गायक कौन हैं?

Khesari Lal Yadav & Shilpi Raj

‘पड़ोसन शोषण करती है’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

Khesari Lal Yadav, Shilpi Raj

‘पड़ोसन शोषण करती है’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

Raushan Singh

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated