फरहा फराक में जाई | Pramod Premi Yadav | Farha Farak Me Jai | Bhojpuri Song 2021
फरहा फराक में जाई | Pramod Premi Yadav | Farha Farak Me Jai | Bhojpuri Song 2021

प्रमोद प्रेमी यादव का नया गाना यूट्यूब पे धमाल मचा रहा है। इस सांग का नाम है ‘फरहा फराक में जाई’। वीडियो में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं।

फरहा फराक में जाए गाने को प्रमोद प्रेमी यादव और संध्या सरगम ने गाया है। आर्य शर्मा ने संगीत दिया है। गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं।

यह गाना प्रमोद प्रेमी एंटरटेनमेंट द्वारा 22 मई 2021 को रिलीज किया गया है। वीडियो सांग 10 जून 2021 को रिलीज़ किआ गया।

फरहा फराक में जाई | प्रमोद प्रेमी यादव , 2021 का रिकॉर्ड इसी गाने के नाम रहेगा #Bhojpuri Hit Song

फरहा फराक में जाई भोजपुरी लिरिक्स

फरहा फराक में !
बिगड़ल जवानी एगो !
फरहा फराक में !
बिगड़ल जवानी एगो आईल पड़ोस में
तहिये से पिया जी ना रहता होश में
रहता होश में ! रहता होश में !
बिगड़ल जवानी एगो आईल पड़ोस में
तहिये से पिया जी ना रहता होश में
होश में !
हमार चढ़ल जवनिया मजाक में जाई
मजाक में जाई
अरे हम बानी नs !
सलवार बरियार रखिहs
ना तs फरहा फराक में जाई
सही में ?
सलवार बरियार रखिहs
का ?
ना तs फरहा फराक में जाई
ह ह .. कुछ भी बोलते हो !
बिगड़ल जवानी एगो !
आ जाले छत पs अत करे बेसी
पिया जी के अउरी ताकेले हरमेसी
खतम बिया का हो ?
तू पलानी में रहs भा दलानी में रहs
बाकी दिन भर रानी निगरानी में रहs
दिन भर रानी निगरानी में रहs !
आ जाले छत पs अत करे बेसी
पिया जी के अउरी ताकेले हरमेसी
हरमेसी !
हमार पूरा समईया ताक झाक में जाई
ताक झाक में जाई
अरे फिकिर मत करs !
सलवार बरियार रखिहs
ना तs फरहा फराक में जाई
जी !
सलवार बरियार रखिहs
ना तs फरहा फराक में जाई
फरहा फराक में !
बिगड़ल जवानी एगो !
फरहा फराक में !
कृष्णा बेदर्दी प्रमोद के सम्पति बा
इहे देखीं दिलवा में लागत चोट बा
अरे हम है नs !
खिसियाईल ना करs घबड़ाईल ना करs
हम बानी तोहार पगलाईल ना करs
टाइगर जिन्दा है !
बानी तोहार पगलाईल ना करs !
सुनी !
कृष्णा बेदर्दी प्रमोद के सम्पति बा
इहे देखीं दिलवा में लागत चोट बा
चोट बा !
हमार रोज रोज के टाइम फिराक में जाई
फिराक में जाई
पागल हो क्या तुम ?
सलवार बरियार रखिहs
ना तs फरहा फराक में जाई
सही में ?
सलवार बरियार रखिहs
ना तs फरहा फराक में जाई
अरे घेर के राखs !
एकदम रखले बानी !
बचा के !!

Farha Farak Me Jai Lyrics English

Faraha Farak Me !
Bigadal Jawani Ago !
Faraha Farak Me !
Bigadal Jawani Ago Aail Pados Me
Tahiye Se Piya Ji Na Rahata Hosh Me
Rahata Hosh Me ! Rahata Hosh Me !
Bigadal Jawani Ago Aail Pados Me
Tahiye Se Piya Ji Na Rahata Hosh Me
Hosh Me !
Hamar Chadhal Jawaniya Majak Me Jaai
Majak Me Jaai
Are Hum Bani Na !
Salwar Bariyar Rakhiha
Na Ta Farha Farak Me Jaai
Sahi Me ?
Salwar Bariyar Rakhiha
Ka ?
Na Ta Farha Farak Me Jaai
Ha Ha .. Kuchh Bhi Bolte Ho !
Bigadal Jawani Ago !
Aa Jaale Chhat Pa At Kare Besi
Piya Ji Ke Auri Takele Harmesi
Khatam Biya Ka Ho ?
Tu Palani Me Raha Bha Dalani Me Raha
Baki Din Bhar Rani Nigarani Me Raha
Din Bhar Rani Nigarani Me Raha !
Aa Jaale Chhat Pa At Kare Besi
Piya Ji Ke Auri Takele Harmesi
Harmesi !
Hamar Pura Samaiya Taak Jhaak Me Jaai
Taak Jhaak Me Jaai
Are Fikir Mat Kara !
Salwar Bariyar Rakhiha
Na Ta Farha Farak Me Jaai
Ji !
Salwar Bariyar Rakhiha
Na Ta Farha Farak Me Jaai
Faraha Farak Mein !
Bigadal Jawani Ago !
Faraha Farak Mein !
Krishna Bedardi Pramod Ke Sampati Ba
Ehe Dekhi Dilwa Me Lagal Chot Ba
Are Hum Hai Na !
Khisiyail Na Kara Ghabadail Na Kara
Hum Bani Tohar Pagalail Na Kara
Tiger Jinda Hai !
Bani Tohar Pagalail Na Kara !
Suni !
Krishna Bedardi Pramod Ke Sampati Ba
Ehe Dekhi Dilwa Me Lagal Chot Ba
Chot Ba !
Hamar Roj Roj Ke Time Firak Me Jaai
Firak Me Jaai
Pagal Ho Kya Tum ?
Salawar Bariyar Rakhiha
Na Ta Farha Farak Me Jaai
Sahi Me ?
Salawar Bariyar Rakhiha
Na Ta Farha Farak Me Jaai
Are Gher Ke Rakha !
Ekdam Rakhale Bani !
Bacha Ke !!

फरहा फराक में जाई Video

Title : Farha Farak Me Jai
Song : Farha Farak Me Jai
Singer : Pramod Premi Yadav
Geet : Krishna Bedardi
Music : Arya Sharma

Copyright : Pramod Premi Entertainment 9097586740
Digital Managed By : Sangam Audio Video

Farha Farak Me Jai FAQs

‘फरहा फराक में जाई’ गीत के बोल किसने लिखे?

गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं।

‘फरहा फराक में जाई’ गीत के गायक कौन हैं?

फरहा फराक में जाए गाने को प्रमोद प्रेमी यादव और संध्या सरगम ने गाया है।

‘फरहा फराक में जाई’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

वीडियो में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं।

‘फरहा फराक में जाई’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

आर्य शर्मा ने संगीत दिया है।

‘’फरहा फराक में जाई’‘ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह गाना प्रमोद प्रेमी एंटरटेनमेंट द्वारा 22 मई 2021 को रिलीज किया गया है। वीडियो सांग 10 जून 2021 को रिलीज़ किआ गया।