भतार रहे दूर | Khesari Lal Yadav | Bhatar Rahe Dur | Bhojpuri Song
भतार रहे दूर | Khesari Lal Yadav | Bhatar Rahe Dur | Bhojpuri Song

भोजपुरी गाना ‘भतार रहे दूर’ का विडियो यूटयूब पर जारी हो चुका है। गाने को खेसारी लाल यादव ने गाया है। गाने को चंदन कुमार ने लिखा है जबकि इसे संगीत राज गाजीपुरी ने दिया है। इस गाने का वीडियो डायरेक्ट जीतू भोजपुरिया ने किया है। गाने का वीडियो यूट्यूब पर काफी पॉप्युलर हो रहा है। यहां देखिए खेसारी लाल यादव का यह नया भोजपुरी गाना।

भतार रहे दूर भोजपुरी लिरिक्स

साड़ी देला किन किन बा फसवले सवतिन
बा फसवले सवतिन ! बा फसवले सवतिन !
का कही बड़ा तकलीफ में बानी ऐ भउजी !
बड़ी दरद बा !
बहुत ! बहुत !
ओह हो !
तs साड़ी देला किन किन बा फसवले सवतिन
आवता ना ओकरा रखे के मेहर लूर
ऐ हे ..!
आवता ना ओकरा रखे के मेहर लूर
कउवा उड़ खरहा उड़ भतरा रहता हमसे दूर
कउवा उड़ खरहा उड़ भतरा रहता हमसे दूर
अरे जिओ !
दिन भर रहे एने ओने हमार पिया !
मारता मुँह कोने कोने हमार पिया !!
शादी कके गड़हा में ठेलले रे माई
ठेलले रे माई ! ठेलले रे माई !
ठेलले रे माई ! ठेलले रे माई !
दूसरे तs पियवा के धईले रहे बाई
धईले रहे बाई हो धईले रहे बाई !
धईले रहे बाई हो धईले रहे बाई !
देयादिन मरद लेके सुते मोरा जरल दिया बुते
आहि रे माई !
ओह हो हो !
अरे जिओ ब्यास !
देयादिन मरद लेके सुते मोरा जरल दिया बुते
ऐ भउजी डूब के पानी पियता जरूर
अरे बेन्ग हs का रे ?
हs भदायवा हs !
अच्छा अच्छा !
गोय गोय .!
ऐ भउजी डूब के पानी पियता जरूर
ऐ भउजी डूब के पानी पियता जरूर
कउवा उड़ गदहा उड़ हमसे रहता भतरा दूर
कउवा उड़ गदहा उड़ हमसे रहता भतरा दूर
घूमे सरेह उखी रहरी में
घूमे सरेह उखी रहरी में
मुवना बिनतावे झींगा जाके नहरी में
मुवना बिनतावे झींगा जाके नहरी में
अरे जिओ !
बुझे ना खेसारी अब मउगी के मन के
मउगी के मन के हो मउगी के मन के !
मउगी के मन के हो मउगी के मन के !
लईका के माई लागे बनब चन्दन के
बनब चन्दन के हो बनब चन्दन के !
बनब चन्दन के हो बनब चन्दन के !
जाने फाने कहाँ उल्हा ना नसाईल लुगा झूला
अभी ले पियरी साड़ी एहींगे पड़ल बा !
माटी लेवर दs !
माटी लेवरला से ठीक हो जाई ?
कईसे होई ?
जवानी के आग माटी से ना बूती ऐ ब्यास !
ढोढ़ी तs पियरी माटिये से मुदाला !
ढोढ़ी मुदाला लेकिन जवानी ना मुदाई !
अरे जिओ ब्यास !
तs जाने फाने कहाँ उल्हा ना नसाईल लुगा झूला
राज गाजीपुरी बिगड़ले सहूर
सब उहे खेला कईले बाड़े !
लागे नीलकमला बिगड़ले बा सहूर
कउवा उड़ कुकुर उड़ भतरा रहता हमसे दूर
कउवा उड़ कुकुर उड़ भतरा रहता हमसे दूर
आवता ना ओकरा रखे के मेहर लूर
आवता ना ओकरा रखे के मेहर लूर
कउवा उड़ खरहा उड़ भतरा रहता हमसे दूर
कउवा उड़ खरहा उड़ भतरा रहता हमसे दूर

Bhatar Rahe Dur Lyrics English

Saree Dela Kin Kin Ba Fasawale Sawatin
Ba Fasawale Sawatin ! Ba Fasawale Sawatin !
Ka Kahi Bada Taklif Me Bani Ae Bhauji !
Badi darad Ba !
Bahut ! Bahut !
Oh Ho !
Ta Saree Dela Kin Kin Ba Fasawale Sawatin
Aawata Na Okra Rakhe Ke Mehar Lur
Ae He …!
Aawata Na Okra Rakhe Ke Mehar Lur
Kauwa Ud Kharha Ud Bhatra Rahata Hamse Dur
Kauwa Ud Kharha Ud Bhatra Rahata Hamse Dur
Are Jio !
Din Bhar Rahe Aene One Hamar Piya !
Marata Muh Kone Kone Hamar Piya !!
Shaadi Kake Gadaha Me Thelale Re Maai
Thelale Re Maai ! Thelale Re Maai !
Thelale Re Maai ! Thelale Re Maai !
Dusre Ta Piyawa Ke Dhaile Rahe Baai
Dhaile Rahe Baai Ho Dhaile Rahe Baai !
Dhaile Rahe Baai Ho Dhaile Rahe Baai !
Deyadin Marad Leke Sute Mora Jaral Diya Bute
Aahi Re Maai !
Oh Ho Ho !
Are Jio Byas !
Deyadin Marad Leke Sute Mora Jaral Diya Bute
Ae Bhauji Doob Ke Pani Piyata Jaroor
Are Beng Ha Ka Re ?
Ha Bhadayawa Ha !
Achha Achha !
Goy Goy ..!
Ae Bhauji Doob Ke Pani Piyata Jaroor
Ae Bhauji Doob Ke Pani Piyata Jaroor
Kauwa Ud Gadaha Ud Hamse Rahata Bhatara Dur
Kauwa Ud Gadaha Ud Hamse Rahata Bhatara Dur
Ghume Sareh Ukhi Rahari Me
Ghume Sareh Ukhi Rahari Me
Muwana Binatawe Jhinga Jake Nahari Me
Muwana Binatawe Jhinga Jake Nahari Me
Are Jio !
Bujhe Na Khesari Ab Maugi Ke Man Ke
Maugi Ke Man Ke Ho Maugi Ke Man Ke !
Maugi Ke Man Ke Ho Maugi Ke Man Ke !
Laika Ke Maai Lage Banab Chandan Ke
Banab Chandan Ke Ho Banab Chandan Ke !
Banab Chandan Ke Ho Banab Chandan Ke !
Jane Fane Kaha Ulha Na Nasail Luga Jhula
Abhi Le Piyari Saree Aehinge Padal Ba !
Mati Lewar Da !
Mati Lewarala Se Thik Ho Jaai ?
Kaise Hoi ?
Jawani Ke Aag Mati Se Na Buti Ae Byas !
Dhodhi Ta Piyari Matiye Se Mudala !
Dhodhi Mudala Lekin Jawani Na Mudaai !
Are Jio Byas !
Ta Jane Fane Kaha Ulha Na Nasail Luga Jhula
Raj Ghazipuri Bigadale Sahur
Sab Uhe Khela Kaile Bade !
Lage Neelkamla Bigadale Ba Sahur
Kauwa Ud Kukur Ud Bhatra Rahata Hamse Dur
Kauwa Ud Kukur Ud Bhatra Rahata Hamse Dur
Aawata Na Okra Rakhe Ke Mehar Lur
Aawata Na Okra Rakhe Ke Mehar Lur
Kauwa Ud Kharha Ud Bhatra Rahata Hamse Dur
Kauwa Ud Kharha Ud Bhatra Rahata Hamse Dur

Bhatar Rahe Dur Video

Song Credits

Album:- Bhatar Rahe Dur
Song:- Bhatar Rahe Dur
Singer :- Khesari Lal Yadav
Lyrics:- Chandan Kumar
Music:- Raj Gajipuri
Video Director:- Jitu Bhojpuriya
Digital Manager:- Vicky Yadav
Managed By:- Mars Entertainment
Company/Label – Khesari Music World

Bhatar Rahe Dur FAQs

‘भतार रहे दूर’ गीत के बोल किसने लिखे?

गाने को चंदन कुमार ने लिखा है

‘भतार रहे दूर’ गीत के गायक कौन हैं?

गाने को खेसारी लाल यादव ने गाया है।

‘भतार रहे दूर’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस गाने का वीडियो डायरेक्ट जीतू भोजपुरिया ने किया है।

‘भतार रहे दूर’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

वीडियो में खेसारी लाल यादव नजर आ रहे हैं।

‘भतार रहे दूर’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत राज गाजीपुरी ने दिया है।