ब्यूटिफुल लईकी | Gunjan Singh, Shilpi Raj | Beautiful Laiki | Bhojpuri Video 2021
ब्यूटिफुल लईकी | Gunjan Singh, Shilpi Raj | Beautiful Laiki | Bhojpuri Video 2021

ब्यूटिफुल लईकी | Gunjan Singh, Shilpi Raj | Beautiful Laiki | Bhojpuri Video 2021

Wave Music presents new latest Bhojpuri song 2021 ‘Beautiful Laiki’ by Gunjan Singh & Shilpi Raj.

Gunjan Singh & Shilpi Raj’s Bhojpuri song ‘Beautiful Laiki’ is released. Gunjan Singh & Shilpi Raj has sung this song. Gautam Rai Urf Kalanag has written the lyrics. The music is rendered by Vikash Yadav. This video is directed by Aryan Dev. Gunjan Singh is seen in this video song. This video song is released by Wave Music on 31 December 2021.

गुंजन सिंह और शिल्पी राज ने इस गाने को गाया है।. इसके बोल गौतम राय उर्फ कलानाग ने लिखे हैं।. संगीत विकास यादव ने दिया है।. यह वीडियो सॉन्ग वेव म्यूजिक द्वारा 31 दिसंबर 2021 को रिलीज किया गया है. इस वीडियो को आर्यन देव ने डायरेक्ट किया है।. इस वीडियो सॉन्ग में गुंजन सिंह नजर आ रही हैं..

इस गाने का अभी सिर्फ ऑडियो ही रिलीज किया गया है.

ब्यूटिफुल लईकी भोजपुरी लिरिक्स

F – ब्यूटीफुल लइकी बानी प्यारी
देखा तूहु दुसरा दुआरी – 2

M – दिल में बसाके बोल बतिया के गील क के जा
जा ताडू ता सुना एगो फिल देके जा
आपना करियावा के दिल देके जा – 2

M – बात मान प्यारी हो नोकरी बा सरकारी हो राज करबू
F- नंबर पाता बतइबा का पापा से मिले घरे अइबा का

M – मिलबावे मौका अभी डील क के जा
जा ताडू ता सुना एगो फिल देके जा
आपना करियावा के दिल देके जा

M – तोहके दुबई घुमाइब हो एरोप्लेन से लेजाइब हो जिनिगी जियबू
F – ता जल्दी से अपन बनाला सनम केतना कमाला ए गुंजन गौतम

M – छोड़ा आपन जिनीगी में सामिल का के जा
जा ताडू ता सुना एगो फिल देके जा
आपना करियावा के दिल देके जा

Beautiful Laiki Lyrics English

F – Beautiful Laiki Bani Pyari
Dekha Tuhu Dusra Duwari

M – Dil Me Basake Bol Batiya Ke Gil Ka Ke Ja
Ja Taru Ta Suna Ego Fil Deke Ja Apna
Kariyawa Ke Dil Deke Ja

M – Baat Mana Pyari Ho Naukri Ba Sarkari Ho Raj Karbu
F – Number Pata Bataiba Ka Papa Se Mile Ghare Aiba Ka

M – Milal Bawe Mauka Abhi Deal Ka Ke Ja
Ja Taru Ta Suna Ego Fil Deke Ja Apna
Kariyawa Ke Dil Deke Ja

M – Tohke Dubai Ghumaib Ho Eropain
Se Le Jaib Ho Jinagi Jiyabu

F – Ta Jaldi Se Apna Banal Sanam Ketna
Kamala Ae Gunjan Gautam

M – Chhoda Aapan Jinagi Me Samil Ka Ke Ja
Ja Taru Ta Suna Ego Fil Deke Ja
Apna Kariyawa Ke Dil Deke Ja

Beautiful Laiki Details

Song ब्यूटिफुल लईकी / Beautiful Laiki
Singers Gunjan Singh & Shilpi Raj
Lyrics by Gautam Rai Urf Kalanag
Music By Vikash Yadav
Music Label Wave Music
Video DirectorAryan Dev
Artists Gunjan Singh,
Released on31 December 2021
Beautiful Laiki Song Meta Information

Beautiful Laiki Video

देखिए ‘ब्यूटिफुल लईकी’ का वीडियो

Song Credits:

Album – Beautiful Laiki
Song – Beautiful Laiki
Singer – Gunjan Singh , Shilpi Raj
Lyrics – Gautam Rai Urf Kalanag
Music Director – Vikash Yadav
Video Director – Aryan Dev
Company/ Label – Wave Music
Digital Managed by – Lokdhun

Beautiful Laiki FAQs

‘ब्यूटिफुल लईकी’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल गौतम राय उर्फ कलानाग ने लिखे हैं।

‘ब्यूटिफुल लईकी’ गीत के गायक कौन हैं?

गुंजन सिंह और शिल्पी राज ने इस गाने को गाया है।

‘ब्यूटिफुल लईकी’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो को आर्यन देव ने डायरेक्ट किया है।

‘ब्यूटिफुल लईकी’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में गुंजन सिंह नजर आ रही हैं.

‘ब्यूटिफुल लईकी’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत विकास यादव ने दिया है।

‘ब्यूटिफुल लईकी’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग वेव म्यूजिक द्वारा 31 दिसंबर 2021 को रिलीज किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated