बेल के पतईया डोले | Pramod Premi Yadav | Bel Ke Pataiya Dole | Bhojpuri Video 2021
बेल के पतईया डोले | Pramod Premi Yadav | Bel Ke Pataiya Dole | Bhojpuri Video 2021

बेल के पतईया डोले | Pramod Premi Yadav | Bel Ke Pataiya Dole | Bhojpuri Video 2021

प्रमोद प्रेमी यादव का भोजपुरी गाना ‘बेल के पतईया डोले’ रिलीज हो गया है। इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है। गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं। संगीत आर्य शर्मा ने दिया है। इस वीडियो सॉन्ग को SRK MUSIC ने 1 जून 2021 को रिलीज किया है।

इस गाने का अभी सिर्फ ऑडियो ही रिलीज किया गया है.

बेल के पतईया डोले भोजपुरी लिरिक्स

ॐ नमः शिवाय ! ॐ नमः शिवाय !
बोलs बोलs बाबा महेश्वरनाथ की जय !
ॐ नमः शिवाय ! ॐ नमः शिवाय !
कांवरिया अईले देवघर नारा लगावे हर हर
सावन के मौसम बा गड़बड़ हमरा लागता बहुते डर
हे महादेव !
कांवरिया अईले देवघर नारा लगावे हर हर
सावन के मौसम बा गड़बड़ हमरा लागता बहुते डर
तबो नाही अंखिया खोले हो
आंधी पानी आवे तs मड़ईया डोले
गांजा पीके सईया डोले हो
आमवा महुईया बेल पतईया डोले
गांजा पीके सईया डोले हो
पतईया डोले ! सईया डोले हो !
हर साल सवनवा में खुशी मिले मनवा में
देवघर रंगीन हो जाला
ऐ जी !
महादेव !
सभे मदमस्त होला रटे लागे भोला भोला
देखे लायक सीन हो जाला
सीन हो जाला !
नाचे सभे होले होले हो
आंधी पानी आवे तs मड़ईया डोले
गांजा पीके सईया डोले हो
आमवा महुईया बेल पतईया डोले
गांजा पीके सईया डोले हो
बोल बम बम बोलs बोल बम बम !
बोल बम बम बोलs बोल बम बम !
बोलs बोलs बाबा बरमेश्वरनाथ की जय !
कृष्णा बेदर्दी प्रमोद हर घरी करस अनुरोध
पगरी बचईले रहिहs
क्षमा करs प्रभु !
सेवा सरकार होई पूरा जयकार होई
सबके झुमईले रहिहs
भंगिया के चढ़ी गोले हो
आंधी पानी आवे तs मड़ईया डोले
गांजा पीके सईया डोले हो
आमवा महुईया बेल पतईया डोले
गांजा पीके सईया डोले हो

Bel Ke Pataiya Dole Lyrics English

Om Namah Shivay ! Om Namah Shivay !
Bola Bola Baba Maheshwarnath Ki Jay !
Om Namah Shivay ! Om Namah Shivay !
Kanwariya Aaile Devghar Nara Lagawe Har Har
Saavan Ke Mausam Ba Gadbad Hamra Lagata Bahute Dar
Hey Mahadev !
Kanwariya Aaile Devghar Nara Lagawe Har Har
Saavan Ke Mausam Ba Gadbad Hamra Lagata Bahute Dar
Tabo Nahi Ankhiya Khole Ho
Aandhi Pani Aawe Ta Madaiya Dole
Ganja Pike Saiya Dole Ho
Aamwa Mahuiya Bel Ke Pataiya Dole
Ganja Pike Saiya Dole Ho
Pataiya Dole ! Saiya Dole Ho !
Har Saal Sawanwa Me Khushi Mile Manwa Me
Devghar Rangeen Ho Jala
Ae Ji !
Mahadev !
Sabhe Madmast Hola Rate Lage Bhola Bhola
Dekhe Layak Scene Ho Jala
Scene Ho Jala !
Nache Sabhe Hole Hole Ho
Aandhi Pani Aawe Ta Madaiya Dole
Ganja Pike Saiya Dole Ho
Aamwa Mahuiya Bel Ke Pataiya Dole
Ganja Pike Saiya Dole Ho
Bol Bum Bum Bola Bol Bum Bum !
Bol Bum Bum Bola Bol Bum Bum !
Bola Bola Baba Barmeshwarnath Ki Jay !
Krishna Bedardi Pramod Har Ghari Karas Anurodh
Pagari Bachaile Rahiha
Kshama Kara Prabhu !
Sewa Sarkar Hoi Pura Jaykar Hoi
Sabke Jhumaile Rahiha
Bhangiya Ke Chadhi Gole Ho
Aandhi Pani Aawe Ta Madaiya Dole
Ganja Pike Saiya Dole Ho
Aamwa Mahuiya Bel Ke Pataiya Dole
Ganja Pike Saiya Dole Ho

Bel Ke Pataiya Dole Video

देखिए ‘बेल के पतईया डोले’ का वीडियो

Song Credits:

Song : Bel Ke Pataiya Dole – बेल के पतईया डोले
Singer : Pramod Premi Yadav
Lyrics: Krishna Bedardi
Music: Arya Sharma
Music on : SRK MUSIC

Bel Ke Pataiya Dole FAQs

‘बेल के पतईया डोले’ गीत के बोल किसने लिखे?

गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं।

‘बेल के पतईया डोले’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है।

‘बेल के पतईया डोले’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

‘बेल के पतईया डोले’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

‘बेल के पतईया डोले’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत आर्य शर्मा ने दिया है।

‘बेल के पतईया डोले’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

इस वीडियो सॉन्ग को SRK MUSIC ने 1 जून 2021 को रिलीज किया है।

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated