चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका | Arvind Akela Kallu, Anupma Yadav | Chudi Hariyarka Leaiha Re Sawarka | Bhojpuri Video 2021
चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका | Arvind Akela Kallu, Anupma Yadav | Chudi Hariyarka Leaiha Re Sawarka | Bhojpuri Video 2021

चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका | Anisha Pandey | Chudi Hariyarka Leaiha Re Sawarka | Bhojpuri Video 2021

आदिशक्ति फिल्म्स ने अरविंद अकेला कल्लू और अनुपमा यादव द्वारा नया नवीनतम भोजपुरी गीत 2021 ‘चुड़ी हरियारका लीहा रे सावरका’ प्रस्तुत किया।

अरविंद अकेला कल्लू का भोजपुरी गाना ‘चुड़ी हरियारका लीहा रे सावरका’ रिलीज हो गया है. अरविंद अकेला कल्लू और अनुपमा यादव ने इस गाने को गाया है। इसके बोल अखिलेश कश्यप ने लिखे हैं। संगीत श्याम सुंदर ने दिया है। इस वीडियो का निर्देशन पंकज सोनी ने किया है। इस वीडियो सॉन्ग में अरविंद अकेला कल्लू के साथ अनीशा पांडे नजर आ रही हैं. यह वीडियो सॉन्ग आदिशक्ति फिल्म्स द्वारा 7 जुलाई 2021 को रिलीज किया गया है।

चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका भोजपुरी लिरिक्स

आ आ आ आ आ आ …!
आ आ आ आ आ आ …!
बोलबम !
सन्डे के सुनs हमार बुक बिया गाड़ी
संगहि में पापा अउरी मम्मी जात बाड़ी
अरे जियs राजा !
बोलबम !
ऐ ! सन्डे के सुनs हमार बुक बिया गाड़ी
अच्छा !
संगहि में पापा अउरी मम्मी जात बाड़ी
बड़ी मशहूर होला ओहिजा के संखापोला
अउरी बोली चाही का सनम
चूड़ी हरियरका ले अईहे रे सवरका
पहिरी के नाचब छमा छम
हां बोलबम !
चूड़ी हरियरका ले अईहे रे सवरका
पहिरी के नाचब छमा छम
हर हर भोले हर हर भोले हर हर भोले बम बम !
हर हर भोले हर हर भोले हर हर भोले बम बम !
मन परईहs कके बेरी बेरी फोन हो
हम तs भीड़ भाड़ में रहब रहबू तू एलोन हो
बुझलु ?
तहार मम्मी पापा संगवे में रहीहे हो
हर घरी करब फोन उ का कहिहे हो
अरे अरे मोर सोना इतनी तुम अच्छी हो ना
राखब बात याद हरदम
चूड़ी हरियरका ले अईहे रे सवरका
पहिरी के नाचब छमा छम
हां बोलबम !
चूड़ी हरियरका ले अईहे रे सवरका
पहिरी के नाचब छमा छम
बोलबम !
वीडियो कॉल करब तुहु करिहs पसंद हो
एहि बहाने होई बाबा दर्शन हो
हां जुग जुग जियत रहs असहि ऐ कल्लू अखिलेश
तहरे जईसन प्यार सबका के भोले बाबा देस
जा जल्दी भेट होई ना तs हमरा लेट होई
दुईए दिन दूर रहब हम
सुनs !
चूड़ी हरियरका ले अईहे रे सवरका
पहिरी के नाचब छमा छम
हां बोलबम !
चूड़ी हरियरका ले अईहे रे सवरका
पहिरी के नाचब छमा छम
याद पार के ले लिहs !
नाही तs तू भुलक्कड़ों हवs !!

Chudi Hariyarka Leaiha Re Sawarka Lyrics English

Aa Aa Aa Aa Aa Aa …!
Aa Aa Aa Aa Aa Aa …!
Bolbum !
Sunday Ke Suna Hamar Book Biya Gadi
Sangahi Me Papa Auri Mummy Jaat Badi
Are Jiya Raja !
Bolbum !
Ae ! Sunday Ke Suna Hamar Book Biya Gadi
Achha !
Sangahi Me Papa Auri Mummy Jaat Badi
Badi Mashahur Hola Ohija Ke Sankhapola
Auri Boli Chahi Ka Sanam
Chudi Hariyarka Le Aaihe Re Sawarka
Pahiri Ke Nachab Chhama Chham
Ha Bolbum !
Chudi Hariyarka Le Aaihe Re Sawarka
Pahiri Ke Nachab Chhama Chham
Har Har Bhole Har Har Bhole Har Har Bhole Bum Bum !
Har Har Bhole Har Har Bhole Har Har Bhole Bum Bum !
Man Paraiha Kake Beri Beri Phone Ho
Hum Ta Bhid Bhad Me Rahab Rahbu Tu Alone Ho
Bujhalu ?
Tahar Mummy Papa Sangwe Me Rahihe Ho
Har Ghari Karab Phone U Ka Kahihe Ho
Are Are Mor Sona Itni Tum Achhi Ho Na
Rakhab Baat Yaad Hardam
Chudi Hariyarka Le Aaihe Re Sawarka
Pahiri Ke Nachab Chhama Chham
Ha Bolbum !
Chudi Hariyarka Le Aaihe Re Sawarka
Pahiri Ke Nachab Chhama Chham
Bolbam !
Video Call Karab Tuhu Kariha Pasand Ho
Aehi Bahane Hoi Baba Darshan Ho
Ha Jug Jug Jiyat Raha Asahi Ae Kallu Akhilesh
Tahre Jaisan Pyar Sabka Ke Bhole Baba Des
Ja Jaldi Bhet Hoi Na Ta Hamra Late Hoi
Duiye Din Dur Rahab Hum
Suna !
Chudi Hariyarka Le Aaihe Re Sawarka
Pahiri Ke Nachab Chhama Chham
Ha Bolbum !
Chudi Hariyarka Le Aaihe Re Sawarka
Pahiri Ke Nachab Chhama Chham
Yaad Paar Ke Le Liha !
Nahi Ta Tu Bhulakkado Hawa !!

Chudi Hariyarka Leaiha Re Sawarka Video

देखिए ‘चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका’ का वीडियो

Song Credits:

Song : चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका
Singer: Arvind Akela Kallu, Anupma Yadav
Lyrics: Akhilesh Kashyap
Music: Shyam Sundar
Actress: Anisha Pandey
Album – Chudi Hariyarka Leaiha Re Sawarka
Video Director – Pankaj Soni
Editor – Siddharth Goswami
Choreographer – Kumar Chandan
Digital: Vicky Yadav
Producer: Manoj Mishra
Company/Label: Aadishakti Films

Chudi Hariyarka Leaiha Re Sawarka FAQs

‘चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल अखिलेश कश्यप ने लिखे हैं।

‘चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका’ गीत के गायक कौन हैं?

अरविंद अकेला कल्लू और अनुपमा यादव ने इस गाने को गाया है।

‘चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन पंकज सोनी ने किया है।

‘चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में अरविंद अकेला कल्लू के साथ अनीशा पांडे नजर आ रही हैं.

‘चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत श्याम सुंदर ने दिया है।

‘चूड़ी हरियरका लेअइहे रे सवरका’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग आदिशक्ति फिल्म्स द्वारा 7 जुलाई 2021 को रिलीज किया गया है।

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated