दिल के दरदिया | Ritesh Pandey | Dil Ke Dardiya | Bhojpuri Video 2021
रितेश पांडे का भोजपुरी गाना ‘दिल के दरदिया’ रिलीज हो गया है। इस गाने को रितेश पांडे और रोली राय ने गाया है। गाने के बोल सोनू सुधाकर ने लिखे हैं। संगीत अभिराम पांडे ने दिया है। इस वीडियो सॉन्ग में रितेश पांडे नजर आ रहे हैं. यह वीडियो सॉन्ग वेव म्यूजिक द्वारा 30 जून 2021 को रिलीज किया गया है।
इस गाने का अभी सिर्फ ऑडियो ही रिलीज किया गया है.
दिल के दरदिया भोजपुरी लिरिक्स
बसवो कटाई गईल मड़वो छवाई
पिया घरे जईबू तू हमके भुलाई
बसवो कटाई गईल मड़वो छवाई
पिया घरे जईबू तू हमके भुलाई
दोष नईखे ऐह में हमार ऐ यार
बिना मर्जी के हो ताटे शदिया हो
लागता देह में हरदिया हो
बाकी बढ़ता दिल के दरदिया हो
लागता देह में हरदिया हो
बाकी बढ़ता दिल के दरदिया हो
काहे के मानत रहु मरद नियन
जब रहे ना मन हो बनावे के सजन
माई धरा देहलस किरिया ऐ धन
हम देहनी बचन वर नईखे पसन्द
काहे के मानत रहु मरद नियन
जब रहे ना मन हो बनावे के सजन
माई धरा देहलस किरिया ऐ धन
हम देहनी बचन वर नईखे पसन्द
पियवा बुताई जब सेजिया पे दियवा
कs के रोवब तोहे यदिया हो
लागता देह में हरदिया हो
बाकी बढ़ता दिल के दरदिया हो
लागता देह में हरदिया हो
बाकी बढ़ता दिल के दरदिया हो
कईसे जियब हमरा नईखे बुझात
कs के यरवा से घात चल जईबू मुस्कात
हमरो सजन भले लईहे बरात
बाकी छूटी ना साथ तू ई लिख लिहs बात
कईसे जियब हमरा नईखे बुझात
कs के यरवा से घात चल जईबू मुस्कात
सोनू सुधाकर भले लईहे बरात
साथ छूटी ना रितेश तू ई लिख लिहs बात
लेके केहू जाव डोलिया में बाकी
मन में बा तोहरे सुरतिया हो
लागता देह में हरदिया हो
बाकी बढ़ता दिल के दरदिया हो
लागता देह में हरदिया हो
बाकी बढ़ता दिल के दरदिया हो
Dil Ke Dardiya Lyrics English
Baswo Katai Gail Madwo Chhawai
Piya Ghare Jaibu Tu Hamke Bhulai
Baswo Katai Gail Madwo Chhawai
Piya Ghare Jaibu Tu Hamke Bhulai
Dosh Naikhe Aeh Me Hamar Ae Yaar
Bina Marji Ke Ho Tate Shadiya Ho
Lagata Deh Me Haradiya Ho
Baki Badhata Dil Ke Daradiya Ho
Lagata Deh Me Haradiya Ho
Baki Badhata Dil Ke Daradiya Ho
Kahe Ke Manat Rahu Marad Niyan
Jab Rahe Na Man Ho Banawe Ke Sajan
Maai Dhara Dehlas Kiriya Ae Dhan
Hum Dehani Bachan Var Naikhe Pasand
Kahe Ke Manat Rahu Marad Niyan
Jab Rahe Na Man Ho Banawe Ke Sajan
Maai Dhara Dehlas Kiriya Ae Dhan
Hum Dehani Bachan Var Naikhe Pasand
Piyawa Butai Jab Sejiya Pe Diyawa
Ka Ke Rowab Tohe Yadiya Ho
Lagata Deh Me Haradiya Ho
Baki Badhata Dil Ke Daradiya Ho
Lagata Deh Me Haradiya Ho
Baki Badhata Dil Ke Daradiya Ho
Kaise Jiyab Hamra Naikhe Bujhat
Ka Ke Yarwa Se Ghat Chal Jaibu Muskat
Hamro Sajan Bhale Laihe Baraat
Baki Chhuti Na Sath Tu E Likh Liha Baat
Kaise Jiyab Hamra Naikhe Bujhat
Ka Ke Yarwa Se Ghat Chal Jaibu Muskat
Sonu Sudhakar Bhale Laihe Baraat
Sath Chhuti Na Ritesh Tu E Likh Liha Baat
Leke Kehu Jaaw Doliya Me Baki
Man Me Ba Tohre Suratiya Ho
Lagata Deh Me Haradiya Ho
Baki Badhata Dil Ke Daradiya Ho
Lagata Deh Me Haradiya Ho
Baki Badhata Dil Ke Daradiya Ho
Dil Ke Dardiya Video
देखिए ‘दिल के दरदिया’ का वीडियो
Song Credits:
Album – Dil Ke Dardiya
Song – Dil Ke Dardiya
Singer – Ritesh Pandey, Roli Rai
Lyrics – Sonu Sudhakar
Music Director – Abhiram Pandey
Company/ Label – Wave Music
Digital Managed by – Lokdhun
Dil Ke Dardiya FAQs
गाने के बोल सोनू सुधाकर ने लिखे हैं।
इस गाने को रितेश पांडे और रोली राय ने गाया है।
–
इस वीडियो सॉन्ग में रितेश पांडे नजर आ रहे हैं.
संगीत अभिराम पांडे ने दिया है।
यह वीडियो सॉन्ग वेव म्यूजिक द्वारा 30 जून 2021 को रिलीज किया गया है।