होली माल के चक्कर में | Neelkamal Singh | Holi Maal Ke Chakkar Me | Bhojpuri Video 2022
होली माल के चक्कर में | Neelkamal Singh | Holi Maal Ke Chakkar Me | Bhojpuri Video 2022

होली माल के चक्कर में | Neelkamal Singh | Holi Maal Ke Chakkar Me | Bhojpuri Video 2022

Neelkamal Singh Official presents new latest Bhojpuri song 2022 ‘Holi Maal Ke Chakkar Me’ by Neelkamal Singh.

Neelkamal Singh’s Bhojpuri song ‘Holi Maal Ke Chakkar Me’ is released. Neelkamal Singh has sung this song. Ashutosh Tiwari has written the lyrics. The music is rendered by Priyanshu Singh. This video is directed by Pawan Pal. Neelkamal Singh is seen with Shrishti Uttarakhandi in this video song. Sandy Johan has choreographed this song. This video song is released by Neelkamal Singh Official on 22 Jan 2022.

नीलकमल सिंह ने इस गाने को गाया है।. आशुतोष तिवारी ने इसके बोल लिखे हैं।. संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है।. यह वीडियो गीत 22 जनवरी 2022 को आधिकारिक नीलकमल सिंह द्वारा जारी किया गया है. इस वीडियो को पवन पाल ने डायरेक्ट किया है।. इस वीडियो सॉन्ग में सृष्टि उत्तराखंडी के साथ नीलकमल सिंह नजर आ रहे हैं.

होली माल के चक्कर में भोजपुरी लिरिक्स

पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के !
होलिये में छोड़ के !
होले लेले होलरी लागल नाही नोकरी !
भाग गईल छोकरी खोजतानी पोखरी !
ओढ़नी से लोर के होलिये में छोड़ के !
ओढ़नी से लोर के होलिये में छोड़ के !
रोवतानी बाल्टी में रंग पानी घोर के
रंग पानी घोर के !
कहाँ गिराऊ ?
अरे रोवतानी बाल्टी में रंग पानी घोर के
मन करे फेंकी पिचकारी आपन तोर के
चल गईल माल काल होलिये में छोड़ के
अरे चल गईल माल काल होलिये में छोड़ के
कहाँ गिराऊ ?
अरे होलरी जरावे खातिर आवत रहे भोर के
मिलला के बाद जात रहे उ अंजोर के
चल गईल माल हो बंगाल काल छोड़ के
अरे चल गईल माल हो बंगाल काल छोड़ के
कहाँ गिराऊ ?
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के !
होलिये में छोड़ के !
होली में काट दूंगा मार दूंगा हाला किया !
हुआ फरार कs के प्यार मुँह काला किया !!
ओढ़नी में बाँध के लियावत रहे पुआ
खाके हमार दिल बड़ा देत रहे दुआ
छोड़तानी धुआँ !
की अब तs खईलो के बाद नाही भूख लागे
हमरा अउरी एगो बतिया के दुःख लागे
अरे उ का ?
कुरता किनत रहे पईसा बटोर के
कुरता किनत रहे पईसा बटोर के
चल गईल माल काल होलिये में छोड़ के
अरे चल गईल माल काल होलिये में छोड़ के
फगुआ खलिहे बीतेगा !
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के !
होलिये में छोड़ के !
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के !
होलिये में छोड़ के !
रंग नीलकमल के होता जियान हो
मरदे के संगे होली खेलतिया जान हो
खेलतिया जान हो !
रंग कहाँ गिराऊ ?
हम कईसे मनाई अपना आप के
आशु गिरतावे आशु पछताप के
ईलाज कराओ !
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के
चल गईल माल काल फगुए में छोड़ के
अरे चल गईल माल काल फगुए में छोड़ के
फगुआ खलिहे बीतेगा !
फगुए में छोड़ के !

Holi Maal Ke Chakkar Me Lyrics English

Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke !
Holiye Me Chhod Ke !
Hole Lele Holari Lagal Nahi Nokari !
Bhag Gail Chhokari Khojatani Pokhari !
Odhani Se Lor Ke Holiye Me Chhod Ke !
Odhani Se Lor Ke Holiye Me Chhod Ke !
Rowatani Balti Me Rang Pani Ghor Ke
Rang Pani Ghor Ke !
Kaha Girau ?
Are Rowatani Balti Me Rang Pani Ghor Ke
Man Kare Feki Pichkari Aapan Tor Ke
Chal Gail Maal Kal Holiye Me Chhod Ke
Are Chal Gail Maal Kal Holiye Me Chhod Ke
Kaha Girau ?
Are Holari Jarawe Khatir Aawat Rahe Bhor Ke
Milala Ke Bad Jaat Rahe U Anjor Ke
Chal Gail Maal Ho Bangal Kal Chhod Ke
Are Chal Gail Maal Ho Bangal Kal Chhod Ke
Kaha Girau ?
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke !
Holiye Me Chhod Ke !
Holi Me Kat Dunga Maar Dunga Hala Kiya !
Hua Farar Ka Ke Pyar Muh Kala Kiya !!
Odhani Me Bandh Ke Liyawat Rahe Puwa
Khake Hamar Dil Bada Det Rahe Duwa
Chhodatani Dhuwa !
Ki Ab Ta Khailo Ke Bad Nahi Bhukh Lage
Hamra Auri Ago Batiya Ke Dukh Lage
Are U Ka ?
Kurta Kinat Rahe Paisa Bator Ke
Kurta Kinat Rahe Paisa Bator Ke
Chal Gail Maal Kal Holiye Me Chhod Ke
Are Chal Gail Maal Kal Holiye Me Chhod Ke
Fagua Khalihe Bitega !
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke !
Holiye Me Chhod Ke !
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke !
Holiye Me Chhod Ke !
Rang Neelkamal Ke Hota Jiyan Ho
Marde Ke Sange Khelatiya Jaan Ho
Khelatiya Jaan Ho !
Rang Kaha Girau ?
Hum Kaise Manai Apna Aap Ke
Aashu Giratawe Aashu Pachhtaap Ke
Elaaj Karao !
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke
Chal Gail Mal Kal Faguye Me Chhod Ke
Are Chal Gail Mal Kal Faguye Me Chhod Ke
Fagua Khalihe Bitega !
Faguye Me Chhod Ke !

Holi Maal Ke Chakkar Me Details

Song होली माल के चक्कर में / Holi Maal Ke Chakkar Me
Singers Neelkamal Singh
Lyrics by Ashutosh Tiwari
Music By Priyanshu Singh
Music Label Neelkamal Singh Official
ChoreographerSandy Johan
Video DirectorPawan Pal
Artists Neelkamal Singh, with Shrishti Uttarakhandi
Released on22 Jan 2022
Holi Maal Ke Chakkar Me Song Meta Information

Holi Maal Ke Chakkar Me Video

देखिए ‘होली माल के चक्कर में’ का वीडियो

Song Credits:

►Song – होली माल के चक्कर में
►Singer / Actor – Neelkamal Singh
►Actress – Shrishti Uttarakhandi
►Lyrics – Ashutosh Tiwari
►Music – Priyanshu Singh
►Video Director – Pawan Pal
►DOP – Sharvan Pal , Sharvan Kumar , Suraj
►Assistant DOP – Kamlesh
►Choreographer – Sandy Johan
►Dance Group – PK Dance Group
►Editor – Bharat Kumar Gupta
►DI – Rohit Singh
►Makeup artist – Amit Kumar, Rajesh Rathore
►Digital Head – Vicky Yadav
►Managed By – Mars Entertainment
►Photo work – Navrang Modling Studio
►Digital Head – Vicky Yadav
►Managed By – Mars Entertainment

Holi Maal Ke Chakkar Me FAQs

‘होली माल के चक्कर में’ गीत के बोल किसने लिखे?

आशुतोष तिवारी ने इसके बोल लिखे हैं।

‘होली माल के चक्कर में’ गीत के गायक कौन हैं?

नीलकमल सिंह ने इस गाने को गाया है।

‘होली माल के चक्कर में’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो को पवन पाल ने डायरेक्ट किया है।

‘होली माल के चक्कर में’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में सृष्टि उत्तराखंडी के साथ नीलकमल सिंह नजर आ रहे हैं.

‘होली माल के चक्कर में’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है।

‘होली माल के चक्कर में’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो गीत 22 जनवरी 2022 को आधिकारिक नीलकमल सिंह द्वारा जारी किया गया है