Khesari​​​ Lal Yadav | Hum Tumhare Hain Sanam | #Antra Singh | Latest Bhojpuri Song 2021
Khesari​​​ Lal Yadav | Hum Tumhare Hain Sanam | #Antra Singh | Latest Bhojpuri Song 2021

नया भोजपुरी गाना ‘हम तुम्हारे हैं सनम’ यूट्यूब पर रिलीज हो गया है। खेसारी लाल यादव और अंतरा सिंह प्रियंका ने ‘हम तुम्हारे हैं सनम’ गाना गाया है। चंदन यदुवंशी ने इसके बोल लिखे हैं। छोटू राउत ने संगीत दिया है।

वीडियो का निर्देशन आशीष सत्यार्थी ने किया है। गोल्डी बॉबी ने इस गाने को कोरियोग्राफ किया है।

इस गाने में खेसारी लाल यादव के साथ तोशी द्विवेदी नजर आ रहे हैं. यह वीडियो गाना Fam Music भोजपुरी द्वारा जारी किया गया है

हम तुम्हारे हैं सनम भोजपुरी लिरिक्स

जवन कईलs ऐ मजनूआ सुनs ठीक नाही कईलs
हमके आपन बनाके शादी दोसरा से रचईलs
जवन कईलs ऐ मजनूआ सुनs ठीक नाही कईलs !
इनके आपन बनाके शादी दोसरा से रचईलs !!
इनके आपन बनाके शादी दोसरा से रचईलs !!
मुवे जात बानी जिनगी से हारे है सनम
मुवे जात बानी जिनगी से हारे है सनम
ऐ ब्यास !
का ?
देखs हउ लईकिया मुवे जात बिया !
तs का करी ?
अरे कुछ करs ना तs पाप लागी !
ऐ मैडम !
क्या है ?
एक मिनट !
बड़ी हैंडसम स्मार्ट अउरी प्यारे है सनम
बड़ी हैंडसम स्मार्ट अउरी प्यारे है सनम
हम तुम्हारे है सनम हम तुम्हारे है सनम
ई कुंवारे है सनम ई तोहारे है सनम !
ई कुंवारे है सनम ई तोहारे है सनम !
अरे जा ना आपन आपन काम करs !
पहिला मिलन कईले होखबू तू तs प्रपोज हो
बिना पुछले देले होखबू ओके रेड रोज हो
पहिले दिखावा करत रहे प्यार के
पीछा हटेला अब उ माजा मार के
मोह माया वाला प्यार सुनs भूल के !
तुहु जिनगी बितावs अब खुल के !!
पापा के बिगड़ल माई के दुलारे है सनम
अच्छा !
पापा के बिगड़ल माई के दुलारे है सनम
हम तुम्हारे है सनम हम तुम्हारे है सनम
ई कुंवारे है सनम ई तोहारे है सनम !
ई कुंवारे है सनम ई तोहारे है सनम !
सुनs खेसारी के बात मानs जान हो
क्या है ?
सब पूरा करब हम तोहार अरमान हो
सुनले रही लईका होले धोखेबाज हो
छल कके हमसे साबित कईले आज हो
तोहरे खातिर ई तs वर परफेक्ट बा !
एकर दिल तोहरे दिल से कनेक्ट बा !!
चन्दन यदुवंशी छोटू के हम यारे है सनम
चन्दन यदुवंशी छोटू के हम यारे है सनम
हम तुम्हारे है सनम हम तुम्हारे है सनम
ई कुंवारे है सनम ई तोहारे है सनम !
ई कुंवारे है सनम ई तोहारे है सनम !

Hum Tumhare Hain Sanam Lyrics English

Jawan Kaila Ae Majanua Suna Thik Nahi Kaila
Humke Aapan Banake Shaadi Dosara Se Rachaila
Jawan Kaila Ae Majanua Suna Thik Nahi Kaila !
Inke Aapan Banake Shaadi Dosara Se Rachaila !!
Inke Aapan Banake Shaadi Dosara Se Rachaila !!
Muwe Jaat Bani Jinagi Se Haare Hai Sanam
Muwe Jaat Bani Jinagi Se Haare Hai Sanam
Ae Byas !
Ka ?
Dekha Hau Laikiya Muwe Jaat Biya !
Ta Ka Kari ?
Are Kuchh Kara Na Ta Paap Lagi !
Ae Madam !
Kya Hai ?
Ek Minute !
Badi Handsome Smart Auri Pyare Hai Sanam
Badi Handsome Smart Auri Pyare Hai Sanam
Hum Tumhare hain Sanam Hum Tumhare Hain Sanam
E Kunware Hai Sanam E Tohare Hai Sanam !
E Kunware Hai Sanam E Tohare Hai Sanam !
Are Ja Na Aapan Aapan Kaam Kara !
Pahila Milan Kaile Hokhabu Tu Ta Propose Ho
Bina Puchhale Dele Hokhabu Oke Red Rose Ho
Pahile Dikhawa Karat Rahe Pyar Ke
Pichha Hatela Ab U Maza Maar Ke
Moh Maya Wala Pyar Suna Bhool Ke !
Tuhu Jinagi Bitawa Ab Khul Ke !!
Papa Ke Bigadal Maai Ke Dulare Hai Sanam
Achha !
Papa Ke Bigadal Maai Ke Dulare Hai Sanam
Hum Tumhare Hain Sanam Hum Tumhare Hain Sanam
E Kunware Hai Sanam E Tohare Hai Sanam !
E Kunware Hai Sanam E Tohare Hai Sanam !
Suna Khesari Ke Baat Mana Jaan Ho
Kya Hai ?
Sab Pura Karab Hum Tohar Armaan Ho
Sunale Rahi Laika Hole Dhokebaaj Ho
Chhal Kake Hamse Sabit Kaile Aaj Ho
Tohre Khatir E Ta Var Perfect Ba !
Aekar Dil Tohre Dil Se Connect Ba !!
Chandan Yaduvanshi Chhotu Ke Hum Yaare Hai Sanam
Chandan Yaduvanshi Chhotu Ke Hum Yaare Hai Sanam
Ham Tumhare Hai Sanam Hum Tumhare Hain Sanam
E Kunware Hai Sanam E Tohare Hai Sanam !
E Kunware Hai Sanam E Tohare Hai Sanam !

Hum Tumhare Hain Sanam Lyrics Video

देखिए ‘हम तुम्हारे हैं सनम’ का वीडियो

? Album : Hum Tumhare Hain Sanam
? Song : Hum Tumhare Hain Sanam
? Singer : Khesari Lal Yadav & Antra Singh Priyanka
? Lyrics: Chandan Yaduvanshi
? Music: Chhotu Raut
? Feat: Toshi Dwivedi
? Video Director: Ashish Satyarthi
? Choreographer: Goldi Bobi
? DOP : Santosh Yadav, Brijesh
? Editor: Vivek VFX
? Music Label: Fam Music Bhojpuri
? Label/Company: Fam Music

Hum Tumhare Hain Sanam FAQs

‘हम तुम्हारे हैं सनम’ गीत के बोल किसने लिखे?

चंदन यदुवंशी ने इसके बोल लिखे हैं।

‘हम तुम्हारे हैं सनम’ गीत के गायक कौन हैं?

खेसारी लाल यादव और अंतरा सिंह प्रियंका ने ‘हम तुम्हारे हैं सनम’ गाना गाया है।

‘हम तुम्हारे हैं सनम’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

वीडियो का निर्देशन आशीष सत्यार्थी ने किया है।

‘हम तुम्हारे हैं सनम’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस गाने में खेसारी लाल यादव के साथ तोशी द्विवेदी नजर आ रहे हैं.

‘हम तुम्हारे हैं सनम’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

छोटू राउत ने संगीत दिया है।

‘हम तुम्हारे हैं सनम’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह गीत 31 मई 2021 को Fam संगीत भोजपुरी के तहत जारी किया गया था।