आई लव यू लिखल बा | Pramod Premi Yadav | I Love You Likhal Ba | Bhojpuri Video 2022
आई लव यू लिखल बा | Pramod Premi Yadav | I Love You Likhal Ba | Bhojpuri Video 2022

प्रमोद प्रेमी यादव का भोजपुरी गाना ‘आई लव यू लिखल बा’ रिलीज हो गया। प्रमोद प्रेमी यादव जी ई गाना गवले बानी। विशाल भारती गीत के बोल लिखले बाड़न. संगीत प्रस्तुत कइले बाड़न जे.पी.तिवारी. एह वीडियो के निर्देशक हउवें पंकज सोनी. प्रमोद प्रेमी यादव पल्लवी गिरी के संगे देखाई देतारे ए वीडियो सॉन्ग में। ई वीडियो गाना सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 23 मई 2022 के रिलीज कइल गइल बा।

आई लव यू लिखल बा | Pramod Premi Yadav | I Love You Likhal Ba | Bhojpuri Video 2022

Saregama Hum Bhojpuri presents new latest Bhojpuri song 2022 ‘I Love You Likhal Ba’ by Pramod Premi Yadav.

Pramod Premi Yadav’s Bhojpuri song ‘I Love You Likhal Ba’ is released. Pramod Premi Yadav has sung this song. Vishal Bharti has written the lyrics. The music is rendered by J.P. Tiwari. This video is directed by Pankaj Soni. Pramod Premi Yadav is seen with Pallavi Giri in this video song. This video song is released by Saregama Hum Bhojpuri on 23 May 2022.

इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है।. विशाल भारती ने इसके बोल लिखे हैं।. संगीत जेपी तिवारी ने दिया है।. यह वीडियो सॉन्ग सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 23 मई 2022 को रिलीज किया गया है. इस वीडियो को पंकज सोनी ने डायरेक्ट किया है।. इस वीडियो सॉन्ग में पल्लवी गिरी के साथ प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं..

आई लव यू लिखल बा भोजपुरी लिरिक्स

छोटे छोटे लईकन के पागल बन देवे
शदी शुड़ा लोग के तू मेहर छोड़ा देवे
जवान देखे के नाही उहो आज चिझुइया दिखाल बा
बोला केकरा कलाम से आई लव यू लाइकल बा
गोरी पूरा समया तोरा ढोड़ी पी टीकल बा

कमर के गजबे बा करिगरी
देखिये के भुक भुक के मरकरी
तोरा कुर्ती के गजबे बा खूबसूरती
देख बुधवो भी धोती में माले सुरती
तोर गरम जवानी देखी मन भीतर से हीकल बा
बोला केकरा कलाम से आई लव यू लाइकल बा
गोरी पूरा समया तोरा ढोड़ी पी टीकल बा

बाटे बरतीहा के तोहपे नजरिया
रात भर खाती आज कड़ा सभारिया

I Love You Likhal Ba Lyrics English

CHHOTE CHHOTE LAIKAN KE PAGAL BNA DEBE
SHADI SHUDA LOG KE TU MEHAR CHHODA DEBE
JAWAN DEKHE KE NAHI UHO AAJ CHIJHUIYA DIKHAL BA
BOLA KEKRA KALAM SE I LOVE YOU LIKHAL BA
GORI PURA SAMYANA TORA DHODI P TIKAL BA

KAMAR KE GAJBE BA KARIGARI
DEKHIYE KE BHUK BHUK KRE MARKARI
TORA KURTI KE GAJBE BA KHUBSURTI
DEKH BUDHWO BHI DHOTI ME MALE SURTI
TOR GARAM JAWANI DEKHI MN BHITAR SE HIKAL BA
BOLA KEKRA KALAM SE I LOVE YOU LIKHAL BA
GORI PURA SAMYANA TORA DHODI P TIKAL BA

BATE BARATIHA KE TOHPE NAJARIYA
RAAT BHAR KHATI AAJ KADA SABHARIYA

I Love You Likhal Ba Details

Song आई लव यू लिखल बा / I Love You Likhal Ba
Singers Pramod Premi Yadav
Lyrics by Vishal Bharti
Music By J.P. Tiwari
Music Label Saregama Hum Bhojpuri
Video DirectorPankaj Soni
Artists Pramod Premi Yadav, with Pallavi Giri
Released on23 May 2022
I Love You Likhal Ba Song Meta Information

I Love You Likhal Ba Video

देखिए ‘आई लव यू लिखल बा’ का वीडियो

Song Credits:

🎤Singer :- Pramod Premi Yadav
💃🏻Feat :- Pramod Premi Yadav & Pallavi Giri
✍Lyric :- Vishal Bharti
🎼Music :- J.P. Tiwari
🎼Music arranger :- Pawan Yadav
📷Video Director :- Pankaj Soni

I Love You Likhal Ba FAQs

‘आई लव यू लिखल बा’ गीत के बोल किसने लिखे?

विशाल भारती ने इसके बोल लिखे हैं।

‘आई लव यू लिखल बा’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है।

‘आई लव यू लिखल बा’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो को पंकज सोनी ने डायरेक्ट किया है।

‘आई लव यू लिखल बा’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में पल्लवी गिरी के साथ प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं.

‘आई लव यू लिखल बा’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत जेपी तिवारी ने दिया है।

‘आई लव यू लिखल बा’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 23 मई 2022 को रिलीज किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated