Jala Muhawa Mod Ke
Jala Muhawa Mod Ke

भोजपुरी का नया गाना ‘जालS मुहवा मोड़ के’ यूट्यूब पर रिलीज हो गया है। प्रमोद प्रेमी यादव ने ‘जालS मुहवा मोड़ के’ गाना गाया है। गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं। संगीत आर्य शर्मा ने दिया है।

यह वीडियो गाना एंगल म्यूजिक वीडियो प्राइवेट लिमिटेड द्वारा जारी किया गया है। इस गाने का अभी सिर्फ ऑडियो ही रिलीज किया गया है.

जालS मुहवा मोड़ के भोजपुरी लिरिक्स

मोड़ के ! कोड़ के !
मोड़ के ! कोड़ के !
सईया बस गईले जाई के बहरवा
गिरल रहतारे सवतिन के घरवा
घरवा !
बड़ी आदत खराब बा !
घरवा !
सईया बस गईले जाई के बहरवा
गिरल रहतारे सवतिन के घरवा
जनती की ऐ सखी सपना हो जईहे
जनती की ऐ सखी सपना हो जईहे
जाये ना देती मुँहवा मोड़ के एके हाली कोड़ के
जाये ना देती मुँहवा मोड़ के एके हाली कोड़ के
कोड़ के ! मोड़ के !
एके हाली फरले नरी जरी हमरा सट के
फेर से प्लेन होई गईल बा भठ के
होई गईल बा भठ के !
ऐ हो !
एके हाली फरले नरी जरी हमरा सट के
फेर से प्लेन होई गईल बा भठ के
भठ के !
जनती की ऐ सखी एतना सतईहे
जनती की ऐ सखी एतना सतईहे
जतरा बनईती नाही भोर के एके हाली कोड़ के
जाये ना देती मुँहवा मोड़ के एके हाली कोड़ के
मोड़ के ! कोड़ के !
मोड़ के ! कोड़ के !
कृष्णा बेदर्दी के अबहु बानी आस में
प्रमोद प्रेमी डाल के गईले विश्वास में
के गईले विश्वास में !
कृष्णा बेदर्दी के अबहु बानी आस में
प्रमोद प्रेमी डाल के गईले विश्वास में
विश्वास में !
जनती की ऐ सखी विरहीन बनईहे
जनती की ऐ सखी विरहीन बनईहे
टीका ना करती अंगूरी बोर के एके हाली कोड़ के
जाये ना देती मुँहवा मोड़ के एके हाली कोड़ के

Jala Muhawa Mod Ke Lyrics English

Mod Ke ! Kod Ke !
Mod Ke ! Kod Ke !
Saiya Bas Gaile Jaai Ke Baharwa
Giral Rahatare Sawatin Ke Gharwa
Gharwa !
Badi Aadat Kharab Ba !
Gharwa !
Saiya Bas Gaile Jaai Ke Baharwa
Giral Rahatare Sawatin Ke Gharwa
Janati Ki Ae Sakhi Sapna Ho Jaihe
Janati Ki Ae Sakhi Sapna Ho Jaihe
Jaye Na Deti Muhwa Mod Ke Aeke Hali Kod Ke
Jaye Na Deti Muhwa Mod Ke Aeke Hali Kod Ke
Kod Ke ! Mod Ke !
Aeke Hali Farale Nari Jari Hamra Sat Ke
Fer Se Plain Hoi Gail Ba Bhath Ke
Hoi Gail Ba Bhath Ke !
Ae Ho !
Aeke Hali Farale Nari Jari Hamra Sat Ke
Fer Se Plain Hoi Gail Ba Bhath Ke
Bhath Ke !
Janati Ki Ae Sakhi Aetna Sataihe
Janati Ki Ae Sakhi Aetna Sataihe
Jatra Banaiti Nahi Bhor Ke Aeke Hali Kod Ke
Jaye Na Deti Muhwa Mod Ke Aeke Hali Kod Ke
Mod Ke ! Kod Ke !
Mod Ke ! Kod Ke !
Krishna Bedardi Ke Abahu Bani Aas Me
Pramod Premi Daal Ke Gaile Vishwas Me
Ke Gaile Vishwas Me !
Krishna Bedardi Ke Abahu Bani Aas Me
Pramod Premi Daal Ke Gaile Vishwas Me
Vishwas Me !
Janati Ki Ae Sakhi Birahin Banaihe
Janati Ki Ae Sakhi Birahin Banaihe
Tika Na Karati Anguri Bor Ke Aeke Hali Kod Ke
Jaye Na Deti Muhwa Mod Ke Aeke Hali Kod Ke

Jala Muhawa Mod Ke Video

देखिए ‘Jala Muhawa Mod Ke’ का वीडियो

►Album: Jala Muhawa Mod Ke
►Song : Jala Muhawa Mod Ke
►Singer : Pramod Premi Yadav
►Music: Arya Sharma
►Lyrics: Krishna Bedardi
►Trade Enquiry:- 9958736399
►Label / Company:- Angle Music Video Pvt.Ltd.

Jala Muhawa Mod Ke FAQs

‘जालS मुहवा मोड़ के’ गीत के बोल किसने लिखे?

Krishna Bedardi

‘जालS मुहवा मोड़ के’ गीत के गायक कौन हैं?

Pramod Premi Yadav

‘जालS मुहवा मोड़ के’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

Arya Sharma

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated