कजरा झगड़ा | Vijay Chauhan. Shilpi Raj | Kajra Jhagra | Bhojpuri Video 2022
कजरा झगड़ा | Vijay Chauhan. Shilpi Raj | Kajra Jhagra | Bhojpuri Video 2022

कजरा झगड़ा | Vijay Chauhan. Shilpi Raj | Kajra Jhagra | Bhojpuri Video 2022

Shujay Music World presents new latest Bhojpuri song 2022 ‘Kajra Jhagra’ by Vijay Chauhan. Shilpi Raj.

Vijay Chauhan. Shilpi Raj’s Bhojpuri song ‘Kajra Jhagra’ is released. Vijay Chauhan. Shilpi Raj has sung this song. Vijay Chauhan has written the lyrics. The music is rendered by Arya Sharma. This video is directed by Ashish Satyarthi. Neha Singh is seen with Vijay Chauhan in this video song. This video song is released by Shujay Music World on 25 January 2022.

विजय चौहान। इस गाने को शिल्पी राज ने गाया है।. इसके बोल विजय चौहान ने लिखे हैं।. संगीत आर्य शर्मा ने दिया है।. यह वीडियो सॉन्ग शुजय म्यूजिक वर्ल्ड द्वारा 25 जनवरी 2022 को रिलीज किया गया है. इस वीडियो का निर्देशन आशीष सत्यार्थी ने किया है।. इस वीडियो सॉन्ग में विजय चौहान के साथ नेहा सिंह नजर आ रही हैं..

इस गाने का अभी सिर्फ ऑडियो ही रिलीज किया गया है.

कजरा झगड़ा भोजपुरी लिरिक्स

कजरा लगावल !
हम हई झरेली हमार जिला में नाम बा
सबकर दिल धड़कावल हमार काम बा
धड़कावल हमार काम बा !
धड़कावल हमार काम बा !
हम हई झरेली हमार जिला में नाम बा
सबकर दिल धड़कावल हमार काम बा
मीठी मीठी बतिया में सुनर सुरतिया में
सबके फसावल छोड़ दs
छोड़ दs !
कजरा लगावल छोड़ दs
झगरा लगावल छोड़ दs
कजरा लगावल छोड़ दs
झगरा लगावल छोड़ दs
कजरा ..! छोड़ दs !
ओल गोल फेकल तू छोड़s ऐ बबुआ
सुधार लs आपन रहनिया ऐ बबुआ
सुधार लs आपन रहनिया
रहनिया !
अईसे चली तs बोलs कईसे चली
देखावेलु तू जवनिया बबुनिया
देखावेलु तू जवनिया
बिना पेट्रोल छिरकले ऐ रनिया
अगिया धरावल छोड़ दs
अरे जर थोड़ी जईबs !
कजरा लगावल छोड़ दs
झगरा लगावल छोड़ दs
कजरा लगावल छोड़ दs
झगरा लगावल छोड़ दs
छोड़ दs ! कजरा लगावल !
चलिले जब हम कs के सिंगार सब
पीछे पड़े लागे ऐ बाबू
पीछे पड़े लागे
पड़े लागे !
मुँह मारो अईसन सवख के जे से
जमाना जरे लागे ऐ रानी
हो लोगवो मरे लागे
राखs तू भय तनी विजय से धनी हो
दिल डहकावल छोड़ दs
कजरा लगावल छोड़ दs
झगरा लगावल छोड़ दs
कजरा लगावल छोड़ दs
झगरा लगावल छोड़ दs
अरे छोड़ दs हो !

Kajra Jhagra Lyrics English

Kajra Lagawal !
Hum Hayi Jhareli Hamar Jila Me Naam Ba
Sabkar Dil Dhadkawal Hamar Kaam Ba
Dhadkawal Hamar Kaam Ba !
Dhadkawal Hamar Kaam Ba !
Hum Hayi Jhareli Hamar Jila Me Naam Ba
Sabkar Dil Dhadkawal Hamar Kaam Ba
Mithi Mithi Batiya Me Sunar Suratiya Me
Sabke Fasawal Chhod Da
Chhod Da !
Kajra Lagawal Chhod Da
Jhagra Lagawal Chhod Da
Kajra Lagawal Chhod Da
Jhagra Lagawal Chhod Da
Kajra ..! Chhod Da !
Ol Gol Fekal Tu Chhoda Ae Babua
Sudhar La Aapan Rahaniya Ae Babua
Sudhar La Aapan Rahaniya
Rahaniya !
Aaise Chali Ta Bola Kaise Chali
Dekhawelu Tu Jawaniya Babuniya
Dekhawelu Tu Jawaniya
Bina Petrol Chhirakale Ae Raniya
Agiya Dharawal Chhod Da
Are Jar Thodi Jaiba !
Kajra Lagawal Chhod Da
Jhagra Lagawal Chhod Da
Kajra Lagawal Chhod Da
Jhagra Lagawal Chhod Da
Chhod Da ! Kajra Lagawal !
Chalile Jab Hum Ka Ke Singaar Sab
Pichhe Pade Lage Ae Babu
Pichhe Pade Lage
Pade Lage !
Muh Maro Aaisan Sawakh Ke Je Se
Jamana Jare Lage Ae Rani
Ho Logwo Mare Lage
Rakha Tu Bhay Tani Vijay Se Dhani Ho
Dil Dahakawal Chhod Da
Kajra Lagawal Chhod Da
Jhagra Lagawal Chhod Da
Kajra Lagawal Chhod Da
Jhagra Lagawal Chhod Da
Are Chhod Da Ho !

Kajra Jhagra Details

Song कजरा झगड़ा / Kajra Jhagra
Singers Vijay Chauhan. Shilpi Raj
Lyrics by Vijay Chauhan
Music By Arya Sharma
Music Label Shujay Music World
Video DirectorAshish Satyarthi
Artists Neha Singh, with Vijay Chauhan
Released on25 January 2022
Kajra Jhagra Song Meta Information

Kajra Jhagra Video

देखिए ‘कजरा झगड़ा’ का वीडियो

Song Credits:

►Album:- कजरा झगड़ा
►Song:- कजरा झगड़ा
►Singer:- Vijay Chauhan & Shilpi Raj
►Lyrics:- Vijay Chauhan
►Music Director:- Arya Sharma
►Director:- Ashish Satyarthi
►Feat:- Neha Singh
►Digital Head:- Vicky Yadav
►Managed By:- Mars Entertainment
►Company/ Label:- Shujay Music World

Kajra Jhagra FAQs

‘कजरा झगड़ा’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल विजय चौहान ने लिखे हैं।

‘कजरा झगड़ा’ गीत के गायक कौन हैं?

विजय चौहान। इस गाने को शिल्पी राज ने गाया है।

‘कजरा झगड़ा’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन आशीष सत्यार्थी ने किया है।

‘कजरा झगड़ा’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में विजय चौहान के साथ नेहा सिंह नजर आ रही हैं.

‘कजरा झगड़ा’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत आर्य शर्मा ने दिया है।

‘कजरा झगड़ा’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग शुजय म्यूजिक वर्ल्ड द्वारा 25 जनवरी 2022 को रिलीज किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated