लहरिया लुटा ए राजा | Neelkamal Singh, Shilpi Raj | Lahariya Luta Ae Raja | Bhojpuri Video 2022
लहरिया लुटा ए राजा | Neelkamal Singh, Shilpi Raj | Lahariya Luta Ae Raja | Bhojpuri Video 2022

नीलकमल सिंह आ शिल्पी राज के भोजपुरी गाना ‘लहरिया लूटा ए राजा’ रिलीज हो गइल बा. नीलकमल सिंह आ शिल्पी राज एह गाना के गवले बाड़न. गीत के बोल आशुतोष तिवारी लिखले बाड़न. संगीत के प्रस्तुति विकास यादव कइले बाड़न. एह विडियो के निर्देशक हउवें पवन पाल. नीलकमल सिंह के एह वीडियो सॉन्ग में देखल जा रहल बा। ई वीडियो गाना वेव म्यूजिक द्वारा 19 मई 2022 के रिलीज कइल गइल बा।

लहरिया लुटा ए राजा | Neelkamal Singh, Shilpi Raj | Lahariya Luta Ae Raja | Bhojpuri Video 2022

Wave Music presents new latest Bhojpuri song 2022 ‘Lahariya Luta Ae Raja’ by Neelkamal Singh & Shilpi Raj.

Neelkamal Singh & Shilpi Raj’s Bhojpuri song ‘Lahariya Luta Ae Raja’ is released. Neelkamal Singh & Shilpi Raj has sung this song. Ashutosh Tiwari has written the lyrics. The music is rendered by Vikash Yadav. This video is directed by Pawan Pal. Neelkamal Singh is seen in this video song. This video song is released by Wave Music on 19 May 2022.

नीलकमल सिंह और शिल्पी राज ने इस गाने को गाया है।. आशुतोष तिवारी ने इसके बोल लिखे हैं।. संगीत विकास यादव ने दिया है।. यह वीडियो सॉन्ग वेव म्यूजिक द्वारा 19 मई 2022 को रिलीज किया गया है. इस वीडियो को पवन पाल ने डायरेक्ट किया है।. इस वीडियो सॉन्ग में नीलकमल सिंह नजर आ रहे हैं..

लहरिया लुटा ए राजा भोजपुरी लिरिक्स

लूटs ऐ रानी !
सुतs ऐ राजा !
मरदे के अतना सतईबू तs केकरा के पजरा सटईबू सनम
अरे !
आ करतारु झगरा तs अंखिया में केकरा ला कजरा लगईबु सनम
ऐ आवs ना देह टटाता !
ऐ हो !
का हो ?
मरदे के अतना सतईबू तs केकरा के पजरा सटईबू सनम
आ करतारु झगरा तs अंखिया में केकरा ला कजरा लगाईबु सनम
ऐ जाई ना !
सुतs ऐ राजा
उँघाई लागता ?
सुतs ऐ राजा
मुँहवा पे डाली के चदरिया बहरिया सुतs ऐ राजा
अरे काहे ना !
अरे मुँहवा पे डाली के चदरिया बहरिया सुतs ऐ राजा
ऐ हो !
अरे बहरे लगाई मसहरिया लहरिया लुटs ऐ रानी
अरे पगला गईल बानी का ?
तs आवs धरी भर अकवरिया लहरिया लुटs ऐ रानी
ओह हो !
ऐ हाली आवs ना मच्छर काटs ताड़े सs !
सुतs ऐ राजा !
धके अकवरिया में बड़ा माजा मरलs
ऐ मजे तs खोजतानी !
अरे खिंच के कमरिया से सड़िया के फरलs
आ तुहु तs पईसा खातिर बगली फारेलु !
झूठ मत बोली !
तोहार ओठवा
तोहार ओठवा लागेला चवनप्रास ऐ रानी
अच्छा !
हमार मनवा भईल बदमाश ऐ रानी
सुतs ऐ राजा
सुतs ऐ राजा
दिहलs सवत के सिकड़िया बहरिया सुतs ऐ राजा
अरे मुँहवा पे डाली के चदरिया बहरिया सुतs ऐ राजा
अरे बहरे लगाई मसहरिया लहरिया लुटs ऐ रानी
ऐ हो !
ऐ मरद हई की माथा के दरद हई जी !
बड़ुवे खराब आशु तहरो आदतिया
आ सुधार लेब !
आ रतिये के याद खाली आवे औरतिया
तs दुपहरिया में याद अईबू ?
का !
जब देखी देखी
जब देखी देखी मुस्की तू मारे लागेलु
नीलकमल के नियत बिगाड़े लागेलु
हटs ऐ राजा
हटs ऐ राजा
जाल में ना फँसी ई मछरिया बहरिया सुतs ऐ राजा
अरे मुँहवा पे डाली के चदरिया बहरिया सुतs ऐ राजा
अरे बहरे लगाई मसहरिया लहरिया लुटs ऐ रानी
ऐ आवs ना राज भोगs आ कंचन चरs !

Lahariya Luta Ae Raja Lyrics English

Luta Ae Rani !
Suta Ae Raja !
Marde Ke Atna Sataibu Ta Kekra Ke Pajra Sataibu Sanam
Are !
Aa Karataru Jhagra Ta Ankhiya Me Kekra La Kajra Lagaibu Sanam
Ae Aawa Na Deh Tatata !
Ae Ho !
Ka Ho ?
Marde Ke Atna Sataibu Ta Kekra Ke Pajra Sataibu Sanam
Aa Karataru Jhagra Ta Ankhiya Me Kekra La Kajra Lagaibu Sanam
Ae Jaai Na !
Suta Ae Raja
Unghai Lagata ?
Suta Ae Raja
Muhawa Pe Dali Ke Chadariya Bahariya Suta Ae Raja
Are Kahe Na !
Are Muhawa Pe Dali Ke Chadariya Bahariya Suta Ae Raja
Ae Ho !
Are Bahre Lagai Masahariya Lahariya Luta Ae Rani
Are Pagla Gail Bani Ka ?
Ta Aawa Dhari Bhar Akawariya Lahariya Luta Ae Rani
Oh Ho !
Ae Hali Aawa Na Machhar Kata Tade Sa !
Suta Ae Raja !
Dhake Akawariya Me Bada Maza Marala
Ae Maje Ta Khojatani !
Are Khich Ke Kamariya Se Sadiya Ke Farala
Aa Tuhu Ta Paisa Khatir Bagali Farelu !
Jhuth Mat Boli !
Tohar Othawa
Tohar Othawa Lagela Chawanpras Ae Rani
Achha !
Hamar Manwa Bhail Badmash Ae Rani
Suta Ye Raja
Suta Ye Raja
Dihala Sawat Ke Sikadiya Bahariya Suta Ye Raja
Are Muhwa Pe Dali Ke Chadariya Bahariya Suta Ae Raja
Are Bahre Lagai Masahariya Lahariya Luta Ae Rani
Ae Ho !
Ae Marad Hayi Ki Matha Ke Darad Hayi Ji !
Baduwe Kharab Aashu Tahro Adatiya
Aa Sudhar Leb !
Aa Ratiye Ke Yaad Khali Aawe Auratiya
Ta Dupahariya Me Yaad Aaibu ?
Ka !
Jab Dekhi Dekhi
Jab Dekhi Dekhi Muski Tu Mare Lagelu
Neelkamal Ke Niyat Bigade Lagelu
Hata Ae Raja
Hata Ae Raja
Jaal Me Na Fasi E Machhariya Bahariya Suta Ae Raja
Are Muhwa Pe Dali Ke Chadariya Bahariya Suta Ae Raja
Are Bahre Lagai Masahariya Lahariya Luta Ae Rani
Ae Aawa Na Raaj Bhoga Aa Kanchan Chara !

Lahariya Luta Ae Raja Details

Song लहरिया लुटा ए राजा / Lahariya Luta Ae Raja
Singers Neelkamal Singh & Shilpi Raj
Lyrics by Ashutosh Tiwari
Music By Vikash Yadav
Music Label Wave Music
Video DirectorPawan Pal
Artists Neelkamal Singh,
Released on19 May 2022
Lahariya Luta Ae Raja Song Meta Information

Lahariya Luta Ae Raja Video

देखिए ‘लहरिया लुटा ए राजा’ का वीडियो

Song Credits:

Album – Lahariya Luta Ae Raja
Song – Lahariya Luta Ae Raja
Singer – Neelkamal Singh, Shilpi Raj
Lyrics – Ashutosh Tiwari
Music Director – Vikash Yadav
Video Director – Pawan Pal
Company/ Label – Wave Music
Digital Managed by – Lokdhun

Lahariya Luta Ae Raja FAQs

‘लहरिया लुटा ए राजा’ गीत के बोल किसने लिखे?

आशुतोष तिवारी ने इसके बोल लिखे हैं।

‘लहरिया लुटा ए राजा’ गीत के गायक कौन हैं?

नीलकमल सिंह और शिल्पी राज ने इस गाने को गाया है।

‘लहरिया लुटा ए राजा’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो को पवन पाल ने डायरेक्ट किया है।

‘लहरिया लुटा ए राजा’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में नीलकमल सिंह नजर आ रहे हैं.

‘लहरिया लुटा ए राजा’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत विकास यादव ने दिया है।

‘लहरिया लुटा ए राजा’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग वेव म्यूजिक द्वारा 19 मई 2022 को रिलीज किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated