महल में रहल छोड़ देहनी | Pramod Premi Yadav | Mahal Me Rahal Chhod Dehani | Bhojpuri Video 2017
महल में रहल छोड़ देहनी | Pramod Premi Yadav | Mahal Me Rahal Chhod Dehani | Bhojpuri Video 2017

महल में रहल छोड़ देहनी | Pramod Premi Yadav | Mahal Me Rahal Chhod Dehani | Bhojpuri Video 2021

वेव म्यूजिक प्रमोद प्रेमी यादव द्वारा नया नवीनतम भोजपुरी गीत 2017 ‘महल में रहल छोड़ देहानी’ प्रस्तुत करता है।

प्रमोद प्रेमी यादव का भोजपुरी गाना ‘महल में रहल छोड़ देहानी’ रिलीज हो गया है. इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है। इसके बोल अरुण बिहारी ने लिखे हैं। संगीत शंकर सिंह ने दिया है। इस वीडियो सॉन्ग में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं. यह वीडियो गीत वेव म्यूजिक द्वारा 14 जुलाई 2017 को जारी किया गया है।

महल में रहल छोड़ देहनी भोजपुरी लिरिक्स

बोलs बोलs शंकर भगवान की जय !
दानियो के दानी रउवा हे औघड़दानी !
महिमा महान राउर केतना बखानी !
बता दी ऐ गउरा के सईया
काहे चढ़ेला बेल के पतईया
काहे चढ़ेला बेल के पतईया !
बोलबम !
ई बता दी ऐ गउरा के सईया
काहे चढ़ेला बेल के पतईया
तs नाता भंगिये धतूरवा से से जोड़ लिहनी
नाता भंगिये धतूरवा से से जोड़ लिहनी
काहे मन भावेला मड़ईया
महल में रहल छोड़ दिहनी
काहे मन भावेला मड़ईया !
महल में रहल छोड़ दिहनी !!
जय जय भोलेनाथ !
जय जय भोलेनाथ !
हर हर बम !
चूवेला पलानी पानी बरसेला सावन के
सोनवा के लंका रउवा दे दिहनी रावण के
दे दिहनी रावण के !
बम बम भोले !
चूवेला पलानी पानी बरसेला सावन के
सोनवा के महल रउवा दे दिहनी रावण के
झूठे देवी देवता के बिटोर लिहनी
झूठे देवी देवता के बिटोर लिहनी
काहे मन भावेला मड़ईया
महल में रहल छोड़ देहनी
काहे मन भावेला मड़ईया !
महल में रहल छोड़ देहनी !!
दानियो के दानी रउवा हे औघड़दानी !
महिमा महान राउर केतना बखानी !
देवता दानव के बात जान गईनी अंदर के
पी गईनी बिष मंथन भईल जब समंदर के
भईल जब समंदर के !
बम बम भोले !
देवता दानव के बात जान गईनी अंदर के
पी गईनी बिष मंथन भईल जब समंदर के
जान के जहर जिनगी में घोर लिहनी
जान के जहर जिनगी में घोर लिहनी
काहे मन भावेला मड़ईया
महल में रहल छोड़ देहनी
काहे मन भावेला मड़ईया !
महल में रहल छोड़ देहनी !!
जय जय भोलेनाथ !
जय जय भोलेनाथ !
हर हर बम !
धन बाटे महिमा राउर हे तिरपुरारी
गावे परमोद लिखे अरुण बिहारी
अरुण बिहारी !
बम बम भोले !
धन बाटे महिमा राउर हे तिरपुरारी
गावे परमोद रंजीत अरुण बिहारी
महल देके शंकर पर्वत अगोर लिहनी
महल देके शंकर पर्वत अगोर लिहनी
काहे मन भावेला मड़ईया
महल में रहल छोड़ देहनी
काहे मन भावेला मड़ईया !
महल में रहल छोड़ देहनी !!
ई बता दी ऐ गउरा के सईया
काहे चढ़ेला बेल के पतईया
तs नाता भंगिये धतूरवा से से जोड़ लिहनी
नाता भंगिये धतूरवा से से जोड़ लिहनी
काहे मन भावेला मड़ईया
महल में रहल छोड़ दिहनी
काहे मन भावेला मड़ईया !
महल में रहल छोड़ दिहनी !!

Mahal Me Rahal Chhod Dehani Lyrics English

Bola Bola Shankar Bhagwan Ki Jay !
Daniyo Ke Dani Rauwa He Aughad Dani !
Mahima Mahan Raur Ketna Bakhani !
Bata Di Ae Gaura Ke Saiya
Kahe Chadhela Bel Ke Pataiya
Kahe Chadhela Bel Ke Pataiya !
Bolbum !
E Bata Di Ae Gaura Ke Saiya
Kahe Chadhela Bel Ke Pataiya
Ta Nata Bhangiye Dhaturwa Se Jod Lihani
Nata Bhangiye Dhaturwa Se Jod Lihani
Kahe Man Bhawela Madaiya
Mahal Me Rahal Chhod Dihani
Kahe Man Bhawela Madaiya !
Mahal Me Rahal Chhod Dihani !!
Jay Jay Bholenath !
Jay Jay Bholenath !
Har Har Bum !
Chuwela Palani Pani Barsela Sawan Ke
Sonawa Ke Lanka Rauwa De Dehni Ravan Ke
De Dehni Ravan Ke !
Bum Bum Bhole !
Chuwela Palani Pani Barsela Sawan Ke
Sonawa Ke Lanka Rauwa De Dehni Ravan Ke
Jhuthe Devi Devta Ke Bitor Lihani
Jhuthe Devi Devta Ke Bitor Lihani
Kahe Man Bhawela Madaiya
Mahal Me Rahal Chhod Dehani
Kahe Man Bhawela Madaiya !
Mahal Me Rahal Chhod Dehani !!
Daniyo Ke Dani Rauwa He Aughad Dani !
Mahima Mahan Raur Ketna Bakhani !
Devta Danaw Ke Baat Jaan Gaini Andar Ke
Pi Gaini Vish Manthan Bhail Jab Samandar Ke
Bhail Jab Samandar Ke !
Bum Bum Bhole !
Devta Danaw Ke Baat Jaan Gaini Andar Ke
Pi Gaini Vish Manthan Bhail Jab Samandar Ke
Jaan Ke Jahar Jinagi Me Ghor Lihani
Jaan Ke Jahar Jinagi Me Ghor Lihani
Kahe Man Bhawela Madaiya
Mahal Me Rahal Chhod Dehani
Kahe Man Bhawela Madaiya !
Mahal Me Rahal Chhod Dehani !!
Jay Jay Bholenath !
Jay Jay Bholenath !
Har Har Bum !
Dhan Baate Mahima Raur He Tripurari
Gawe Pramod Likhe Arun Bihari
Arun Bihari !
Bam Bam Bhole !
Dhan Baate Mahima Raur He Tripurari
Gawe Pramod Ranjeet Arun Bihari
Mahal Deke Shankar Parvat Agor Lihani
Mahal Deke Shankar Parvat Agor Lihani
Kahe Man Bhawela Madaiya
Mahal Me Rahal Chhod Dehani
Kahe Man Bhawela Madaiya !
Mahal Me Rahal Chhod Dehani !!
E Bata Di Ae Gaura Ke Saiya
Kahe Chadhela Bel Ke Pataiya
Ta Nata Bhangiye Dhaturwa Se Jod Lihani
Nata Bhangiye Dhaturwa Se Jod Lihani
Kahe Man Bhawela Madaiya
Mahal Me Rahal Chhod Dihani
Kahe Man Bhawela Madaiya !
Mahal Me Rahal Chhod Dihani !!

Mahal Me Rahal Chhod Dehani Video

देखिए ‘महल में रहल छोड़ देहनी’ का वीडियो

Song Credits:

Album:- Gaura Bhukheli Somwari
Song :- Mahal Me Rahal Chhod Dehani
Singer :- Pramod Premi Yadav
Lyrics:- Arun Bihari
Music Director:- Shankar singh
Company/ Label:- Wave ————-
Digital Managed by – Lokdhun

Mahal Me Rahal Chhod Dehani FAQs

‘महल में रहल छोड़ देहनी’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल अरुण बिहारी ने लिखे हैं।

‘महल में रहल छोड़ देहनी’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है।

‘महल में रहल छोड़ देहनी’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

‘महल में रहल छोड़ देहनी’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं.

‘महल में रहल छोड़ देहनी’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत शंकर सिंह ने दिया है।

‘महल में रहल छोड़ देहनी’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो गीत वेव म्यूजिक द्वारा 14 जुलाई 2017 को जारी किया गया है।