मेहरारू चाहीं सुनार | Pramod Premi Yadav | Mehraru Chahi Sunar | Bhojpuri Video 2021
मेहरारू चाहीं सुनार | Pramod Premi Yadav | Mehraru Chahi Sunar | Bhojpuri Video 2021

मेहरारू चाहीं सुनार | Pramod Premi Yadav | Mehraru Chahi Sunar | Bhojpuri Video 2021

सारेगामा हम भोजपुरी प्रमोद प्रेमी यादव द्वारा नया नवीनतम भोजपुरी गीत 2021 ‘मेहरारू चाही सुनार’ प्रस्तुत करता है।

प्रमोद प्रेमी यादव का भोजपुरी गाना ‘मेहरारू चाही सुनार’ रिलीज हो गया है. इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है। गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं। संगीत आर्य शर्मा ने दिया है। इस वीडियो सॉन्ग में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं. यह वीडियो गीत सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 22 जुलाई 2021 को रिलीज़ किया गया है।

मेहरारू चाहीं सुनार भोजपुरी लिरिक्स

बोलबम ! सब होखे हुनर !
बोलबम ! मेहरारू चाही सुनर !
बोलबम ! सब होखे हुनर !
बोलबम ! मेहरारू चाही सुनर !
सब होखे हुनर मेहरारू चाही सुनर
मेहरारू चाही सुनर !
बोलबम !
सब होखे हुनर मेहरारू चाही सुनर
मेहरारू चाही सुनर !
भोला पूजी राउर गोड़ चाही चंदा चकोर
भोला पूजी राउर गोड़ चाही चंदा चकोर
नाही दहेज में माँगीले फार्चूनर
बोलबम !
सब होखे हुनर मेहरारू चाही सुनर
मेहरारू चाही सुनर !
सब होखे हुनर मेहरारू चाही सुनर !
मेहरारू चाही सुनर !!
बोलबम ! मेहरारू चाही सुनर !
बोलबम !
जदि मेहरारू हमार प्यारी होई जी
रउरे मंदिर में चउथारी होई जी
रउरे मंदिर में चउथारी होई जी !
जदि मेहरारू हमार प्यारी होई जी
रउरे मंदिर में चउथारी होई जी
रोवता ईयार ओकरा मिलल छुछुनर
मिलल छुछुनर !
सब होखे हुनर मेहरारू चाही सुनर
मेहरारू चाही सुनर !
हां सब होखे हुनर मेहरारू चाही सुनर
मेहरारू चाही सुनर !
बोलबम ! सब होखे हुनर !
बोलबम ! मेहरारू चाही सुनर !
कृष्णा बेदर्दी प्रमोद अईले
चन्दन बियाहुत अनुरोध कईले
चन्दन बियाहुत अनुरोध कईले !
कृष्णा बेदर्दी प्रमोद अईले
सैफ आके अनुरोध कईले
कईले !
पंकज के कहिया पेन्हावे आई मुनर
पेन्हावे आई मुनर !
सब होखे हुनर मेहरारू चाही सुनर
मेहरारू चाही सुनर !
सब होखे हुनर मेहरारू चाही सुनर
मेहरारू चाही सुनर !

Mehraru Chahi Sunar Lyrics English

Bolbum ! Sab Hokhe Sunar !
Bolbum ! Mehraru Chahi Sunar !
Bolbum ! Sab Hokhe Sunar !
Bolbum ! Mehraru Chahi Sunar !
Sab Hokhe Hunar Mehraru Chahi Sunar
Mehararu Chahi Sunar !
Bolbum !
Sab Hokhe Hunar Mehraru Chahi Sunar
Mehararu Chahi Sunar !
Bhola Puji Raur God Chahi Chanda Chakor
Bhola Puji Raur God Chahi Chanda Chakor
Nahi Dahej Me Mangi Le Fortuner
Bolbum !
Sab Hokhe Hunar Mehraru Chahi Sunar
Mehararu Chahi Sunar !
Sab Hokhe Hunar Mehraru Chahi Sunar !
Mehararu Chahi Sunar !!
Bolbum ! Mehraru Chahi Sunar !
Bolbum !
Jadi Mehararu Hamar Pyari Hoi Ji
Raure Mandir Me Chauthari Hoi Ji
Raure Mandir Me Chauthari Hoi Ji !
Jadi Mehararu Hamar Pyari Hoi Ji
Raure Mandir Me Chauthari Hoi Ji
Rowata Eyar Okra Milal Chhuchhunar
Milal Chhuchhunar !
Sab Hokhe Hunar Mehraru Chahi Sunar
Mehararu Chahi Sunar !
Ha Sab Hokhe Hunar Mehraru Chahi Sunar
Mehararu Chahi Sunar !
Bolbum ! Sab Hokhe Sunar !
Bolbum ! Mehraru Chahi Sunar !
Krishna Bedardi Parmod Aaile
Chandan Biyahut Anurodh Kaile
Chandan Biyahut Anurodh Kaile !
Krishna Bedardi Parmod Aaile
Saif Aake Anurodh Kaile
Kaile !
Pankaj Ke Kahiya Penhawe Aai Munar
Penhawe Aai Munar !
Sab Hokhe Hunar Mehraru Chahi Sunar
Mehraru Chahi Sunar !
Sab Hokhe Hunar Mehraru Chahi Sunar
Mehraru Chahi Sunar !

Mehraru Chahi Sunar Video

देखिए ‘मेहरारू चाहीं सुनार’ का वीडियो

Song Credits:

Song Credits:
Song: Mehraru Chahi Sunar
Artist: Pramod Premi
Music Re-arranger: Arya Sharma
Additional Lyricist: Krishna Bedardi

Original Credits:
Song: Mehraru Chahi Sunar
Artist: Jaspal Singh, Hemlata
Music Director: Ravindra Jain
Lyricist: Ravindra Jain

Mehraru Chahi Sunar FAQs

‘मेहरारू चाहीं सुनार’ गीत के बोल किसने लिखे?

गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं।

‘मेहरारू चाहीं सुनार’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है।

‘मेहरारू चाहीं सुनार’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं.

‘मेहरारू चाहीं सुनार’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत आर्य शर्मा ने दिया है।

‘मेहरारू चाहीं सुनार’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो गीत सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 22 जुलाई 2021 को रिलीज़ किया गया है।

‘मेहरारू चाहीं सुनार’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated