मिजाज सनकावेलु | Arvind Akela Kallu, Khushboo Tiwari (KT) | Mijaj Sankawelu | New Bhojpuri Song 21
मिजाज सनकावेलु | Arvind Akela Kallu, Khushboo Tiwari (KT) | Mijaj Sankawelu | New Bhojpuri Song 21

नया भोजपुरी गाना ‘मिजाज सनकावेलु’ यूट्यूब पर रिलीज हो गया है। अरविंद अकेला कल्लू, खुशबू तिवारी (केटी) ने ‘मिजाज सनकावेलु’ गाना गाया है। यादव राज ने इसके बोल लिखे हैं। संगीत रौशन सिंह ने दिया है। वीडियो का निर्देशन बिभांशु तिवारी ने किया है। इस गाने को लकी विश्वकर्मा ने कोरियोग्राफ किया है। इस गाने में अरविंद अकेला कल्लू के साथ आयशा कश्यप “अप्सरा” नजर आ रही हैं. यह वीडियो सॉन्ग सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 2 जून 2021 को रिलीज किया गया है

नया जलवा और नए अंदाज़ के साथ आ रहा है अरविन्द अकेला कल्लू का नया भोजपुरी गण “मिजाज संकावेलु” 2 जून, 2021 को सिरफ सारेगामा हम भोजपुरी पर!

मिजाज सनकावेलु भोजपुरी लिरिक्स

मन बहकावेलु !
मिजाज सनकावेलु !
मन बहकावेलु !
का देखलs जे अईसे धधाईल बाड़s
काहे ला बाबू पगलाईल बाड़s
बोलs !
तू चीजे अईसन बाड़ू !
ऐ ! का देखलs जे अईसे धधाईल बाड़s
काहे ला बाबू पगलाईल बाड़s
ओठलाली !
का ?
नाक में बाली
बोलs !
जब लगावेलू
अच्छा !
मिजाज सनकावेलू
हाय !
मन बहकावेलु
मिजाज सनकावेलू
मन बहकावेलु
हां हां हां हां …!
मानs बात हमरा पs
बाबू तू अईसे ना मुवs
काहे ?
कोमल बाटे देह हमार
जबरी जनि छुवs
तs हम बानी नs !
सुनs !
बोलs !
हर तरह से करब तोहार
हम केयर ऐ गोरी
साचो में ?
तोहरे के बनाईब आपन
का हो ?
हम मेहर ऐ गोरी
डाली कजरा
हमरा पजरा
हs !
जब आवेलु
ओसे का !
मिजाज सनकावेलू
अईसन का !
मन बहकावेलु
मिजाज सनकावेलू
मन बहकावेलु
मन बहकावेलु !
सुनs कल्लू मनवा पs
राखs तनी कण्ट्रोल
करे ना देब तोहके हम
बॉयफ्रेंड वाला रोल
अरे जा जा कही और टाका भिड़ावs !
तू चीजे अईसन बाड़ू
कतना करी हम बड़ाई
नींद चैन यादव राज के तू
देले बाड़ू उड़ाई
कईसे रही
का हम कही
बड़ी सतावेलु
मिजाज सनकावेलू
मन बहकावेलु
ओह हो !
मिजाज सनकावेलू
तू मन बहकावेलु
पगला गईल बाड़s ?
अब का जान लेबू ?
आ ..!
अरे ना हो !

Mijaj Sankawelu Lyrics English

Mukhada:-

Female:- Ka Dekhla Je Aise Dhadail Bada, Kaahela Babu Paglail Bada
Ka Dekhla Je Aise Dhadail Bada, Kaahela Babu Paglail Bada

Male:- Othlali, Nak Mein Baali, Jab Lagabelu
Mijaj Sankawelu, Man Bahkawelu
Mijaj Sankawelu, Man Bahkawelu

Antara:- 1

Female:- Maana Baat Hamra Ta, Babu Tu Aise Na Mua
Komal Baate Deh Hamaar, Jabri Jaani Chhuwa
Male:- Har Tarah Se Karab Tohar Hum Care Ye Gori
Tohare K Banaib Hum Aapan Mehar Ye Gori
Daali Kajra, Hamar Pajra, Jab Aawelu
Mijaj Sankawelu, Man Bahkawelu
Mijaj Sankawelu, Man Bahkawelu

Female:- Suna Kala Manwa Pa, Rakha Tani Cantrol
Kare Na Deb, Tohake Hum Boyfriend Wala Role

Male:- Tu Chize Aisa Baadu Ketna Kari Hum Badai
Nind Chain Yadav Raj Ke Tu Dele Badu Udaai
Kaise Rahi, Ka Hum Kahi, Badi Satawelu
Mijaj Sankawelu, Man Bahkawelu
Mijaj Sankawelu, Man Bahkawelu

Mijaj Sankawelu Lyrics Video

देखिए ‘मिजाज सनकावेलु’ का वीडियो

Song Credits:
Song: Mijaj Sankawelu
Artist: Arvind Akela Kallu, Khushboo Tiwari (KT)
Music Rearranger: Raushan Singh
Lyricist: Yadav Raj
Feat – Ayasha Kashyap “Apsara”
Director – Bibhanshu Tiwari
DOP – Yogesh Singh
Focus poller – Mihir Malik
Gaffer – Manoj Saini
Choreographer – Lucky Vishwakarma
Creative – Gunjan Singh Kashyap
Editor – Rishu Singh
DI – Maninder Singh (Bunty)
VFX – Farhan Jada & Tiger Verma
Post Production – 3 Studio (Mumbai)
Production – Nishant sing

Mijaj Sankawelu FAQs

‘मिजाज सनकावेलु’ गीत के बोल किसने लिखे?

यादव राज ने इसके बोल लिखे हैं।

‘मिजाज सनकावेलु’ गीत के गायक कौन हैं?

अरविंद अकेला कल्लू, खुशबू तिवारी (केटी) ने ‘मिजाज सनकावेलु’ गाना गाया है।

‘मिजाज सनकावेलु’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

वीडियो का निर्देशन बिभांशु तिवारी ने किया है।

‘मिजाज सनकावेलु’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस गाने में अरविंद अकेला कल्लू के साथ आयशा कश्यप u0022अप्सराu0022 नजर आ रही हैं.

‘मिजाज सनकावेलु’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत रौशन सिंह ने दिया है।

‘मिजाज सनकावेलु’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 2 जून 2021 को रिलीज किया गया है