ना ए दादा ना हो | Ritesh Pandey, Shilpi Raj | Na Ye Dada Na Ho | Bhojpuri Video 2021

ना ए दादा ना हो | Ritesh Pandey, Shilpi Raj | Na Ye Dada Na Ho | Bhojpuri Video 2021

रितेश पांडे का भोजपुरी गाना ‘ना ए दादा ना हो’ रिलीज हो गया है। इस गाने को रितेश पांडे और शिल्पी राज ने गाया है। मंजी मीट ने इसके बोल लिखे हैं। संगीत आर्या शर्मा ने दिया है।

इस वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है। इस वीडियो सॉन्ग में महिमा सिंह माही के साथ रितेश पांडे नजर आ रहे हैं.

इस वीडियो सॉन्ग को रिद्धि एंटरटेनमेंट ने 9 अप्रैल 2021 को रिलीज किया है।

ना ए दादा ना हो भोजपुरी लिरिक्स

हा हा हा …!
ओ ओ ओ ..!
हा हा हा …!
ओ ओ ओ ..!
ना हो ! ना हो !
ना हो ! ना हो ! ना हो !
ना हो ! ना हो !
रोज खाली मिलने बुलाती हो
चुमवे पs काम डगराती हो
हा हा हा ..!
का ?
रोज खाली मिलने बुलाती हो
चुमवे पs काम डगराती हो
असली चीज देखा के दूरही से डहकईबु का हो
का हो !
ना हो !
ना ऐ दादा ना हो एह से ज्यादा ना हो
इहे करबू का हो अरे भूखे मरबू का हो
हा हा हा …!
ओ ओ ओ ..!
हा हा हा …!
प्यार यार कईले बाड़ू तs बन्हले का बाड़ू दोई
का ?
ढेर कईनी बरदास ऐ गोरी अब बरदास ना होई
तनी ढेर नईखs बोलत !
ऐ हो !
का हो ?
प्यार यार कईले बाड़ू तs बन्हले का बाड़ू दोई
ढेर कईनी बरदास ऐ गोरी अब बरदास ना होई
डर लवर बा बहुते लागल प्रीत के बीज ना बोई
शादी से पहिले ऐ बाबू कमवा ऊ ना होई
कवना बात के चिंता बड़ुवे खुल के खुबे खा हो
जय हो !
खा हो !
ना ऐ दादा ना हो ए एह से ज्यादा ना हो
इहे करबू का हो अरे भूखे मरबू का हो
ना हो ! ना हो !
हा हा हा …!
ओ ओ ओ ..!
हा हा हा …!
ऐ मनजी मीत रितेश से जानु अब कैसा शर्माना
लव मैरिज करके जब तुमको हमरे घर है आना
अपुन को तेरे घर नहीं आना है !
समझा ?
तू मेरी है हम तेरे है फिर कैसा शर्माना
लव मैरिज करके जब तुमको हमरे घर है आना
चिकन चिकन बात में राजा हम ना तहरा परेब
जब सेनुर डलबs तs हम तोहरा के ना माना करेब
हार्ट बीट बढ़ल बा दिल के बहिया में आ जा हो
बहिया में आ जा हो !
ना दादा ना हो एह से ज्यादा ना हो
इहे करबू का हो अरे भूखे मरबू का हो
ना हो ! ना हो !

Na Ye Dada Na Ho Lyrics English

Ha Ha Ha ..!
O O O …!
Ha Ha Ha ..!
O O O …!
Na Ho ! Na Ho !
Na Ho ! Na Ho ! Na Ho !
Na Ho ! Na Ho !
Roj Khali Milane Bulati Ho
Chummawe Pa Kaam Dagrati Ho
Ha Ha Ha …!
Ka ?
Roj Khali Milane Bulati Ho
Chummawe Pa Kaam Dagrati Ho
Aasali Cheez Dekha Ke Durahi Se Dahakaibu Ka Ho
Ka Ho !
Na Ho !
Na Ye Dada Na Ho Aeh Se Jyada Na Ho
Ehe Karabu Ka Ho Are Bhukhe Marabu Ka Ho
Ha Ha Ha ..!
O O O …!
Ha Ha Ha ..!
Pyar Yaar Kaile Badu Ta Banhale Ka Badu Doi
Ka ?
Dher Kaini Bardas Ae Gori Ab Bardas Na Hoi
Tani Dher Naikha Bolat !
Ae Ho !
Ka Ho ?
Pyar Yaar Kaile Badu Ta Banhale Ka Badu Doi
Dher Kaini Bardas Ae Gori Ab Bardas Na Hoi
Dar Lover Ba Bahute Lagal Preet Ke Beej Na Boi
Shadi Se Pahile Ae Babu Kamawa U Na Hoi
Kawana Baat Ke Chinta Baduwe Khul Ke Khube Kha Ho
Jay Ho !
Kha Ho !
Na Ye Dada Na Ho Aeh Se Jyada Na Ho
Ehe Karbu Ka Ho Are Bhukhe Marbu Ka Ho
Na Ho ! Na Ho !
Ha Ha Ha ..!
O O O …!
Ha Ha Ha ..!
Ae Manji Meet Ritesh Se Jaanu Ab Kaisa Sharmana
Love Marriage Karke Jab Tumko Hamre Ghar Hai Aana
Aapun Ko Tere Ghar Nahi Aana Hai !
Samjha ?
Tu Meri Hai Hum Tere Hai Phir Kaisa Sarmana
Love Marriage Karke Jab Tumko Hamre Ghar Hai Aana
Chikan Chikan Baat Me Raja Ham Na Tahra Pareb
Jab Senur Dalaba Ta Ham Tohra Ke Na Mana Kareb
Heart Beat Badhal Ba Dil Ke Bahiya Me Aa Ja Ho
Bahiya Me Aa Ja Ho !
Na Ae Dada Na Ho Aeh Se Jyada Na Ho
Ehe Karbu Ka Ho Are Bhukhe Marbu Ka Ho
Na Ho ! Na Ho

Na Ye Dada Na Ho Video

देखिए ‘ना ए दादा ना हो’ का वीडियो

Song Credits:

►Album :- ना ए दादा ना हो
►Song :- Na Ye Dada Na Ho
►Singer:- Ritesh Pandey & Shilpi Raj
►Lyrics:- Manji Meet
►Music:- AArya Sharma
►Video:- Ravi Pandit
►Choreographer:- Rahul Yadav
►Digital:- Vicky Yadav
►Managed By:- Mars Entertainment
►Company/ Label :- Riddhi Entertainment

Na Ye Dada Na Ho FAQs

‘ना ए दादा ना हो’ गीत के बोल किसने लिखे?

मंजी मीट ने इसके बोल लिखे हैं।

‘ना ए दादा ना हो’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को रितेश पांडे और शिल्पी राज ने गाया है।

‘ना ए दादा ना हो’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है।

‘ना ए दादा ना हो’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में महिमा सिंह माही के साथ रितेश पांडे नजर आ रहे हैं.

‘ना ए दादा ना हो’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत आर्या शर्मा ने दिया है।

‘ना ए दादा ना हो’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

इस वीडियो सॉन्ग को रिद्धि एंटरटेनमेंट ने 9 अप्रैल 2021 को रिलीज किया है।

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated