पिचकारी में रंग नइखे | Neelkamal Singh, Shilpi Raj | Pichkari Me Rang Naikhe | Bhojpuri Video 2022

Trending Music World presents new latest Bhojpuri song 2022 ‘Pichkari Me Rang Naikhe’ by Neelkamal Singh & Shilpi Raj.

Neelkamal Singh & Shilpi Raj’s Bhojpuri song ‘Pichkari Me Rang Naikhe’ is released. Neelkamal Singh & Shilpi Raj has sung this song. Ashutosh Tiwari has written the lyrics. The music is rendered by ADR Anand. This video is directed by Pawan Pal. Shrishti Uttarakhandi is seen with Neelkamal Singh in this video song. This video song is released by Trending Music World on 11 Feb 2022.

नीलकमल सिंह और शिल्पी राज ने इस गाने को गाया है।. आशुतोष तिवारी ने इसके बोल लिखे हैं।. संगीत एडीआर आनंद ने दिया है।. यह वीडियो सॉन्ग ट्रेंडिंग म्यूजिक वर्ल्ड द्वारा 11 फरवरी 2022 को रिलीज किया गया है. इस वीडियो को पवन पाल ने डायरेक्ट किया है।. इस वीडियो सॉन्ग में नीलकमल सिंह के साथ सृष्टि उत्तराखंडी नजर आ रही हैं..

पिचकारी में रंग नइखे भोजपुरी लिरिक्स

जान ..! पिचकरियां में रंग नईखे !
फगुओ के दिन नाही भईलू रंगीन
तहार साड़ी भी गील नईखे
अच्छा !
खेलतो में रंग तहार सईया के संग
एको इंस्टा पs रील नईखे
हां हां हां रउवो नु !
ऐ हो !
का हो !
फगुओ के दिन नाही भईलू रंगीन
तहार साड़ी भी गील नईखे
खेलतो में रंग तहार सईया के संग
एको इंस्टा पs रील नईखे
डालेला ना घोर के चल जाला छोड़ के
करत उ तंग नईखे
की जान तोहार मरदा के
पिचकरिया में रंग नईखे
ई का !
अरे तबे तs फगुनवा में
हs !
रहत तहरा उ संग नईखे
ऐ हो जान तोहार पियवा के
पिचकरिया में रंग नईखे
तs तहरा रहते कवन सुख बा !
अरे हमहि डाल दी का ?
अच्छा !
खेले के रंग एह होली में हमार
चोली तरसे हो
ऐ !
लेके गुलाल नाही आपन ख्याल से
गाली में घसे हो
ऐ हम काहे खातिर बानी ?
ताके खातिर !
नया तरीका से होली खेलाईब
अच्छा !
लगबु हँसे हो
जस रंगाई तस माजा भेटाई
रसे रसे हो
रानी छोड़ द भतार से तू अशे हो
होलियो के दिन में सुतेला जमीन में
हिलत पलंग नईखे
ऐ हो !
की जान तोहार मरदा के
का हो !
पिचकरिया में रंग नईखे
एहि से फगुनवा में
रहत तहरा उ संग नईखे
ऐ हो जान तोहार पियवा के
पिचकरिया में रंग नईखे
अरे या तs बउरहवा के
का हो !
अरे डाले के ढंग नईखे
तहरा बड़ुवे ?
लागेला हमरा की एकरा कलर से
बाटे एलर्जी हो
ऐ !
भईल बेलुरा ना करेला पूरा
मेहर के मर्जी हो
मेहर के मर्जी हो !
बाटे बुझात कुल बात बाटे रानी
का हो ?
आशु के फर्जी हो
नीलकमल रंग मल के लगइहें
काहे ?
होई ना हरजी हो
रंगब चीज नाही सीज बा एनर्जी हो
रहताटे बच के कहियो हपच के
लड़त उ जंग नईखे
जान तोहार मरदा के
का हो !
पिचकरिया में रंग नईखे
अरे एहि से फगुनवा में
हs !
रहत तहरा उ संग नईखे
की जान तोहार मरदा के
हs !
पिचकरिया में रंग नईखे
आओ सनम रंग डलवाओ सनम !
अब तुम जाओ सनम !!

Pichkari Me Rang Naikhe Lyrics English

Jaan ..! Pichkariya Me Rang Naikhe !
Faguwo Ke Din Nahi Bhailu Rangeen
Tahar Saree Bhi Geel Naikhe
Achha !
Khelto Me Rang Tahar Saiya Ke Sang
Aeko Insta Pa Reel Naikhe
Ha Ha Ha Rauwo Nu !
Ae Ho !
Ka Ho !
Faguwo Ke Din Nahi Bhailu Rangeen
Tahar Saree Bhi Geel Naikhe
Khelto Me Rang Tahar Saiya Ke Sang
Aeko Insta Pa Reel Naikhe
Dalela Na Ghor Ke Chal Jala Chhod Ke
Karat U Tang Naikhe
Ki Jaan Tohar Marda Ke
Pichkariya Me Rang Naikhe
E Ka !
Are Tabe Ta Fagunwa Me
Ha !
Rahat Tahra U Sang Naikhe
Ae Ho Jaan Tohar Piyawa Ke
Pichkariya Me Rang Naikhe
Ta Tahra Rahte Kawan Sukh Ba !
Are Hamhi Daal Di Ka ?
Achha !
Khele Ke Rang Aeh Holi Me Hamar
Choli Tarase Ho
Ae !
Leke Gulal Nahi Aapan Khayal Se
Gaali Me Ghase Ho
Ae Hum Kahe Khatir Bani ?
Take Khatir !
Naya Tarika Se Holi Khelaib
Achha !
Lagbu Hase Ho
Jas Rangai Tas Maza Bhetai
Rase Rase Ho
Rani Chhod Da Bhatar Se Tu Ashe Ho
Holiyo Ke Din Me Sutela Jamin Me
Hilat Palang Naikhe
Ae Ho !
Ki Jaan Tohar Marda Ke
Ka Ho !
Pichkari Me Rang Naikhe
Aehi Se Fagunwa Me
Rahat Tahra U Sang Naikhe
Ae Ho Jaan Tohar Piyawa Ke
Pichkari Me Rang Naikhe
Are Ya Ta Baurahwa Ke
Ka Ho !
Are Dale Ke Dhang Naikhe
Tahra Baduwe ?
Lagela Hamra Ki Aekra Color Se
Bate Allergy Ho
Ae !
Bhail Belura Na Karela Pura
Mehar Ke Marji Ho
Mehar Ke Marji Ho !
Bate Bujhat Kul Baat Bate Rani
Ka Ho ?
Aashu Ke Farji Ho
Neelkamal Rang Mal Ke Lagaihe
Kahe ?
Hoi Na Harji Ho
Rangab Chij Nahi Seej Ba Energy Ho
Rahatate Bach Ke Kahiyo Hapach Ke
Ladat U Jang Naikhe
Jaan Tahar Marda Ke
Ka Ho !
Pichkari Me Rang Naikhe
Are Aehi Se Fagunwa Me
Ha !
Rahat Tahra U Sang Naikhe
Ki Jaan Tohar Marda Ke
Ha !
Pichkari Me Rang Naikhe
Aawo Sanam Rang Dalawao Sanam !
Ab Tum Jawo Sanam !!

Pichkari Me Rang Naikhe Details

Song पिचकारी में रंग नइखे / Pichkari Me Rang Naikhe
Singers Neelkamal Singh & Shilpi Raj
Lyrics by Ashutosh Tiwari
Music By Adr Anand
Music Label Trending Music World
Video DirectorPawan Pal
Artists Shrishti Uttarakhandi, with Neelkamal Singh
Released on11 Feb 2022
Pichkari Me Rang Naikhe Song Meta Information

Pichkari Me Rang Naikhe Video

देखिए ‘पिचकारी में रंग नइखे’ का वीडियो

Song Credits:

► Album :- पिचकारी में रंग नइखे
► Song :- Pichkari Me Rang Naikhe
►Singer – Neelkamal Singh, Shilpi Raj
►Actress – Shrishti Uttarakhandi
►Lyrics – Ashutosh Tiwari
►Music – Adr Anand
►Video Director – Pawan Pal
► Digital Head :- Vicky Yadav
► Label / Company :- Trending Music World
► Digital Partner : – Mars Entertainment

Pichkari Me Rang Naikhe FAQs

‘पिचकारी में रंग नइखे’ गीत के बोल किसने लिखे?

आशुतोष तिवारी ने इसके बोल लिखे हैं।

‘पिचकारी में रंग नइखे’ गीत के गायक कौन हैं?

नीलकमल सिंह और शिल्पी राज ने इस गाने को गाया है।

‘पिचकारी में रंग नइखे’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो को पवन पाल ने डायरेक्ट किया है।

‘पिचकारी में रंग नइखे’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में नीलकमल सिंह के साथ सृष्टि उत्तराखंडी नजर आ रही हैं..

‘पिचकारी में रंग नइखे’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत एडीआर आनंद ने दिया है।

‘पिचकारी में रंग नइखे’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग ट्रेंडिंग म्यूजिक वर्ल्ड द्वारा 11 फरवरी 2022 को रिलीज किया गया है