भोजपुरी गाना ‘रात भर संघे सुताई सजनवा’ (Raat Bhar Sanghe Sutai Sajanwa) का विडियो यूट्यूब पर फैन्स के बीच धमाल मचा रहा है। गाने को फेमस सिंगर प्रमोद प्रेमी यादव (Pramod Premi Yadav) ने गाया है जबकि इसके बोल अरुन बिहारी ने लिखे हैं और संगीत शंकर सिंह ने दिया है। गाने को यूट्यूबव पर 4 करोड़ से ज्यादा बार देखा गया है जो इस गाने की लोकप्रियता को साफ जाहिर करता है।

इस वीडियो सॉन्ग में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं. यह वीडियो गीत वेव म्यूजिक द्वारा 4 अप्रैल 2018 को जारी किया गया है

रात भर संघे सुताई सजनवा भोजपुरी लिरिक्स

माना गोरी !
माना गोरी !
मांगी दिन भर में एक बेर तs डांटे लागेलु
दाँते अंगूरी दबाके ओठ काटे लागेलु
दाँते अंगूरी दबाके ओठ काटे लागेलु !
मांगी दिन भर में एक बेर तs डांटे लागेलु
दाँते अंगूरी दबाके ओठ काटे लागेलु
ससुरा हो जाई आना जाना गोरी
ससुरा हो जाई आना जाना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
पहिले ही रतिया उतार दिहि नथिया
केतनो चिलईबू तबो सुनी ना बतिया
केतनो चिलईबू तबो सुनी ना बतिया !
ऐ हो !
पहिले ही रतिया उतार दिहि नथिया
केतनो चिलईबू तबो सुनी ना बतिया
छूट जाई तोहार बचपाना गोरी
छूट जाई तोहार बचपाना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
अपने ऊपर तोहके निचे ऊ राखी
एको करम तोहार छोड़ी ना बाकी
एको करम तोहार छोड़ी ना बाकी !
अपने ऊपर तोहके निचे ऊ राखी
एको करम तोहार छोड़ी ना बाकी
चालु कs दी बंद कारखाना गोरी
चालु कs दी बंद कारखाना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
मन छनछना देलु हाथे छुवा के
छोड़ देलु प्रमोद के लारे चुवा के
छोड़ देलु प्रमोद के लारे चुवा के !
मन छनछना देलु हाथे छुवा के
राजू सोनू अप्पू के छोड़लू पनिया के
अरुण बिहारी भईल दीवाना गोरी
शंकर चितरंजन भईल दीवाना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
मांगी दिन भर में एक बेर तs डांटे लागेलु
दाँते अंगूरी दबाके ओठ काटे लागेलु
ससुरा हो जाई आना जाना गोरी
ससुरा हो जाई आना जाना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी
रात भर संगे सुताई सजनवा
कईसे तू करबू माना गोरी

Raat Bhar Sanghe Sutai Sajanwa Lyrics English

Maana Gori !
Maana Gori !
Mangi Din Bhar Me Ek Ber Ta Daate Lagelu
Daante Anguri Dabake Oth Kaate Lagelu
Daante Anguri Dabake Oth Kate Lagelu !
Mangi Din Bhar Me Ek Ber Ta Daate Lagelu
Daante Anguri Dabake Oth Kate Lagelu
Sasura Ho Jayi Aana Jaana Gori
Sasura Ho Jayi Aana Jaana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Pahile Hi Ratiya Utaar Dihi Nathiya
Katno Chilaibu Tabo Suni Na Batiya
Katno Chilaibu Tabo Suni Na Batiya !
Ae Ho !
Pahile Hi Ratiya Utaar Dihi Nathiya
Katno Chilaibu Tabo Suni Na Batiya
Chhut Jayi Tohar Bachpana Gori
Chhut Jayi Tohar Bachpana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Apne Upar Tohke Niche U Rakhi
Eko Karam Tohar Chhodi Na Baaki
Eko Karam Tohar Chhodi Na Baaki !
Apne Upar Tohke Niche U Rakhi
Eko Karam Tohar Chhodi Na Baaki
Chalu Ka Di Band Karkhana Gori
Chalu Ka Di Band Karkhana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Man Chhanchhana Delu Haathe Chhuwa Ke
Chhod Delu Pramod Ke Laar Chuwa Ke
Chhod Delu Pramod Ke Laar Chuwa Ke !
Man Chhanchhana Delu Haathe Chhuwa Ke
Raju Sonu Appu Ke Chhodalu Paniya Ke
Arun Bihari Bhail Diwana Gori
shankar Chitranjan Bhail Diwana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Mangi Din Bhar Me Ek Ber Ta Daate Lagelu
Daante Anguri Dabake Oth Kaate Lagelu
Sasura Ho Jayi Aana Jaana Gori
Sasura Ho Jayi Aana Jaana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori
Raat Bhar Sanghe Sutayi Sajanawa
Kaise Tu Karabu Mana Gori

Raat Bhar Sanghe Sutai Sajanwa Video

देखिए ‘रात भर संघे सुताई सजनवा’ का वीडियो

Song Credits:

Album :- Raat Bhar Sanghe Sutai Sajanwa
Song :- Raat Bhar Sanghe Sutai Sajanwa
Singer :- Pramod Premi Yadav
Lyrics:- Arun Bihari
Music Director:- Shanker Singh
Video Director:- Anup Gupta
Company/ Label:- Wave ————-
Digital Managed by – Lokdhun

Raat Bhar Sanghe Sutai Sajanwa FAQs

‘रात भर संघे सुताई सजनवा’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल अरुन बिहारी ने लिखे हैं

‘रात भर संघे सुताई सजनवा’ गीत के गायक कौन हैं?

गाने को फेमस सिंगर प्रमोद प्रेमी यादव (Pramod Premi Yadav) ने गाया है

‘रात भर संघे सुताई सजनवा’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

‘रात भर संघे सुताई सजनवा’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं.

‘रात भर संघे सुताई सजनवा’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत शंकर सिंह ने दिया है।

‘रात भर संघे सुताई सजनवा’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो गीत वेव म्यूजिक द्वारा 4 अप्रैल 2018 को जारी किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated