सड़िया नाश देबा का | Gunjan Singh | Sadiya Naash Deba Ka | Bhojpuri Video 2022
सड़िया नाश देबा का | Gunjan Singh | Sadiya Naash Deba Ka | Bhojpuri Video 2022

सड़िया नाश देबा का | Gunjan Singh | Sadiya Naash Deba Ka | Bhojpuri Video 2022

Saregama Hum Bhojpuri presents new latest Bhojpuri song 2022 ‘Sadiya Naash Deba Ka’ by Gunjan Singh.

Gunjan Singh’s Bhojpuri song ‘Sadiya Naash Deba Ka’ is released. Gunjan Singh has sung this song. Ajeet Mandal has written the lyrics. The music is rendered by Shubham Raj. This video is directed by Team Sanju. Gunjan Singh is seen with Nayra in this video song. Lakkie Vishwakarma has choreographed this song. This video song is released by Saregama Hum Bhojpuri on 17 January 2022.

इस गाने को गुंजन सिंह ने गाया है।. अजीत मंडल ने इसके बोल लिखे हैं।. संगीत शुभम राज ने दिया है।. यह वीडियो गीत सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 17 जनवरी 2022 को जारी किया गया है. इस वीडियो का निर्देशन टीम संजू ने किया है।. इस वीडियो सॉन्ग में नायरा के साथ गुंजन सिंह नजर आ रही हैं..

सड़िया नाश देबा का भोजपुरी लिरिक्स

धरी न अईसे कलाई नात जाई चुडीया टुट जी।
झाका झुमर जदी अईसे करबत जाई कमरियो मुचूक जी। ।2
पानी से बुझेन राजा जी जबन पियास देब का।।
ऐ राजा हो नये बाटे सडिया
सडिया नाश देब का। ।2

अंतरा 01

ऐ हो पिया जी जिदन करी जागल बा सब घर मे ।
प्यार कईल जाई पक्का चार बजे भोरहर मे ।2
तनीसा बरदास करी जी ना मन के ।हदास करी जी
धन बाटे रऊये सारा न दिल के उदास करी जी । ।
तोहरा बेचैनी से लागे दर्द आज खास देब का।
ऐ राजा हो नये बाटे सडिया
सडिया नाश देब का ।।2

अंतरा 02

पहिला मिलन के पहिला बा राती ठिकन बा ई बात जी।
मानी बात मोर गुंजन संईया छोड दिही मोर हाथ जी। ।
पलंगीया तुर देब का अलंगीया थुर देबका।
बाटे कमजोर देहिया मुआईये हुजूर देब का। ।
मातल बा दुनू ओरी जवानी तरास देब का। ।
ऐ राजा हो नये बाटे सडिया
सडिया नाश देब का। ।

Sadiya Naash Deba Ka Lyrics English

Dhari na aise kalai nat jai chudiya toot ji.
Jhaka jhumar jadi aise karab t jai kamariye muchuk ji…2
Pani se bujhen raja ji jawan piyas deb ka…
Ye raja ho nye bate sariya Sadiya Nash deba Ka ..

Antra 01

Ye ho piya ji jeed na kari jagal ba sab ghar me .
Pyar kail jai pakka chhar baje bhorhar me..
Tani sa bardas kari ji na man ke hdash kari ji
Dhan bate rauye sara
Na dil ke nirash kari ji
Tora bechhaini se lage dard aaj khas deb ka.
Ye raja ho naye bate sariya
Sadiya Nash deba ka

Antra 02

Pahila Milan ke pahile rati thik n bai bat ji
Mani bat more gunjan saiya chhod dihi more hath ji ..
Palangita tur deb ka alangiya thur deb ka .
Bate kamzor dehiya muaaiye huzur deb ka .
Metal ba dunu ori jawani trash deb ka ..
Ye raja ho naye bate Sadiya Nash deba ka

Sadiya Naash Deba Ka Details

Song सड़िया नाश देबा का / Sadiya Naash Deba Ka
Singers Gunjan Singh
Lyrics by Ajeet Mandal
Music By Shubham Raj
Music Label Saregama Hum Bhojpuri
ChoreographerLakkie Vishwakarma
Video DirectorTeam Sanju
Artists Gunjan Singh, with Nayra
Released on17 January 2022
Sadiya Naash Deba Ka Song Meta Information

Sadiya Naash Deba Ka Video

देखिए ‘सड़िया नाश देबा का’ का वीडियो

Song Credits:

Singer :- Gunjan Singh
Featuring :- Gunjan Singh and Nayra
Lyrics :- Ajeet Mandal
Music :- Shubham Raj (SBR)
Choreographer :- Lakkie Vishwakarma
Director :- Team Sanju
DOP :- Yogesh Singh
Editor :- R. Ninja (Rohan Raut)
DI Colorist :- Rohit Singh
Production : Nishant Singh

Sadiya Naash Deba Ka FAQs

‘सड़िया नाश देबा का’ गीत के बोल किसने लिखे?

अजीत मंडल ने इसके बोल लिखे हैं।

‘सड़िया नाश देबा का’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को गुंजन सिंह ने गाया है।

‘सड़िया नाश देबा का’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन टीम संजू ने किया है।

‘सड़िया नाश देबा का’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में नायरा के साथ गुंजन सिंह नजर आ रही हैं.

‘सड़िया नाश देबा का’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत शुभम राज ने दिया है।

‘सड़िया नाश देबा का’ किस फिल्म का गाना है?

‘सड़िया नाश देबा का’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो गीत सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 17 जनवरी 2022 को जारी किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated