सईया जी सबर करी | Khesari Lal Yadav , Antra Singh Priyanka | Saiya Ji Sabar Kari | Bhojpuri Video 2022
सईया जी सबर करी | Khesari Lal Yadav , Antra Singh Priyanka | Saiya Ji Sabar Kari | Bhojpuri Video 2022

खेसारी लाल यादव & अंतरा सिंह प्रियंका का भोजपुरी गाना ‘सईया जी साबर करी’ रिलीज हो गया है। खेसारी लाल यादव & अंतरा सिंह प्रियंका जी के ई गाना गावल बा। गीत के बोल पवन पांडे लिखले बाड़न. संगीत प्रस्तुत कइले बाड़न श्याम सुन्दर. एह वीडियो के निर्देशक हउवें सुशांत सिंह. महिमा सिंह एह वीडियो गाना में खेसारी लाल यादव के संगे देखाई देतारे। ई वीडियो गाना आदिशक्ति फिल्म्स द्वारा 19 मई 2022 के रिलीज कइल गइल बा।

सईया जी सबर करी | Khesari Lal Yadav , Antra Singh Priyanka | Saiya Ji Sabar Kari | Bhojpuri Video 2022

Aadishakti Films presents new latest Bhojpuri song 2022 ‘Saiya Ji Sabar Kari’ by Khesari Lal Yadav & Antra Singh Priyanka.

Khesari Lal Yadav & Antra Singh Priyanka’s Bhojpuri song ‘Saiya Ji Sabar Kari’ is released. Khesari Lal Yadav & Antra Singh Priyanka has sung this song. Pawan Pandey has written the lyrics. The music is rendered by Shyam Sundar. This video is directed by Sushant Singh. Mahima Singh is seen with Khesari Lal Yadav in this video song. This video song is released by Aadishakti Films on 19 May 2022.

इस गाने को खेसारी लाल यादव और अंतरा सिंह प्रियंका ने गाया है।. गाने के बोल पवन पांडे ने लिखे हैं।. संगीत श्याम सुंदर ने दिया है।. यह वीडियो गीत 19 मई 2022 को आदिशक्ति फिल्म्स द्वारा जारी किया गया है. इस वीडियो को सुशांत सिंह ने डायरेक्ट किया है।. Mइस वीडियो सॉन्ग में खेसारी लाल यादव के साथ महिमा सिंह नजर आ रही हैं.

सईया जी सबर करी भोजपुरी लिरिक्स

छुअला पs छरकेलु काहे अईसे भड़केलु
गोदिया में आवे से काहे धनि हरकेलु
ऐ हो !
छुअला पs छरकेलु काहे अईसे भड़केलु
गोदिया में आवे से काहे धनि हरकेलु
लभ वाला फील दे दs तहरो असर करी
लभ वाला फील दे दs तहरो असर करी
ऐ !
सईया जी सबर करी दरद के ना घर करी
आ हो जाईम ठीक तs प्यार रात भर करी
मौका पs धोखा तू देवेलु रानी
मन बा पियासल पिया दs ना पानी
ऐ !
की आपन मन मना ली जी
चुम्मे से काम चला ली जी
ना ! ना !
हमरो तs मन करे दिने दुपहर करी
हमरो तs मन करे दिने दुपहर करी
हां !
सईया जी सबर करी दरद के ना घर करी
ओह हो !
आ हो जाईम ठीक तs प्यार रात भर करी
रोजे रहेला तहार नया बहाना
मरद के दरद तनी बुझs ऐ जनाना
ऐ जी !
पिया जी दुःख ना बुझेनी
झूठे सेजिया पs जूझेनी
अईसे घबड़ालु जईसे लागता मर्डर करी
अईसे घबड़ालु जईसे लागता मर्डर करी
चुप !
सईया जी सबर करी दरद के ना घर करी
चलबू की ना ?
ओह हो !
सईया खेसारी पहिले पवन के खबर करी
उ का बेचिहे बिच में ?

Saiya Ji Sabar Kari Lyrics English

Chhuala Pa Chharkelu Kahe Aise Bhadkelu
Godiya Me Aawe Se Kahe Dhani Harkelu
Ae Ho !
Chhuala Pa Chharkelu Kahe Aise Bhadkelu
Godiya Me Aawe Se Kahe Dhani Harkelu
Love Wala Feel De Da Tahro Asar Kari
Love Wala Feel De Da Tahro Asar Kari
Ae !
Saiya Ji Sabar Kari Darad Ke Na Ghar Kari
Aa Ho Jaib Thik Ta Pyar Raat Bhar Kari
Mauka Pa Dhokha Tu Dewelu Rani
Man Ba Piyasal Piya Da Na Pani
Ae !
Ki Aapan Man Mana Li Ji
Chumme Se Kaam Chala Li Ji
Na ! Na !
Hamro Ta Man Kare Dine Dupahar Kari
Hamro Ta Man Kare Dine Dupahar Kari
Ha !
Saiya Ji Sabar Kari Darad Ke Na Ghar Kari
Oh Ho !
Aa Ho Jaib Thik Ta Pyar Raat Bhar Kari
Roje Rahela Tahar Naya Bahana
Marad Ke Darad Tani Bujha Ae Janana
Ae Ji !
Piya Ji Dukh Na Bujheni
Jhuthe Sejiya Pa Jujheni
Aaise Ghabdalu Jaise Lagta Murder Kari
Aaise Ghabdalu Jaise Lagta Murder Kari
Chup !
Saiya Ji Sabar Kari Darad Ke Na Ghar Kari
Chalbu Ki Na ?
Oh Ho !
Saiya Khesari Pahile Pawan Ke Khabar Kari
U Ka Bechihe Bich Me ?

Saiya Ji Sabar Kari Details

Song सईया जी सबर करी / Saiya Ji Sabar Kari
Singers Khesari Lal Yadav & Antra Singh Priyanka
Lyrics by Pawan Pandey
Music By Shyam Sundar
Music Label Aadishakti Films
Video DirectorSushant Singh
Artists Mahima Singh, with Khesari Lal Yadav
Released on19 May 2022
Saiya Ji Sabar Kari Song Meta Information

Saiya Ji Sabar Kari Video

देखिए ‘सईया जी सबर करी’ का वीडियो

Song Credits:

🎵 Song : सईया जी सबर करी
🎤Singer:- Khesari Lal Yadav , Antra Singh Priyanka
💃🏻Feat:- Mahima Singh
🎼Music:- Shyam Sundar (Aadishakti Film)
🎵Album – Saiya Ji Sabar Kari
✍Lyrics:- Pawan Pandey
🎬Video Director : Sushant Singh , Kumar Chandan
“🙂”Editor : Prashant Singh(Ravi Lewis)
🎬Creative Director : Pankaj Soni
📷D.O.P : Armaan Singh
🙏🏻Production Head : Tushar Singh
🙏🏻Production Manager : Pritam Chaudhary
🤖Digital : Vicky Yadav
👨🏿‍💼Producer : Manoj Mishra
⚡Company/Label : Aadishakti Films
⚡Distribution Partner – Global Music Junction

Saiya Ji Sabar Kari FAQs

‘सईया जी सबर करी’ गीत के बोल किसने लिखे?

गाने के बोल पवन पांडे ने लिखे हैं।

‘सईया जी सबर करी’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को खेसारी लाल यादव और अंतरा सिंह प्रियंका ने गाया है।

‘सईया जी सबर करी’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो को सुशांत सिंह ने डायरेक्ट किया है।

‘सईया जी सबर करी’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में खेसारी लाल यादव के साथ महिमा सिंह नजर आ रही हैं.

‘सईया जी सबर करी’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत श्याम सुंदर ने दिया है।

‘सईया जी सबर करी’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो गीत 19 मई 2022 को आदिशक्ति फिल्म्स द्वारा जारी किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated