समर सिंह का भोजपुरी गाना ‘शिव जोगिया बसे ले काशी में’ रिलीज हो गया है। समर सिंह ई गाना गवले बानी। डीके दीवाना के बोल लिखले बानी. संगीत के प्रस्तुति शुभम राज कइले बाड़न. ई वीडियो के निर्देशक हउवें लक्की विश्वकर्मा . Komal Singh के साथ समर सिंह के ई वीडियो गाना में देखल जा रहल बा। ई वीडियो गाना सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 27 जुलाई 2022 के रिलीज कइल गइल बा।

शिव जोगिया बसे ले काशी में | Samar Singh | Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein | Bhojpuri Video 2022

Saregama Hum Bhojpuri presents new latest Bhojpuri song 2022 ‘Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein’ by Samar singh.

Samar singh’s Bhojpuri song ‘Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein’ is released. Samar singh has sung this song. DK Deewana has written the lyrics. The music is rendered by Shubham Raj. This video is directed by Lakkie Vishwakarma . Samar singh is seen with Komal singh in this video song. This video song is released by Saregama Hum Bhojpuri on 27 July 2022.

समर सिंह ने इस गाने को गाया है।. इसके बोल डीके दीवाना ने लिखे हैं।. संगीत शुभम राज ने दिया है।. यह वीडियो गीत सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 27 जुलाई 2022 को जारी किया गया है. इस वीडियो का निर्देशन लक्की विश्वकर्मा ने किया है।. इस वीडियो सॉन्ग में समर सिंह कोमल सिंह के साथ नजर आ रहे हैं..

शिव जोगिया बसे ले काशी में भोजपुरी लिरिक्स

महादेव महादेव सिव जोगिया बसले काशी में =2
टीनो लोक बा शिव कैलाशी में=2
महादेव महादेव……. के बा।

जेकरा जाता से गंगा के धरा बहे
गले विश धार लीलारे चंद्रमा रे
गाजा भंगिया धतूर जेकरा मन के मोहे
हाथे डमरू आ त्रिसुल चिलमिया सोहे
गुड केतना बाटे स्न्याशी में =2
महादेव महादेव के बा……

हमरा जोगिया के बाटे अनेको गो नाम
महाकाल भोले नाथ सभी दाता सिव नाम
जेकरा बंदन से मिलेला मन के आराम
जापे d.k दिवाना समर सुभ उहे
चारो धाम चरन अभिनशी में =2
महादेव महादेव के….

Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein Lyrics English

Mahadev mahadev siv jogiya basele kashi me =2
Tino lok ba shiv kailashi me=2
Mahadev mahadev…….

Jekra jata se ganga ke dhara bahe
Gale vish dhar lilare chandrma rhe
Gaja bhangiya dhtur jekra man ke mohe
Hathe damru aa trisul chilamiya sohe
Gud ketna bate snyashi me =2
Mahadev mahadev……

Hmra jogiya ke bate aneko go name
Mahakal bhole nath sabhi data siv name
Jekra bandan se milela man ke aram
Jape d.k diwana samar subh same
Charo dham charn abhinashi me =2
Mahadev mahadev….

Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein Details

Song शिव जोगिया बसे ले काशी में / Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein
Singers Samar singh
Lyrics by DK Deewana
Music By Shubham Raj
Music Label Saregama Hum Bhojpuri
Video DirectorLakkie Vishwakarma
Artists Samar singh, with Komal singh
Released on27 July 2022
Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein Song Meta Information

Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein Video

देखिए ‘शिव जोगिया बसे ले काशी में’ का वीडियो

Song Credits:

🎤Singer : Samar singh
✍Lyrics : DK Deewana
🎼Music : Shubham Raj(SBR)
💃🏻Feat : Komal singh
📷Video director & Choreograpgher : Lakkie Vishwakarma
📷DOP : Prince singh jaanu , Pintu Verma
✂️Editor : Dileep Mourya
🙏Production Head : Zubair shah
🎬Art director : Iqbal khan
💃🏻Assistant Choreograpgher : Jackson , Monu

Shiv Jogiya Base Le Kashi Mein FAQs

‘शिव जोगिया बसे ले काशी में’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल डीके दीवाना ने लिखे हैं।

‘शिव जोगिया बसे ले काशी में’ गीत के गायक कौन हैं?

समर सिंह ने इस गाने को गाया है।

‘शिव जोगिया बसे ले काशी में’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन लक्की विश्वकर्मा ने किया है।

‘शिव जोगिया बसे ले काशी में’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में समर सिंह कोमल सिंह के साथ नजर आ रहे हैं.

‘शिव जोगिया बसे ले काशी में’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत शुभम राज ने दिया है।

‘शिव जोगिया बसे ले काशी में’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो गीत सारेगामा हम भोजपुरी द्वारा 27 जुलाई 2022 को जारी किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated