शिवाला पS सोमारी | Pawan Singh | Shivala Pa Somari | Bhojpuri Video 2021
शिवाला पS सोमारी | Pawan Singh | Shivala Pa Somari | Bhojpuri Video 2021

शिवाला पS सोमारी | Pawan Singh | Shivala Pa Somari | Bhojpuri Video 2021

शुभ लाभ फिल्म्स पवन सिंह द्वारा नया नवीनतम भोजपुरी गीत 2021 ‘शिवला पा सोमारी’ प्रस्तुत करता है।

पवन सिंह का भोजपुरी गाना ‘शिवाला पा सोमारी’ रिलीज हो गया है. इस गाने को पवन सिंह ने गाया है। रौशन सिंह ने इसके बोल लिखे हैं। संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है। इस वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है। इस वीडियो सॉन्ग में जिया रॉय के साथ पवन सिंह नजर आ रहे हैं. इस गाने को राहुल यादव ने कोरियोग्राफ किया है. यह वीडियो सॉन्ग शुभ लाभ फिल्म्स द्वारा 23 जुलाई 2021 को रिलीज किया गया है।

शिवाला पS सोमारी भोजपुरी लिरिक्स

ऐ सोना !
ऐ सोना !
सखिया सलेहर के संगवा
पेन्ह लिहs गेरुआ लहंगवा
ऐ सोना !
सखिया सलेहर के संगवा
पेन्ह लिहs गेरुआ लहंगवा
आ सावन के शुरू तैयारी करे ऐ सोना
अपने शिवाला पs सोमारी करे
अईहs जलढारी करे
गांव के शिवाला पs सोमारी करे
अईहs जलढारी करे
भांग बेल पतईया से सजिहs डलियावा
पड़ेला पसंद शिव के धतूरा के बियावा
धतूरा के बियावा !
अरे लोटिया में लेई लिहs गंगा जी के पनिया
तनिको सा तोहरा ना होई परेशनिया
हमरे संगे मिल के जयकारी करे ऐ सोना
अपने शिवाला पs सोमारी करे
अईहs जलढारी करे
गांव के शिवाला पs सोमारी करे
अईहs जलढारी करे
ऐ सोना !
ऐ सोना !
सावन महीना के बा पावन सुदिन हो
भक्ति में महादेव के हो जईहs लीन हो
हो जईहs लीन हो !
कृपा कs दिहे भोला हवे महादानी
कहतानी साच हमार बतिया लs मानी
रौशन पवन जस गोहारी करे ऐ सोना
अपने शिवाला पs सोमारी करे
अईहs जलढारी करे
गांव के शिवाला पs सोमारी करे
अईहs जलढारी करे
बोलबम !

Shivala Pa Somari Lyrics English

Ae Sona !
Ae Sona !
Sakhiya Salehar Ke Sangawa
Penh Liha Geruaa Lahangawa
Ae Sona !
Sakhiya Salehar Ke Sangawa
Penh Liha Geruaa Lahangawa
Aa Sawan Ke Shuru Taiyari Kare Ae Sona
Apne Siwala Pa Somari Kare
Aaiha Jaldhari Kare
Gaaw Ke Siwala Pa Somari Kare
Aaiha Jaldhari Kare
Bhang Bel Pataiya Se Sajiha Daliyawa
Padela Pasand Shiv Ke Dhatura Ke Biyawa
Dhatura Ke Biyawa !
Are Lotiya Me Leyi Liha Ganga Ji Ke Paniya
Taniko Sa Tohara Na Hoi Pareshaniya
Hamre Sange Mil Ke Jaykari Kare Ae Sona
Apne Siwala Pa Somari Kare
Aaiha Jaldhari Kare
Gaaw Ke Siwala Pa Somari Kare
Aaiha Jaldhari Kare
Ae Sona !
Ae Sona !
Saavan Mahina Ke Ba Paavan Sudin Ho
Bhakti Me Mahadev Ke Ho Jaiha Lin Ho
Ho Jaiha Lin Ho !
Kripa Ka Dihe Bhola Hawe Mahadani
Kahatani Sach Hamar Batiya La Mani
Roushan Pawan Jas Gohari Kare Ae Sona
Aapne Siwala Pa Somari Kare
Aaiha Jaldhari Kare
Gaw Ke Shivala Pa Somari Kare
Aiha Jaldhari Kare
Bolbam !

Shivala Pa Somari Details

Song शिवाला पS सोमारी / Shivala Pa Somari
Singers Pawan Singh
Lyrics by Jiya Roy
Music By Priyanshu Singh
Music Label Shubh Labh Films
ChoreographerRahul Yadav
Video DirectorRavi Pandit
Artists Pawan Singh, with Jiya Roy
Released on23 Jul 2021
Shivala Pa Somari Song Meta Information

Shivala Pa Somari Video

देखिए ‘शिवाला पS सोमारी’ का वीडियो

Song Credits:

► Album:- Shivala Pa Somari
► Song:- Shivala Pa Somari
► Singer:- Pawan Singh
► Ft. Jiya Roy
► Lyrics:- Raushan Singh Viswash
► Music Director:- Priyanshu Singh
► Video Director:- Ravi Pandit
► Choreographer:- Rahul Yadav
► Collaboration:- Amit Singh
► Concept:- Deepak Singh
► Special Thanks:- Vicky Singh “Kolkata”
► Managed By:- Inspire Music (Amit Singh)
► Label / Company:- Shubh Labh Films

Shivala Pa Somari FAQs

‘शिवाला पS सोमारी’ गीत के बोल किसने लिखे?

रौशन सिंह ने इसके बोल लिखे हैं।

‘शिवाला पS सोमारी’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को पवन सिंह ने गाया है।

‘शिवाला पS सोमारी’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है।

‘शिवाला पS सोमारी’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में जिया रॉय के साथ पवन सिंह नजर आ रहे हैं.

‘शिवाला पS सोमारी’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है।

‘शिवाला पS सोमारी’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग शुभ लाभ फिल्म्स द्वारा 23 जुलाई 2021 को रिलीज किया गया है।

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated