ट्रकवा वाला | Trakwa Wala | Pramod Premi Yadav के इस गाने से मच गया तूफान | #Bhojpuri Hit Song 2021
ट्रकवा वाला | Trakwa Wala | Pramod Premi Yadav के इस गाने से मच गया तूफान | #Bhojpuri Hit Song 2021

नया भोजपुरी गाना ‘ट्राकवा वाला’ यूट्यूब पर रिलीज हो गया है। प्रमोद प्रेमी यादव ने ‘ट्राकवा वाला’ गाना गाया है। गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं। संगीत आर्य शर्मा ने दिया है। इस गाने को ऋतिक आरा ने कोरियोग्राफ किया है। यह गाना वेव म्यूजिक द्वारा जारी किया गया है

इस गाने का अभी सिर्फ ऑडियो ही रिलीज किया गया है.

ट्रकवा वाला भोजपुरी लिरिक्स

गेयर लगाई दिहुवे
हेयर हटाई दिहुवे
गेयर लगाई दिहुवे
हेयर हटाई दिहुवे
कस के दबोच देले बा

सखी ट्रकवा वाला फ्रकवा में
पोछ देले बा
सखी ट्रकवा वाला फ्रकवा में
पोछ देले बा

बईठल रहनी स्टेयरिंग भीरी सट के
लगले चुवावे मोबिल हमरा के पलट के
बईठल रहनी स्टेयरिंग भीरी सट के
लगले चुवावे मोबिल हमरा के पलट के

ईंजन गरमाई दिहुवे
पटे सुताई दिहुवे
ईंजन गरमाई दिहुवे
पटे सुताई दिहुवे
सगरी खरोच देले बा

सखी ट्रकवा वाला फ्रकवा में
पोछ देले बा
सखी ट्रकवा वाला फ्रकवा में
पोछ देले बा

कृष्णा बेदर्दी प्रमोद रहुवे खलासी
निरउठ शरीर हमार देले बा नाशी
हां ! कृष्णा बेदर्दी प्रमोद रहुवे खलासी
निरउठ शरीर हमार देले बा नाशी

धई लेले लाल बाबू
हो गईनी हम बेकाबू
धई लेले लाल बाबू
हो गईनी हम बेकाबू
देह पूरा नोच देले बा

सखी ट्रकवा वाला फ्रकवा में
पोछ देले बा
सखी ट्रकवा वाला फ्रकवा में
पोछ देले बा

Trakwa Wala Lyrics English

Gayer Lagai Dihuwe
Hair Hatai Dihuwe
Gayer Lagai Dihuwe
Hair Hatai Dihuwe
Kas Ke Daboch Dele Ba

Sakhi Trakawa Wala Frakawa Me
Pochh Dele Ba
Sakhi Trakawa Wala Frakawa Me
Pochh Dele Ba

Baithal Rahani Stayring Bhiri Sat Ke
Lagale Chuwawe Mobil Hamra Ke Palat Ke
Baithal Rahani Stayring Bhiri Sat Ke
Lagale Chuwawe Mobil Hamra Ke Palat Ke

Enjan Garmaai Dihuwe
Pate Sutaai Dihuwe
Enjan Garmaai Dihuwe
Pate Sutaai Dihuwe
Sagari Kharoch Dele Ba

Sakhi Trakawa Wala Frakawa Me
Pochh Dele Ba
Sakhi Trakawa Wala Frakawa Me
Pochh Dele Ba

Krishna Bedardi Pramod Rahuwe Khalasi
Nirauth Sharir Hamar Dele Ba Nashi
Ha ! Krishna Bedardi Pramod Rahuwe Khalasi
Nirauth Sharir Hamar Dele Ba Nashi

Dhayi Lele Lal Babu
Ho Gaini Hum Bekabu
Dhayi Lele Lal Babu
Ho Gaini Hum Bekabu
Deh Pura Noch Dele Ba

Sakhi Trakawa Wala Frakawa Me
Pochh Dele Ba
Sakhi Trakawa Wala Frakawa Me
Pochh Dele Ba

ट्रकवा वाला Video

Album – Trakwa Wala
Song – Trakwa Wala
Singer – Parmod Premi Yadav

Music: Arya Sharma
Lyrics – Krishna Bedardi
Music Director – Arya Sharma
Video Director :-
Company/ Label – Wave
Digital Managed by – Lokdhun

FAQs

‘ट्रकवा वाला’ गीत के बोल किसने लिखे?

Krishna Bedardi

‘ट्रकवा वाला’ गीत के गायक कौन हैं?

Parmod Premi Yadav

‘ट्रकवा वाला’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

Parmod Premi Yadav

‘ट्रकवा वाला’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

Arya Sharma

‘ट्रकवा वाला’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

वीडियो सांग २४ जून २०२१ को रिलीज़ किया गया है।