Doli Me Na Baithe
Doli Me Na Baithe

इस एलबम को खेसारी म्यूजिक वर्ल्ड से जारी किया जा रहा है. इस एलबम में भी खेसारी लाल यादव और चांदनी सिंह साथ-साथ नजर आये थे. इस एलबम की शूटिंग पिछले दिनों मुंबई के मलाड स्थित मडआईलैंड में किया गया.

खेसारी लाल यादव और चांदनी सिंह को कोरियोग्राफर महेश आचार्य ने डांस कराया है.

डोली में न बईठहें भोजपुरी लिरिक्स

ऐ भईया !
तहार गर्ल्फ्रेंडवा के बियाह होता मरदे !
अरे पगले !
उनसे लिया हुआ जनमो जनम का वादा है
मुझे खुद पे कम भरोसा उनपे ज्यादा है
हमरा प्यार पs भरोसा भरपूर बाटे हो
नईखी देले धोका उनकर ना कसूर बाटे हो
हमरा प्यार पs भरोसा भरपूर बाटे हो
नईखी देले धोका उनकर ना कसूर बाटे हो
जानतानी खुशी से ना राजा भिरिया सटीहे
जानतानी खुशी से ना राजा भिरिया सटीहे
हो बड़ी जिद्दी हई जान नाही डोली में बईठीहे
बड़ी जिद्दी हई जान नाही डोली में बईठीहे
[म्यूजिक ..]
उनका बस के बात नईखे कईल बेवफाई
पत्थर पs दुब कबो जामे ना ऐ भाई
उनका बस के बात नईखे कईल बेवफाई
पत्थर पs दुब कबो जामे ना ऐ भाई
पत्थर पs दुब कबो जामे ना ऐ भाई
दरद केतनो होई प्यार हमरे सईतिहे
दरद केतनो होई प्यार हमरे सईतिहे
हो बड़ी जिद्दी हई जान नाही डोली में बईठीहे
बड़ी जिद्दी हई जान नाही डोली में बईठीहे
[म्यूजिक ..]
प्यार के गवाह हमरा बाड़े सूरज चाँद हो
दौलत के आँधी ना तुरी मोहब्बत के बाँध हो
प्यार के गवाह हमरा बाड़े सूरज चाँद हो
दौलत के आँधी ना तुरी मोहब्बत के बाँध हो
दौलत के आँधी ना तुरी मोहब्बत के बाँध हो
अखिलेश खेसारी पाके केतनो अईठीहे
अखिलेश खेसारी पाके केतनो अईठीहे
बड़ी जिद्दी हई जान नाही डोली में बईठीहे
बड़ी जिद्दी हई जान नाही डोली में बईठीहे

डोली में न बईठहें Lyrics English

Ae Bhaiya !
Tahar Girlfrendwa Ke Biyah Hota Marde !
Are Pagle !
Unse Liya Huwa Janmo Janam Ka Wada Hai
Mujhe Khud Pe Kam Bharosa Unpe Jyada Hai
Hamra Pyar Pa Bharosa Bharpur Baate Ho
Naikhi Dele Dhokha Unkar Na Kasur Baate Ho
Hamra Pyar Pa Bharosa Bharpur Baate Ho
Naikhi Dele Dhokha Unkar Na Kasur Baate Ho
Janatani Khushi Se Na Raja Bhiriya Satihe
Janatani Khushi Se Na Raja Bhiriya Satihe
Ho Badi Jiddi Hayi Jaan Nahi Doli Me Baithihe
Badi Jiddi Hayi Jaan Nahi Doli Me Baithihe
Unka Bas Ke Baat Naikhe Kail Bewafai
Patthar Pa Dub Kabo Jaame Na Ae Bhai
Unka Bas Ke Baat Naikhe Kail Bewafai
Patthar Pa Dub Kabo Jaame Na Ae Bhai
Patthar Pa Dub Kabo Jaame Na Ae Bhai
Darad Ketno Hoi Pyar Hamre Saitihe
Darad Ketno Hoi Pyar Hamre Saitihe
Ho Badi Jiddi Hayi Jaan Nahi Doli Me Baithihe
Badi Jiddi Hayi Jaan Nahi Doli Me Baithihe
Pyar Ke Gawah Hamra Bade Suraj Chand Ho
Daulat Ke Aandhi Na Turi Mohabbat Ke Bandh Ho
Pyar Ke Gawah Hamra Bade Suraj Chand Ho
Daulat Ke Aandhi Na Turi Mohabbat Ke Bandh Ho
Daulat Ke Aandhi Na Turi Mohabbat Ke Bandh Ho
Akhilesh Khesari pake Ketno Aaithihe
Akhilesh Khesari Pake Ketno Aaithihe
Badi Jiddi Hayi Jaan Nahi Doli Me Baithihe
Badi Jiddi Hayi Jaan Nahi Doli Me Baithihe

डोली में न बईठहें Videos

Song : डोली में न बईठहें Doli Me Na Baithihe
Singer : Khesari Lal Yadav , antra singh priyanka
Lyrics : Akhilesh Kashyap
Music : Shyam Sundar(aadishakti films)
Actress : Anisha Pandey
Album : Doli Me Na Baithe
Editior – Prashant Singh
Video Director – Sushant Singh, Kumar Chandan
Digital : Vicky Yadav
Producer : Manoj Mishra
Company/Label : Aadishakti Films
Digital Partner : Mars Entertainment

डोली में न बईठहें FAQs

‘डोली में न बईठहें’ गीत के बोल किसने लिखे?

Akhilesh Kashyap

‘डोली में न बईठहें’ गीत के गायक कौन हैं?

Khesari Lal Yadav , Antra Singh Priyanka

‘डोली में न बईठहें’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

खेसारी लाल यादव और चांदनी सिंह साथ-साथ नजर आये थे.

‘डोली में न बईठहें’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

Shyam Sundar(aadishakti films)

‘डोली में न बईठहें’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

Sushant Singh, Kumar Chandan