हमहू लइका तुहू लईका | Shilpi Raj का एक और हिट सांग | Hamhu Laika Tuhu Laika | Bhojpuri Video Song 2021
हमहू लइका तुहू लईका | Shilpi Raj का एक और हिट सांग | Hamhu Laika Tuhu Laika | Bhojpuri Video Song 2021

‘हमहू लइका तुहू लईका’ शिल्पी राज द्वारा गाया गया। गाने को नितेश ठाकुर ने लिखा है और संगीत शंकर सिंह ने दिया है। इसे डीआरएस म्यूजिक यूट्यूब चैनल के जरिए रिलीज किया गया है।

हमहू लइका तुहू लईका भोजपुरी लिरिक्स

गवनवा ले जईहs बादी में !
हमहू लईका तुहू लईका
दुनो के टाइम मिल जाई
कुछ दिन रहब नईहर में
कोमल देहिया खिल जाई
खिल जाई ! खिल जाई !
बुझाता नु ?
अरे हमहू लईका तुहू लईका
दुनो के टाइम मिल जाई
कुछ दिन रहब नईहर में
कोमल देहिया खिल जाई
हो जल्दीबाजी भईल अपना शादी में
तs कवलजिया करs ऐ राजाजी
गवनवा ले जईहs बादी में
ट्युसनिया पढ़s ऐ राजाजी
गवनवा ले जईहs बादी में

खाना सीखनी ना हम बनावे हो
काम काज करे ना कुछ आवे हो
ना कुछ आवे हो ! ना कुछ आवे हो !
तs लुग्गा कमर में ना आवे सरियावे
हो अईबो करे ना हमें सेजिया सजावे
रहल चाहतानी अभी आजादी में
आजादी में !
हो कवलजिया करs ऐ राजाजी
गवनवा ले जईहs बादी में
ट्युसनिया पढ़s ऐ राजाजी
गवनवा ले जईहs बादी में

डर लागे देह सुकवार बाटे
उमर काच ही हो हमार बाटे
हो हमार बाटे ! हो हमार बाटे !
की हमके खेले पड़ी प्यार वाला खेल हो
ऐ नितेश कईसे पाईब दरद झेल हो
साने लगबs गवद मोरा नादी में
नादी में !
आ कवलजिया करs ऐ राजाजी
गवनवा ले जईहs बादी में
ट्युसनिया पढ़s ऐ राजाजी
गवनवा ले जईहs बादी में

हमहू लइका तुहू लईका Lyrics English

Gawanawa Le Jaiha Badi Me !
Hamhu Laika Tuhu Laika
Duno Ke Time Mil Jaai
Kuchh Din Rahab Naihar Me
Komal Dehiya Khil Jaai
Khil Jaai ! Khil Jaai !
Bujhata Nu ?
Are Hamhu Laika Tuhu Laika
Duno Ke Time Mil Jaai
Kuchh Din Rahab Naihar Me
Komal Dehiya Khil Jaai
Ho Jaldibaji Bhail Apna Shadi Me
Ta Kawalejiya Kara Ae Rajaji
Gawanwa Le Jaiha Badi Me
Tyusaniya Padha Ae Rajaji
Gawanwa Le Jaiha Badi Me

Khana Sikhani Na Hum Banawe Ho
Kaam Kaaj Kare Na Kuchh Aawe Ho
Na Kuchh Aawe Ho ! Na Kuchh Aawe Ho !
Ta Lugga Kamar Me Na Aawe Sariyawe
Ho Aaibo Kare Na Hame Sejiya Sajawe
Rahal Chahatani Abhi Azadi Me
Azadi Me !
Ho Kawalejiya Kara Ae Rajaji
Gawanwa Le Jaiha Badi Me
Tyusaniya Padha Ae Rajaji
Gawanwa Le Jaiha Badi Me

Dar Lage Deh Sukwar Baate
Umar Kach Hi Ho Hamar Baate
Ho Hamar Baate ! Ho Hamar Baate !
Ki Hamke Khele Padi Pyar Wala Khel Ho
Ae Nitesh Kaise Paib Darad Jhel Ho
Sane Lagaba Gawad Mora Nadi Me
Nadi Me !
Aa Kawalejiya Kara Ae Rajaji
Gawanwa Le Jaiha Badi Me
Tyusaniya Padha Ae Rajaji
Gawanwa Le Jaiha Badi Me

हमहू लइका तुहू लईका Video

► Album :- हमहू लइका तुहू लईका
► Song :- हमहू लइका तुहू लईका
► Singer :- Shilpi Raj
► Lyrics :- Nitesh Thakur
► Music Director :- Shankar singh
► Producer -: Dheeraj Singh
► Label / Company :- DRS Music

हमहू लइका तुहू लईका FAQs

‘हमहू लइका तुहू लईका’ गीत के बोल किसने लिखे?

इस गाना के बोल नीलेश ठाकुर ने लिखे हैं।

‘हमहू लइका तुहू लईका’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को शिल्पी राज ने गाया है।

‘हमहू लइका तुहू लईका’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत शंकर सिंह का दिया है।

‘हमहू लइका तुहू लईका’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

वीडियो 13 Jun 2021 को रिलीज़ किया गया है।