Ja Ab Palat Ke Dekhab Na
Ja Ab Palat Ke Dekhab Na

जा अब पलट के देखब ना नीलकमल सिंह और प्रियंका सिंह द्वारा गाया गया नवीनतम सुपरहिट भोजपुरी उदास गीत है। इस वीडियो में स्टार कास्ट नीलकमल सिंह और काजल राघवानी हैं। इस गाने को आशुतोष तिवारी ने लिखा है जबकि संगीत राज गाजीपुरी ने दिया है। इसे वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।

जा अब पलट के देखब ना भोजपुरी लिरिक्स

जा अब पलट के देखब ना सपनो में जरी ठेकब ना
जा अब पलट के देखब ना सपनो में जरी ठेकब ना
हमनी के बिच खींच तू नफरत के लकीर गईलू
जहिया वादा से फिर गईलू तहिये नजरी से गिर गईलू
हो.. जहिया वादा से फिर गईलू तहिये नजरी से गिर गईलू
जा अब पलट के देखब ना सपनो में जरी ठेकब ना
कईनी इंतजार हम तू दोसर राह से गुजर गईलs
जहिया बात से मुकर गईलs तहिये चित से उतर गईलs
जहिया बात से मुकर गईलs तहिये चित से उतर गईलs
अब प्यार मोहब्बत से डर एतना हमरा बा
सब लोग बुरा लागे जे नाम के तहरा बा
तू हाथ छोड़ा लिहलs कुछ फर्क ना तहरा बा
तू का जनबs केतना हो दर्द ई गहरा बा
ना सुर बनल जाता घाव देके गंभीर गईलू
जहिया वादा से फिर गईलू तहिये नजरी से गिर गईलू
हो.. जहिया बात से मुकर गईलs तहिये चित से उतर गईलs
तू जहाँ जईसे भी रहs कवनो मतलब नईखे
हम मान लेले बानी केहू हमरा ला अब नईखे
आसान सनम अतना ई दर्द सहल नईखे
असली चाहत के अब कवनो कीमत नईखे
आशु खातिर नीलकमल के करेजवे के चिर गईलू
जहिया वादा से फिर गईलू तहिये नजरी से गिर गईलू
हो.. जहिया बात से मुकर गईलs तहिये चित से उतर गईलs

Ja Ab Palat Ke Dekhab Na Lyrics English

Ja Ab Palat Ke Dekhab Na Sapno Me Jari Thekab Na
Ja Ab Palat Ke Dekhab Na Sapno Me Jari Thekab Na
Hamani Ke Bich Khich Tu Nafrat Ke Lakir Gailu
Jahiya Wada Se Fir Gailu Tahiye Najari Se Gir Gailu
Ho.. Jahiya Wada Se Phir Gailu Tahiye Nazari Se Gir Gailu
Ja Ab Palat Ke Dekhab Na Sapno Me Jari Thekab Na
Kaini Intejaar Ham Tu Dosar Raah Se Gujar Gaila
Jahiya Baat Se Mukar Gaila Tahiye Chit Se Utar Gaila
Jahiya Baat Se Mukar Gaila Tahiye Chit Se Utar Gaila
Ab Pyar Mohabbat Se Dar Aetna Hamra Ba
Sab Log Bura Lage Je Name Ke Tahra Ba
Tu Hath Chhoda Lihala Kuchh Fark Na Tahra Ba
Tu Ka Janaba Ketna Ho Dard E Gahra Ba
Na Sur Banal Jata Ghaw Deke Gambhir Gailu
Jahiya Wada Se Fir Gailu Tahiye Najari Se Gir Gailu
Ho.. Jahiya Baat Se Mukar Gaila Tahiye Chit Se Utar Gaila
Tu Jaha Jaise Bhi Raha Kawno Matlab Naikhe
Ham Maan Lele Bani Kehu Hamra La Ab Naikhe
Aasan Sanam Atna E Dard Sahal Naikhe
Asali Chahat Ke Ab Kawno Kimat Naikhe
Aashu Khatir Neelkamal Ke Karejawe Ke Cheer Gailu
Jahiya Wada Se Feer Gailu Tahiye Najari Se Geer Gailu
Ho.. Jahiya Baat Se Mukar Gaila Tahiye Chit Se Utar Gaila

Ja Ab Palat Ke Dekhab Na Video

Song : Ja Ab Palat Ke Dekhab Na जा अब पलट के देखब ना
Singer : Neelkamal Singh & Priyanka Singh
Feat. Kajal Raghwani
Lyrics : Ashutosh Tiwari
Music : Raj Ghazipur
Arranger : Mohit Maurya
Director : Ravi Pandit

Choreographer : Rahul Yadav
Editor : Deepak Pandit
Production Head : Pankaj Soni
Music ON : Worldwide Records ©️

FAQs

‘जा अब पलट के देखब ना’ गीत के बोल किसने लिखे?

Ashutosh Tiwari

‘जा अब पलट के देखब ना’ गीत के गायक कौन हैं?

Neelkamal Singh & Priyanka Singh

‘जा अब पलट के देखब ना’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

Neelkamal Singh & Kajal Raghwani

‘जा अब पलट के देखब ना’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

Raj Ghazipur

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *