गोदनवा | Shilpi Raj | Godanwa | Bhojpuri Video 2021
गोदनवा | Shilpi Raj | Godanwa | Bhojpuri Video 2021

गोदनवा | Shilpi Raj | Godanwa | Bhojpuri Video 2021

Worldwide Records Bhojpuri presents new latest bhojpuri song 2021 ‘Godanwa’ by Shilpi Raj .

शिल्पी राज का भोजपुरी गाना ‘गोदनवा’ रिलीज हो गया है. इस गाने को शिल्पी राज ने गाया है। इसके बोल विजय चौहान ने लिखे हैं। संगीत आर्य शर्मा ने दिया है। इस वीडियो का निर्देशन आर्यन देव ने किया है। इस वीडियो सॉन्ग में नीलम गिरी नजर आ रही हैं. सम्राट अशोक ने इस गाने को कोरियोग्राफ किया है। यह वीडियो सॉन्ग वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी द्वारा 14 सितंबर 2021 को रिलीज किया गया है।

गोदनवा भोजपुरी लिरिक्स

चूड़ियों पs नाम हमरा सड़ियों पs नाम बा
उनके खातिर हमार जिनगी तमाम बा
ऐ सुनताड़ु हो !
चूड़ियों पs नाम हमार सड़ियों पs नाम बा
उनके खातिर हमार जिनगी तमाम बा
श्रद्धा पूरा दs मोरे मनवा के
श्रद्धा पूरा दs मोरे मनवा के
गोदs गोदs खरिथाइन गोदनवा से
गोरे हथवा पs नाम सजनवा के
गोरे हथवा पs नाम सजनवा के
गोर हथवा पs नाम सजनवा के
हथवा पs ! हथवा पs !
चटकारे तू रखिहs रंगवा हो
सईया दूर रह के रईहे हमरा संगवा हो
समझताड़ु नs !
संगवा हो ! संगवा हो !
हो चटकारे तू रखिहs रंगवा हो
हो सईया दूर रह के रईहे हमरा संगवा हो
दे देब तोहरा के बढ़ा के रुपइया
हमरा सवख से सजा दs कलईया
सोभा बढ़ा दs बदनवा के
ऐ हो सोभा बढ़ा दs बदनवा के
लिख लिख खरिथाइन गोदनवा से
गोरे हथवा पs नाम सजनवा के
गोरे हथवा पs नाम सजनवा के
गोरे हथवा पs नाम सजनवा के
गोदs गोदs ! गोदs गोदs !
हाय लाली बाली बिंदिया कजरवा हो
बाटे उनके ला सोरहो सिंगरवा हो
सिंगरवा हो ! सिंगरवा हो !
हमार लाली बाली बिंदिया कजरवा हो
बाटे उनके ला सोरहो सिंगरवा हो
बाड़ू तू ट्रेंड चमका दs हमार हैंड हो
होखस खुश मोर देखी हस्बैंड हो
मान जा तू हमरो कहनवा के
हाय मान जा तू हमरो कहनवा के
गोदs गोदs खरिथाइन गोदनवा से
गोरे हथवा पs नाम सजनवा के
गोरे हथवा पs नाम सजनवा के
गोरे हथवा पs नाम सजनवा के
सजनवा के !

Godanwa Lyrics English

Chudiyo Pa Naam Hamra Sadiyo Pa Naam Ba
Unke Khatir Hamar Jinagi Tamaam Ba
Ae Sunatadu Ho !
Chudiyo Pa Naam Hamra Sadiyo Pa Naam Ba
Unke Khatir Hamar Jinagi Tamaam Ba
Shraddha Pura Da More Manwa Ke
Shraddha Pura Da More Manwa Ke
Goda Goda Kharithain Godanwa Se
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Hathwa Pa ! Hathwa Pa !
Chatkare Tu Rakhiha Rangwa Ho
Saiya Dur Rah Ke Raihe Hamra Sangwa Ho
Samajhtadu Na !
Sangwa Ho ! Sangwa Ho !
Ho Chatkare Tu Rakhiha Rangwa Ho
Ho Saiya Dur Rah Ke Raihe Hamra Sangwa Ho
De Deb Tohra Ke Badha Ke Rupaiya
Hamra Sawakh Se Saja Da Kalaiya
Sobha Badha Da Badanwa Ke
Ae Ho Sobha Badha Da Badanwa Ke
Likha Likha Kharithain Godanwa Se
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Goda Goda ! Goda Goda !
Haye Lali Bali Bindiya Kajarwa Ho
Baate Unke La Sorho Singarwa Ho
Singarwa Ho ! Singarwa Ho !
Hamar Lali Bali Bindiya Kajarwa Ho
Baate Unke La Sorho Singarwa Ho
Badu Tu Trend Chamka Da Hamar Hand Ho
Hokhas Khush Mor Dekhi Husband Ho
Maan Ja Tu Hamro Kahanwa Ke
Haye Maan Ja Tu Hamro Kahanwa Ke
Goda Goda Kharithain Godanwa Se
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Gore Hathwa Pa Naam Sajanwa Ke
Sajanwa Ke !

Godanwa Details

Song गोदनवा / Godanwa
Singers Shilpi Raj
Lyrics by Vijay Chauhan
Music By Arya Sharma
Music Label Worldwide Records Bhojpuri
ChoreographerSamrat Ashok
Video DirectorAryan Dev
Artists Neelam Giri,
Released on14 Sept 2021
Godanwa Song Meta Information

Godanwa Video

देखिए ‘गोदनवा’ का वीडियो

Song Credits:

Song : Godanwa ( गोदनवा )
Singer : Shilpi Raj – instagram.com/shilpi_raj_personal
Feat. Neelam Giri – https://www.instagram.com/neelamgiri_
Lyrics : Vijay Chauhan – https://www.instagram.com/vijay__chau…
Music : Arya Sharma
Producer : Ratnakar Kumar – https://www.instagram.com/ratnakarwwr…
Director : Aryan Dev
DOP : Rajesh Rathore, Ravi Rathore
Editor : Meet Ji
Choreographer : Samrat Ashok
Production Head : Pankaj Soni
Music ON : Worldwide Records ©️

Godanwa FAQs

‘गोदनवा’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल विजय चौहान ने लिखे हैं।

‘गोदनवा’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को शिल्पी राज ने गाया है।

‘गोदनवा’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन आर्यन देव ने किया है।

‘गोदनवा’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में नीलम गिरी नजर आ रही हैं.

‘गोदनवा’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत आर्य शर्मा ने दिया है।

‘गोदनवा’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी द्वारा 14 सितंबर 2021 को रिलीज किया गया है।

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated