लवर चाहीं हैवी | Pramod Premi Yadav | Lover Chahi Heavy | Bhojpuri Video 2021
लवर चाहीं हैवी | Pramod Premi Yadav | Lover Chahi Heavy | Bhojpuri Video 2021

लवर चाहीं हैवी | Pramod Premi Yadav | Lover Chahi Heavy | Bhojpuri Video 2021

Saregama Hum Bhojpuri presents new latest bhojpuri song 2021 ‘Lover Chahi Heavy’ by Pramod Premi Yadav.

प्रमोद प्रेमी यादव का भोजपुरी गाना ‘लवर चाही हैवी’ रिलीज हो गया है. इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है। गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं। संगीत आर्य शर्मा ने दिया है। इस वीडियो का निर्देशन रवींद्र जैन ने किया है। इस वीडियो सॉन्ग में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं. इस वीडियो सॉन्ग को सारेगामा हम भोजपुरी ने 16 सितंबर 2021 को रिलीज किया है.

लवर चाहीं हैवी भोजपुरी लिरिक्स

सुनी मईया देवी एगो ! जय माँ जय माँ !
लभर चाही हैवी ! जय माँ जय माँ !
सुनी मईया देवी ! जय माँ जय माँ !
लभर चाही हैवी ! जय माँ !
सुनी मईया देवी एगो लभर चाही हैवी
लभर चाही हैवी ! जय माँ !
सुनी मईया देवी एगो लभर चाही हैवी
लभर चाही हैवी !
खर्चीली ना होखे ढेर सिल्ली ना होखे
खर्चीली ना होखे ढेर सिल्ली ना होखे
एहि खातिर रउवा के चढ़ाई ले जलेबी
चढ़ाई ले जलेबी !
सुनी मईया देवी एगो लभर चाही हैवी
लभर चाही हैवी !
सुनी मईया देवी एगो लभर चाही हैवी !
लभर चाही हैवी ! जय माँ !
सुनी मईया देवी एगो ! जय माँ !
जोड़ी बरियार कवनो सेट कs दिहि
हमरा के ओकर फेवरेट कs दिहि
ऐ माई !
हमरा के ओकर फेवरेट कs दिहि !
जोड़ी बरियार कवनो सेट कs दिहि
हमरा के ओकर फेवरेट कs दिहि
पढ़ल लिखल होखे करे हेलो हाय बेबी
हेलो हाय बेबी !
सुनी मईया देवी एगो लभर चाही हैवी
लभर चाही हैवी !
सुनी मईया देवी एगो लभर चाही हैवी !
लभर चाही हैवी !
सुनी मईया देवी ! जय माँ जय माँ !
लभर चाही हैवी ! जय माँ !
कृष्णा बेदर्दी प्रमोद हहरे
चन्दन बियाहुत पूजा करे तहरे
चन्दन बियाहुत पूजा करे तहरे !
कृष्णा बेदर्दी प्रमोद हहरे
चन्दन आर्या पूजा करे तहरे
पंकज के मिलल एगो बिया फरेबी
बिया फरेबी !
सुनी मईया देवी एगो लभर चाही हैवी
लभर चाही हैवी !
सुनी मईया देवी एगो लभर चाही हैवी !
लभर चाही हैवी !

Lover Chahi Heavy Lyrics English

Suni Maiya Devi Ago ! Jay Maa Jay Maa !
Lover Chahi Heavy ! Jai Maa Jai Maa !
Suni Maiya Devi ! Jay Maa Jay Maa !
Lover Chahi Heavy ! Jai Maa !
Suni Maiya Devi Ago Lover Chahi Heavy
Lover Chahi Heavy ! Jay Maa !
Suni Maiya Devi Ago Lover Chahi Heavy
Lover Chahi Heavy !
Kharchili Na Hokhe Dher Silli Na Hokhe
Kharchili Na Hokhe Dher Silli Na Hokhe
Aehi Khatir Rauwa Ke Chadhi Le Jalebi
Chadhai Le Jalebi !
Suni Maiya Devi Ago Lover Chahi Heavy
Lover Chahi Heavy !
Suni Maiya Devi Ago Lover Chahi Heavy
Lover Chahi Heavy ! Jay Ma !
Suni Maiya Devi Ago ! Jay Maa !
Jodi Bariyar Kawno Set Ka Dihi
Hamra Ke Okar Favourite Ka Dihi
Ae Maai !
Hamra Ke Okar Favourite Ka Dihi !
Jodi Bariyar Kawno Set Ka Dihi
Hamra Ke Okar Favourite Ka Dihi
Padhal Likhal Hokhe Kare Hello Haye Baby
Hello Haye Baby !
Suni Maiya Devi Ago Lover Chahi Heavy
Lover Chahi Heavy !
Suni Maiya Devi Ago Lover Chahi Heavy
Labhar Chahi Heavy !
Suni Maiya Devi ! Jay Maa Jay Maa !
Labhar Chahi Heavy ! Jai Maa !
Krishna Bedardi Pramod Hahre
Chandan Biyahut Pooja Kare Tahre
Chandan Biyahut Pooja Kare Tahre !
Krishna Bedardi Pramod Hahre
Chandan Arya Pooja Kare Tahre
Pankaj Ke Milal Ago Biya Farebi
Biya Farebi !
Suni Maiya Devi Ago Labhar Chahi Heavy
Labhar Chahi Heavy !
Suni Maiya Devi Ago Labhar Chahi Heavy
Labhar Chahi Heavy !

Lover Chahi Heavy Details

Song लवर चाहीं हैवी / Lover Chahi Heavy
Singers Pramod Premi Yadav
Lyrics by Krishna Bedardi
Music By Arya Sharma
Music Label Saregama Hum Bhojpuri
Video DirectorRavindra Jain
Artists Pramod Premi Yadav ,
Released on16 Sept 2021
Lover Chahi Heavy Song Meta Information

Lover Chahi Heavy Video

देखिए ‘लवर चाहीं हैवी’ का वीडियो

Song Credits:

Credits :

Artist :- Pramod Premi Yadav
Music Re-arranger :- Arya Sharma
Lyricist :- Krishna Bedardi
Picturized On :- Pramod Premi Yadav

Original Credits :

Artitst :- Jaspal Singh, Hemlata
Music Director :- Ravindra Jain
Lyricist :- Ravindra Jain

Lover Chahi Heavy FAQs

‘लवर चाहीं हैवी’ गीत के बोल किसने लिखे?

गाने के बोल कृष्णा बेदर्दी ने लिखे हैं।

‘लवर चाहीं हैवी’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को प्रमोद प्रेमी यादव ने गाया है।

‘लवर चाहीं हैवी’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन रवींद्र जैन ने किया है।

‘लवर चाहीं हैवी’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में प्रमोद प्रेमी यादव नजर आ रहे हैं.

‘लवर चाहीं हैवी’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत आर्य शर्मा ने दिया है।

‘लवर चाहीं हैवी’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

इस वीडियो सॉन्ग को सारेगामा हम भोजपुरी ने 16 सितंबर 2021 को रिलीज किया है.

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated