मन करे पागल हो जाइती | Neelkamal Singh | Man Kare Pagal Ho Jaiti | Bhojpuri Video 2021
मन करे पागल हो जाइती | Neelkamal Singh | Man Kare Pagal Ho Jaiti | Bhojpuri Video 2021

नीलकमल सिंह का भोजपुरी गाना ‘मन करे पागल हो जाइती’ रिलीज हो गया है. नीलकमल सिंह ने इस गाने को गाया है। गाने के बोल कुंदन प्रीत ने लिखे हैं। संगीत आशीष वर्मा ने दिया है।

यह गाना स्पीड रिकॉर्ड्स भोजपुरी द्वारा 19 जून 2021 को रिलीज किया गया है

इस गाने का अभी सिर्फ ऑडियो ही रिलीज किया गया है.

मन करे पागल हो जाइती भोजपुरी लिरिक्स

आ आ आ आ हां हां हां …!
आ आ आ आ हां हां हां …!
मन कहेला
कहेला !
मन कहेला की पागल हो जईती
मन कहेला की पागल हो जईती
याद ना आईत कुछ
मन करेला की पागल हो जईती
याद ना आईत कुछ
दर्द का होला जानियो ना पईती
दर्द का होला जानियो ना पईती
याद ना आईत कुछ
मन कहेला की पागल हो जईती
की याद ना आईत कुछ
मन कहेला
चाहे ठोकर मारित चाहे ताना
जुल्म केतनो करीत ई जमाना
ना लागित बोझ जिनगी के ढोवल
पास रहित ना गम के खजाना
कवनो बतिया पs
बतिया पs !
कवनो बतिया पs नाही पछतईती
कवनो बतिया पs नाही पछतईती
याद ना आईत कुछ
मन कहेला की पागल हो जईती
की याद ना आईत कुछ
मन कहेला
बस के दिलवा में दिल के दुखावे
प्यार जेह से बा उहे रोवावे
रोवावे !
आस टूटे तबो नाही कुंदन
बिना उनके ना कुछ मन के भावे
नीलकमल ना
नीलकमल ना !
नीलकमल ना उनसे भेटईती
नीलकमल ना उनसे भेटईती
याद ना आईत कुछ
मन कहेला की पागल हो जईती
की याद ना आईत कुछ
मन कहेला
दर्द का होला जानियो ना पईती
दर्द का होला जानियो ना पईती
याद ना आईत कुछ
मन कहेला की पागल हो जईती
की याद ना आईत कुछ
मन कहेला
कहेला

Man Kare Pagal Ho Jaiti Lyrics English

Aa Aa Aa Aa Ha Ha Ha…!
Aa Aa Aa Aa Ha Ha Ha…!
Man Kahela
Kahela!
Man Kahela Ki Pagal Ho Jaiti
Man Kahela Ki Pagal Ho Jaiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela Ki Pagal Ho Jaiti
Yaad Na Aait Kuchh
Dard Ka Hola Janiyo Na Paiti
Dard Ka Hola Janiyo Na Paiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela Ki Pagal Ho Jaiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela
Chahe Thokar Marit Chahe Tana
Julm Ketno Karit E Jamana
Na Lagit Bojh Jingi Ke Dhowal
Paas Rahit Na Gum Ke Khajana
Kauno Batiya Pa
Batiya Pa !
Kauno Batiya Pa Nahi Pachtaiti
Kauno Batiya Pa Nahi Pachtaiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela Ki Pagal Ho Jaiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela
Bas Ke Dilawa Me Dil Ke Dukhawe
Pyar Jeh Se Ba Uhe Rowawe
Rowawe !
Aas Tute Tabo Nahi Kundan
Bina Unke Na Kuchh Man Ke Bhawe
Neelkamal Na
Neelkamal Na !
Neelkamal Na Unse Bhetaiti
Neelkamal Na Unse Bhetaiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela Ki Pagal Ho Jaiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela
Dard Ka Hola Janiyo Na Paiti
Dard Ka Hola Janiyo Na Paiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela Ki Pagal Ho Jaiti
Yaad Na Aait Kuchh
Man Kahela
Kahela

Man Kare Pagal Ho Jaiti Video

देखिए ‘मन करे पागल हो जाइती’ का वीडियो

Song Credits:

Song: Man Kare Pagal Ho Jaiti
Singer : Neelkamal Singh
Lyrics: Kundan Preet
Music: Ashish Verma
Publicity Design: Inder Singh
Social Media: Divya Luther
Label: Speed Records Bhojpuri

Man Kare Pagal Ho Jaiti FAQs

‘मन करे पागल हो जाइती’ गीत के बोल किसने लिखे?

गाने के बोल कुंदन प्रीत ने लिखे हैं।

‘मन करे पागल हो जाइती’ गीत के गायक कौन हैं?

नीलकमल सिंह ने इस गाने को गाया है।

‘मन करे पागल हो जाइती’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

‘मन करे पागल हो जाइती’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

‘मन करे पागल हो जाइती’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत आशीष वर्मा ने दिया है।

‘मन करे पागल हो जाइती’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह गाना स्पीड रिकॉर्ड्स भोजपुरी द्वारा 19 जून 2021 को रिलीज किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated