नमरिया कमरिया मे खोस देब | Samar Singh | Namariya Kamariya Me Khos Deb | Bhojpuri Video 2021
नमरिया कमरिया मे खोस देब | Samar Singh | Namariya Kamariya Me Khos Deb | Bhojpuri Video 2021

समर सिंह का नया भोजपुरी गाना ‘नमरिया कमरिया में खोस देब’ रिलीज हो गया है। समर सिंह और शिल्पी राज ने इस गाने को गाया है। इसके बोल आलोक यादव ने लिखे हैं। संगीत एडीआर आनंद ने दिया है।

वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है। इस गाने को ऋतिक आरा ने कोरियोग्राफ किया है। इस वीडियो सॉन्ग में आकांक्षा दुबे के साथ समर सिंह नजर आ रहे हैं.

यह वीडियो सॉन्ग वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी द्वारा 5 फरवरी 2021 को रिलीज किया गया है

नमरिया कमरिया मे खोस देब भोजपुरी लिरिक्स

मैं छमिया छैल छबीली मेरी कमर कटीली
बात तs सही हs !
मारब अईसन झटका समियाना जाई हिली
समियाना जाई हिली !
बुझलs ?
बुझा जाई !
मैं छमिया छैल छबीली मेरी कमर कटीली
मारब अईसन झटका समियाना जाई हिली
जवानी करोड़ के ना फ्री में परोस देब
अरे तs इहो सुन !
का ?
रोज के कमाईल खड़े खड़े झोक देब
अच्छा !
हई सगरी नमरिया कमरिया में खोस देब
सगरी नमरिया कमरिया में खोस देब
अरे बिगा भर के पईसा ले लेबी पगली !
राजा हो जईबी राजा !!
पगला गईल बाड़s का ?
हाथे लागब ना राख लs नॉलेजवा में हो
घुसतारु नागिन अस करेजवा में हो
करेजवा में हो ! करेजवा में हो !
हाथे लागब ना राख लs नॉलेजवा में हो
डँसतारु नागिन अस करेजवा में हो
हो जईबs खुश बाबू अईसन प्रपोज देब
अरे तs दे दs !
दस बीस नाही रकम तोहे खोस देब
अच्छा !
हई सगरी नमरिया कमरिया में खोस देब
कुल दू हजरिया कमरिया में खोस देब
अरे तs जेतने हिलईबू कमर ओतने लुटईहे समर !
आँख चढ़ल बा तोहार शराबी नियन
देखी के तोहके केतनी भोरे में पिहन
अच्छा !
बाहुबली जईसन !
आँख चढ़ल बा तोहार शराबी नियन
देखी के तोहके केतनी भोरे में पिहन
सटबs ना भीरी धके कोरवा में दबोच लेब
आये हाय हाय रे !
समर आलोक बीचे आई के ठोक देब
हई सगरी नमरिया कमरिया में खोस देब
कुल दू हजरिया कमरिया में खोस देब
अरे तs आज तुहु याद करबू की कवना जिगरबाज से पाला पड़ल हs !

Namariya Kamariya Me Khos Deb Lyrics English

Main Chhamiya Chhail Chhabili Meri Kamar Katili
Baat Ta Sahi Ha !
Marab Aaisan Jhatka Samiyana Jaai Hili
Samiyana Jaai Hili !
Bujhala ?
Bujha Jaai !
Main Chhamiya Chhail Chhabili Meri Kamar Katili
Marab Aaisan Jhatka Samiyana Jaai Hili
Jawani Karod Ke Na Free Me Paros Deb
Are Ta Eho Sun !
Ka ?
Roj Ke Kamail Khade Khade Jhok Deb
Achha !
Hayi Sagari Namariya Kamariya Me Khos Deb
Sagari Namariya Kamariya Me Khos Deb
Are Biga Bhar Ke Paisa Le Lebi Pagali !
Raja Ho Jaibi Raja !!
Pagla Gail Bada Ka ?
Hathe Lagab Na Rakh La Knowledgwa Me Ho
Ghusataru Nagin As Karejwa Me Ho
Karejwa Me Ho ! Karejwa Me Ho !
Hathe Lagab Na Rakh La Knowledgwa Me Ho
Dasataru Nagin As Karejwa Me Ho
Ho Jaiba Khush Babu Aaisan Propose Deb
Are Ta De Da !
Das Bis Nahi Rakam Tohe Khos Deb
Achha !
Hayi Sagari Namariya Kamariya Me Khos Deb
Kul Du Hajariya Kamariya Me Khos Deb
Are Ta Jetne Hilaibu Kamar Otne Lutaihe Samar !
Aankh Chadhal Ba Tohar Sharabi Niyan
Dekhi Ke Tohke Ketni Bhore Me Pihan
Achha !
Bahubali Jaisan !
Aankh Chadhal Ba Tohar Sharabi Niyan
Dekhi Ke Tohke Ketni Bhore Me Pihan
Sataba Na Bhiri Dhake Korwa Me Daboch Leb
Aaye Haye Haye Re !
Samar Aalok Biche Aayi Ke Thok Deb
Hai Sagari Namariya Kamariya Me Khos Deb
Kul Du Hajariya Kamariya Me Khos Deb
Are Ta Aaj Tuhu Yaad Karbu Ki Kawna Jigarbaaj Se Pala Padal Ha !

Namariya Kamariya Me Khos Deb Video

देखिए ‘नमरिया कमरिया मे खोस देब’ का वीडियो

Song Credits:

Song : Namariya Kamariya Me Khos Deb नमरिया कमरिया मे खोस देब
Singer : Samar Singh & Shilpi Raj
Feat : Akanksha Dubey
Lyrics : Alok Yadav
Music : ADR Anand
Director : Ravi Pandit
Choreographer : Ritik Ara
Editor : Deepak Pandit
Music ON : Worldwide Records ©️

Namariya Kamariya Me Khos Deb FAQs

‘नमरिया कमरिया मे खोस देब’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल आलोक यादव ने लिखे हैं।

‘नमरिया कमरिया मे खोस देब’ गीत के गायक कौन हैं?

समर सिंह और शिल्पी राज ने इस गाने को गाया है।

‘नमरिया कमरिया मे खोस देब’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है।

‘नमरिया कमरिया मे खोस देब’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में आकांक्षा दुबे के साथ समर सिंह नजर आ रहे हैं।

‘नमरिया कमरिया मे खोस देब’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत एडीआर आनंद ने दिया है।

‘नमरिया कमरिया मे खोस देब’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो सॉन्ग वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी द्वारा 5 फरवरी 2021 को रिलीज किया गया है

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated