प्याज छिल रहे है | Samar Singh, Shilpi Raj | Pyaj Chhil Rahe Hai | Samar Singh का लगन स्पेशल गाना | Bhojpuri Song
प्याज छिल रहे है | Samar Singh, Shilpi Raj | Pyaj Chhil Rahe Hai | Samar Singh का लगन स्पेशल गाना | Bhojpuri Song

यूट्यूब पर नया भोजपुरी गाना ‘प्याज छिल रहे है’ रिलीज हो गया है। समर सिंह और शिल्पी राज ने ‘प्याज छिल रहे है’ गाना गाया है। इसके बोल प्रभु विशुनपुरी ने लिखे हैं। संगीत विकास यादव ने दिया है। यह वीडियो गोल्डी जायसवाल, बॉबी जैक्सन द्वारा निर्देशित है। संदीप राज ने इस गाने को कोरियोग्राफ किया है। इस गाने में समर सिंह के साथ आकांक्षा दुबे नजर आ रही हैं. यह वीडियो गाना वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स द्वारा जारी किया गया है

इस गाने का वीडियो वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी द्वारा 4 जून 2021 को जारी किया गया था

प्याज छिल रहे है भोजपुरी लिरिक्स

शादी हो रही !
शादी हो रही !
कई लेलस शादी के तैयरिया हो
तुर देलस हमरा से यरिया हो
ऐ ब्यास चिन्हतारs का एकरा के ?
इहे नु हs !
कई लेहलस शादी के तैयरिया हो
तुर देहलस हमरा से यरिया हो
पियवा के नामे डाली सेनूरा हो
सेनूरा
मोर बर्बादी हो रही है
गरमे करहिया में मुड़िया डाल लिही का ?
अरे ना रे !
हम प्यार छील रहे
हम प्यार छील रहे
हम प्यार छील रहे है इसकी शादी हो रही
ई कुंवारे रह गया रे इसकी शादी हो रही
ई कुंवारे रह गया रे इसकी शादी हो रही
शादी हो रही ! शादी हो रही !
अरे तुहि बाड़s सुनs ऐ समर अंखिया के रे पुतरिया
बियाह भले होता ऐ समर तुहि रहबs दिल के भितरिया
अरे हउ जवन घोड़िया चढ़ के आईल बा !
ओकरा से तs हम स्मार्टे हई !!
जानतानी कई के बहाना भरमावेलु
चुप रहs !
झूठहु के टप टप लोरवा चुवावेलुसंदीप राज ने इस गाने को कोरियोग्राफ किया है। यह वीडियो गाना वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स द्वारा जारी किया गया है
सज के बियहुति जोड़वा में
जोड़वा में
सहजादी हो रही है
पा गईल भतार यार के प्यार स्वाहा !
हम प्यार छील रहे
हम प्यार छील रहे
हम प्यार छील रहे है इसकी शादी हो रही
ई कुंवारे रह गया रे इसकी शादी हो रही
ई कुंवारे रह गया रे इसकी शादी हो रही
डर लागे देखी के जानू तहार अईसन अदतिया
अरे जानी जदि केहू ऐ जानू लौट जाई मोर बरतिया
समर विशुनपुरी के तs जरी गईल भगिया
हमरा के छोड़ जईबू पियवा के लगिया
तs का करी ?
हमार वाला प्यार के तू रनिया रे
रनिया रे
आजादी खो रही है
जा ऐ ब्यास तहार रनिया कनिया बन गईल !
हम प्यार छील रहे
हम प्यार छील रहे
हम प्यार छील रहे है इसकी शादी हो रही
ई कुंवारे रह गया रे इसकी शादी हो रही
ई कुंवारे रह गया रे इसकी शादी हो रही
अरे प्याज लियाव रे कड़ाही जरता !
अरे ईहा करेजा जरता तोहार कड़ाही जरत हs !

Pyaj Chhil Rahe Hai Lyrics English

Shadi Ho Rahi !
Shadi Ho Rahi !
Kayi Lelas Shadi Ke Teyariya Ho
Tor Delas Hamra Se Yariya Ho
Ae Byas Chinhatara Ka Aekara Ke ?
Ehe Nu Ha !
Kayi Lelas Shadi Ke Teyariya Ho
Tor Delas Hamra Se Yariya Ho
Piyawa Ke Name Dali Senura Ho
Senura
Mor Barbadi Ho Rahi Hai
Garame Karahiya Me Mudiya Daal Lihi Ka ?
Are Na Re !
Ham Pyaj Chhil Rahe
Ham Pyaj Chhil Rahe
Ham Pyaj Chhil Rahe Hai Iski Shadi Ho Rahi
E Kuware Rah Gaya Re Iski Shadi Ho Rahi
E Kuware Rah Gaya Re Iski Shadi Ho Rahi
Shadi Ho Rahi ! Shadi Ho Rahi !
Are Tuhi Bada Suna Ae Samar Ankhiya Ke Re Putariya
Biyah Bhale Hota Ae Samar Tuhi Rahaba Dil Ke Bhitariya
Are Hau Jawan Ghodiya Chadh Ke Aail Ba !
Okara Se Ta Ham Smarte Hayi !!
Janatani Kayi Ke Bahana Bharmawelu
Chup Raha !
Jhuthahu Ke Tap Tap Lorawa Chuwawelu
Saj Ke Biyahuti Jodawa Me
Jodawa Me
Shahjadi Ho Rahi Hai
Pa Gail Bhatar Yaar Ke Pyar Swaha !
Hum Pyaj Chhil Rahe
Hum Pyaj Chhil Rahe
Hum Pyaj Chhil Rahe Hai Iski Shadi Ho Rahi
E Kuware Rah Gaya Re Iski Shadi Ho Rahi
E Kuware Rah Gaya Re Iski Shadi Ho Rahi
Dar Lage Dekhi Ke Jaanu Tahar Aaisan Adatiya
Are Jaani Jadi Kehu Ae Jaanu Laut Jaai Mor Baratiya
Samar Bisunpuri Ke Ta Jari Gail Bhagiya
Hamara Ke Chhod Jaibu Piyawa Ke Lagiya
Ta Ka Kari ?
Hamar Wala Pyar Ke Tu Raniya Re
Raniya Re
Aajadi Kho Rahi Hai
Ja Ae Byas Tahar Raniya Kaniya Ban Gail !
Ham Pyaj Chhil Rahe
Ham Pyaj Chhil Rahe
Ham Pyaj Chhil Rahe Hai Iski Shadi Ho Rahi
E Kuware Rah Gaya Re Iski Shadi Ho Rahi
E Kuware Rah Gaya Re Iski Shadi Ho Rahi
Are Pyaj Liyaw Re Karahi Jarata !
Are Eha Kareja Jarata Tohar Karahi Jarat Ha !

Pyaj Chhil Rahe Hai Lyrics Video

देखिए ‘प्याज छिल रहे है’ का वीडियो

Song : Pyaj Chhil Rahe Hai
Singer: Samar Singh & Shilpi Raj
Feat. Akanksha Dubey
Lyrics: Prabhu Vishunpuri
Music: Vikash Yadav
Parikalpana : Happy SIngh
Editor: Vivek VFX
Director: Goldi Jaiswal, Bobby Jackson
DOP: Santosh Yadav, Naveen
Choreographer: Sandeep Raj
Production: Pankaj Soni
Music ON: Worldwide Records ©️

Pyaj Chhil Rahe Hai FAQs

‘प्याज छिल रहे है’ गीत के बोल किसने लिखे?

इसके बोल प्रभु विशुनपुरी ने लिखे हैं।

‘प्याज छिल रहे है’ गीत के गायक कौन हैं?

समर सिंह और शिल्पी राज ने ‘प्याज छिल रहे है’ गाना गाया है।

‘प्याज छिल रहे है’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

यह वीडियो गोल्डी जायसवाल, बॉबी जैक्सन द्वारा निर्देशित है।

‘प्याज छिल रहे है’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस गाने में समर सिंह के साथ आकांक्षा दुबे नजर आ रही हैं.

‘प्याज छिल रहे है’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

संगीत विकास यादव ने दिया है।

‘प्याज छिल रहे है’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह गीत मई, ३०वीं, २०२१ को वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स के द्वारा जारी किया गया था। इस गाने का वीडियो वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी द्वारा 4 जून 2021 को जारी किया गया था

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated

Leave a comment

Your email address will not be published.