सलमान खान आया है | Ritesh Pandey, Neha Raj | Salman Khan Aaya Hai | Bhojpuri Video 2021
सलमान खान आया है | Ritesh Pandey, Neha Raj | Salman Khan Aaya Hai | Bhojpuri Video 2021

सलमान खान आया है | Ritesh Pandey, Neha Raj | Salman Khan Aaya Hai | Bhojpuri Video 2021

Riddhi Entertainment presents new latest bhojpuri song 2021 ‘Salman Khan Aaya Hai’ by Ritesh Pandey & Neha Raj .

रितेश पांडे और नेहा राज का भोजपुरी गाना ‘सलमान खान आया है’ रिलीज हो गया है। इस गाने को रितेश पांडे और नेहा राज ने गाया है। विशाल भारती ने इसके बोल लिखे हैं। छोटू रावत ने संगीत दिया है। इस वीडियो का निर्देशन आशीष यादव ने किया है। इस वीडियो सॉन्ग में नेहा राज के साथ रितेश पांडे नजर आ रहे हैं. इस वीडियो सॉन्ग को रिद्धि एंटरटेनमेंट ने 2 सितंबर 2021 को रिलीज किया है।

सलमान खान आया है भोजपुरी लिरिक्स

भाई हमार एक नंबर गुंडा बाचा
बाबू हवे अमरीश पूरी के चाचा
समझे !
हां भाई हमार एक नंबर गुंडा बाचा
बाबू हवे अमरीश पूरी के चाचा
दिने में टंगा जईबs बोरा में कसा जईबs
तोहरा पे सब गरमाया है
अरे हम भी दबंग है जी !
एतना हलके में न लो !!
ठीके बा !
तs आवs !
घर से निकलो कटरीना
गली में सलमान खान आया है
घर से निकलो कटरीना
गली में सलमान खान आया है
अरे का ऐ करेजा !
बहरी आवs हेने देखs हम आ गईनी !!
अरे ई कवन हs रे ?
कहाँ ध्यान बा एकर !
अरे सरवा ई तs लाइन मारता !
मार ! मार !
धर मार धर मार मार मार ….!
अरे अरे अरे अरे अरे …!
आ माई रे माई ..!
का भईल हो ?
काहे रोवे लगलs ?
का बताई रे ?
अरे बाबू हो तोहार बाबू पीटईले
लाते जूते खूब कचटईले
अले ले ले ले ले मेले बाबू को कहाँ कहाँ माला ?
अरे कहाँ कहाँ नहीं मारा ?
ह ह ह ह ह …!
अरे मनलs ना बात लभ के कटले रहे किरी
मजनूआ हो का देखईलs हीरोगिरी
ना जननी हो अतना लउर गिरी
अब नाम ना लिहs हरदी छपवा लिहs
सुन के रोवाई आवत दाया है
का कहलू हs !
अब ई गलती गलतियों से ना होई !!
लउरी से मारा दउरी दउरी
दरद पोरे पोरे समाया है
घर से निकलो कटरीना
गली में सलमान खान आया है
ऐ हमार सोना हो आवs मुभ लेके मल जा
बाचब ना आवs भेट कs के चल जा
अब ढेर ड्रामा मत करs !
ओतनो नईखs पिटाईल !
अईसे जनि बोलs जान आवतानी मिले
मजनूआ प्यार तोहसे बहुते करिले
जानतानी जान एहि से हमहू मरिले
छोटू विशाल होई केतनो बवाल
रितेश तोहरे के दिल में बसाया है
ई तs हम जनते बानी की !
हमरे हउ आ हमरे रहबू !!
चल आवs मिले कटरीना
सलमान खान बहुते पिटाया है
चल आवs मिले कटरीना
सलमान खान बहुते पिटाया है
ह ह ह ह ह …!

Salman Khan Aaya Hai Lyrics English

Bhai Hamar Ek Number Gunda Bacha
Babu Hawe Amrish Puri Ke Chacha
Samjhe !
Ha Bhai Hamar Ek Number Gunda Bacha
Babu Hawe Amrish Puri Ke Chacha
Dine Me Tanga Jaiba Bora Me Kasa Jaiba
Tohra Pe Sab Garmaya Hai
Are Hum Bhi Dabang Hai Ji !
Aetna Halke Me Na Lo !!
Thike Ba !
Ta Aawa !
Ghar Se Nikalo Katrina
Gali Me Salman Khan Aaya Hai
Ghar Se Nikalo Katrina
Gali Me Salman Khan Aaya Hai
Are Ka Ae Kareja !
Bahri Aawa Hene Dekha Hum Aa Gaini !!
Are E Kawan Ha Re ?
Kaha Dhyan Ba Aekar !
Are Sarwa E Ta Line Marata !
Maar ! Maar !
Dhar Maar Dhar Maar Maar Maar ,…!
Are Are Are Are Are …!
Aa Maai Re Maai …!
Ka Bhail Ho ?
Kahe Rowe Lagala ?
Ka Bataai Re ?
Are Babu Ho Tohar Babu Pitaile
Late Jute Khub Kachtaile
Ale Le Le Le Le Mele Babu Ko Kaha Kaha Mala ?
Are Kaha Kaha Nahi Mara ?
Ha Ha Ha Ha …!
Are Manala Na Baat Love Ke Katle Rahe Kiri
Majanua Ho Ka Dekhaila Herogiri
Na Janani Ho Atna Laur Giri
Ab Naam Na Liha Hardi Chhapwa Liha
Sun Ke Rowai Aawat Daya Hai
Ka Kahlu Ha !
Ab E Galati Galatiyo Se Na Hoi !!
Lauri Se Mara Dauri Dauri
Darad Pore Pore Samaya Hai
Ghar Se Nikalo Katrina
Gali Me Salman Khan Aaya Hai
Ae Hamar Sona Ho Aawa Move Leke Mal Ja
Bachab Na Aawa Bhet Ka Ke Chal Ja
Ab Dher Drama Mat Kara !
Otno Naikha Pitail !
Aaise Jani Bola Jaan Aawatani Mile
Majanua Pyar Tohse Bahute Karile
Janatani Jaan Aehi Se Hamhu Marile
Chhotu Vishal Hoi Ketno Bawal
Ritesh Tohre Ke Dil Me Basaya Hai
E Ta Hum Janate Bani Ki !
Hamre Hau Aa Hamre Rahbu !!
Chal Aawa Mile Katrina
Salman Khan Bahute Pitaya Hai
Chal Aawa Mile Katrina
Salman Khan Bahute Pitaya Hai
Ha Ha Ha Ha Ha ….!

Salman Khan Aaya Hai Details

Song सलमान खान आया है / Salman Khan Aaya Hai
Singers Ritesh Pandey & Neha Raj
Lyrics by Vishal Bharti
Music By Chhotu Rawat
Music Label Riddhi Entertainment
Video DirectorAshish Yadav
Artists Ritesh Pandey, with Neha Raj
Released on2 Sept 2021
Salman Khan Aaya Hai Song Meta Information

Salman Khan Aaya Hai Video

देखिए ‘सलमान खान आया है’ का वीडियो

Song Credits:

►Song :- Salman Khan Aaya Hai
►Singer :- Ritesh Pandey & Neha Raj
►Lyrics :- Vishal Bharti
►Music :- Chhotu Rawat
►Video :- Ashish Yadav
►Editor :- Ramesh Yadav
►DI :- Rohit Singh
►Digital :- Vicky Yadav
►Managed By :- Mars Entertainment
►Company/ Label :- Riddhi Entertainment

Salman Khan Aaya Hai FAQs

‘सलमान खान आया है’ गीत के बोल किसने लिखे?

विशाल भारती ने इसके बोल लिखे हैं।

‘सलमान खान आया है’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को रितेश पांडे और नेहा राज ने गाया है।

‘सलमान खान आया है’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

इस वीडियो का निर्देशन आशीष यादव ने किया है।

‘सलमान खान आया है’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में नेहा राज के साथ रितेश पांडे नजर आ रहे हैं.

‘सलमान खान आया है’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

छोटू रावत ने संगीत दिया है।

‘सलमान खान आया है’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

इस वीडियो सॉन्ग को रिद्धि एंटरटेनमेंट ने 2 सितंबर 2021 को रिलीज किया है।

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated