Aawe N Nindiya
Aawe N Nindiya

शिल्पी राज का भोजपुरी गाना ‘आवे न निंदिया’ रिलीज हो गया है. इस गाने को शिल्पी राज ने गाया है। गाने के बोल विक्की रौशन ने लिखे हैं। दीपक दिलकश ने संगीत दिया है। इस वीडियो सॉन्ग में शिल्पी राज नजर आ रही हैं. इस वीडियो सॉन्ग को शिवाय फिल्म्स ऑफिशियल ने 16 मई 2021 को रिलीज किया है।

आवे न निंदिया भोजपुरी लिरिक्स

हो ओ ….!
हो ओ ….!
पिरितिया के रोग जब पियवा से लागल
आईल खबरिया परदेशवा हो भागल
देशवा हो भागल !
हो ओ ….!
पिरितिया के रोग जब पियवा से लागल
आईल खबरिया परदेशवा हो भागल
चंचल मनवा मनाई कईसे
हो हो
चंचल मनवा मनाई कईसे
सईया जी के रात भर देखी ले सपनवा
आवे ना निंदिया बोलाई कईसे
सईया जी के रात भर देखी ले सपनवा
आवे ना निंदिया बोलाई कईसे
हां आ आ …!
हां हां हां …!
पल पल जियल मुश्किल लागे
करी कवन उपाय हो
जब जब उनकर याद आवे
जियरा छछनी जाये हो
जियरा छछनी जाये हो !
हां हां हां …!
हां हां …!
पल पल जियल मुश्किल लागे
करी कवन उपाय हो
जब जब उनकर याद आवे
जियरा छछनी जाये हो
रोवे सिंगरवा समझाई कईसे
हो हो
रोवे सिंगरवा समझाई कईसे
सईया जी के रात भर देखी ले सपनवा
आवे ना निंदिया बोलाई कईसे
सईया जी के रात भर देखी ले सपनवा
आवे ना निंदिया बोलाई कईसे
रहते अंगनवा दुलरू सजनवा
जाईत जियरा जुड़ाय हो
उनका बिना कवनो खुशिया
हमके ना सोहाय हो
हमके ना सोहाय हो !
हमके ना सोहाय हो !
हां हां …!
रहते अंगनवा दुलरू सजनवा
जाईत जियरा जुड़ाय हो
उनका बिना कवनो खुशिया
हमके ना सोहाय हो
विक्की से दुखवा सुनाई कईसे
ऐ हो !
विक्की से दुखवा सुनाई कईसे
सईया जी के रात भर देखी ले सपनवा
आवे ना निंदिया बोलाई कईसे
सईया जी के रात भर देखी ले सपनवा
आवे ना निंदिया बोलाई कईसे

Aawe Na Nindiya Lyrics English

Ho O ….!
Ho O ….!
Piritiya Ke Rog Jab Piyawa Se Lagal
Aail Khabariya Pardeshwa Ho Bhagal
Deshwa Ho Bhagal !
Ho O …!
Piritiya Ke Rog Jab Piyawa Se Lagal
Aail Khabariya Pardeshwa Ho Bhagal
Chanchal Manwa Manayi Kaise
Ho Ho
Chanchal Manwa Manai Kaise
Saiya Ji Ke Raat Bhar Dekhi Le Sapanwa
Aawe Na Nindiya Bolai Kaise
Saiya Ji Ke Raat Bhar Dekhi Le Sapanwa
Aawe Na Nindiya Bolai Kaise
Ha Aa Aa …!
Ha Ha Ha …!
Pal Pal Jiyal Mushkil Lage
Kari Kawan Upay Ho
Jab Jab Unkar Yaad Aawe
Jiyara Chhachhani Jaye Ho
Jiyara Chhachhani Jaye Ho !
Ha Ha Ha …!
Ha Ha ….!
Pal Pal Jiyal Mushkil Lage
Kari Kawan Upay Ho
Jab Jab Unkar Yaad Aawe
Jiyara Chhachhani Jaye Ho
Rowe Singarwa Samjhai Kaise
Ho Ho
Rowe Singarwa Samjhai Kaise
Saiya Ji Ke Raat Bhar Dekhi Le Sapanwa
Aawe Na Nindiya Bolai Kaise
Saiya Ji Ke Raat Bhar Dekhi Le Sapanwa
Aawe Na Nindiya Bolai Kaise
Rahte Anganwa Dularu Sajanwa
Jait Jiyara Juday Ho
Unka Bina Kawno Khushiya
Hamke Na Sohay Ho
Hamke Na Sohay Ho !
Hamke Na Sohay Ho !
Ha Ha …!
Rahte Anganwa Dularu Sajanwa
Jait Jiyara Juday Ho
Unka Bina Kawno Khushiya
Hamke Na Sohay Ho
Vikki Se Dukhwa Sunayi Kaise
Ae Ho !
Vikki Se Dukhwa Sunayi Kaise
Saiya Ji Ke Rat Bhar Dekhi Le Sapanawa
Aawe Na Nindiya Bolayi Kaise
Saiya Ji Ke Rat Bhar Dekhi Le Sapanawa
Aawe Na Nindiya Bolayi Kaise

Aawe Na Nindiya Video

देखिए ‘आवे न निंदिया’ का वीडियो

Song Credits:

Song: Aawe N Nindiya
Singer: Shilpi Raj
Lyrics: Vicky Roushan
Music: deepak dilkash
Design By: Dj Ravi Raj
Company/ Label:- Shivaay Films
Copyright: Shivaay Films
PRODUCER & DIRECTOR – ABHAY PANDEY (9999716272)
MANAGEMENT= MADHVI GUPTA

Aawe Na Nindiya FAQs

‘आवे न निंदिया’ गीत के बोल किसने लिखे?

गाने के बोल विक्की रौशन ने लिखे हैं।

‘आवे न निंदिया’ गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को शिल्पी राज ने गाया है।

‘आवे न निंदिया’ गीत के निर्देशक कौन हैं?

‘आवे न निंदिया’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?

इस वीडियो सॉन्ग में शिल्पी राज नजर आ रही हैं.

‘आवे न निंदिया’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?

दीपक दिलकश ने संगीत दिया है।

‘आवे न निंदिया’ गाना कब रिलीज़ हुआ?

इस वीडियो सॉन्ग को शिवाय फिल्म्स ऑफिशियल ने 16 मई 2021 को रिलीज किया है।

आपका गानों की दुनिया में स्वागत है. ये website उन लोगो के लिए है जो गानों से प्यार करते है और हर Songs के Lyrics की गहराईयो को समझते है.

This is a place to get the latest and evergreen popular Bhojpuri Hit songs, lyrics were written in Hindi font from filmy and non-filmy hit songs.

BhojpuriLahar.com is now on Facebook, Youtube, and Twitter. Follow us and Stay Updated